HELLENE and CHAOS

7 Μαρ 2012

Προσοχή στα παιδιά: Η ΟΛΜΕ στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης, θέλει να κάνει αντιρατσιστική προπαγάνδα μέσα στα σχολεία, λες και δεν είναι αρκετή αυτή που κάνει το υπουργείο παιδείας!!!

Με ανακοίνωση της η ΟΛΜΕ, αυτός ο φορέας αριστεριζόντων καθηγητάδων, δείχνει για ακόμη μια φορά την ολετηριακή της κουλτούρα, αποστέλλοντας επιστολή στην υπουργό φωτοτυπίας, Διαμαντοπούλου, σχετικά με την 21η Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού. 
Εδώ τα ελληνόπουλα ξεπαγιάζουν μέσα στα ακατάλληλα κτίσματα που τολμούν να .....
αποκαλούν σχολεία, εδώ μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν βιβλία και οι μαθητές φωτοτυπούσαν φυλλάδια που μοίραζαν οι καθηγητές στις τάξεις, εδώ τα παιδιά λιποθυμούν από τον υποσιτισμό, μιας και η οικονομική κρίση δεν επιτρέπει στους γονείς να τους εξασφαλίσουν το απαραίτητο δεκατιανό και η ΟΛΜΕ τα έλυσε όλα τα προβλήματα και ασχολείται με τις φυλετικές διακρίσεις, βγάζοντας ανακοινώσεις και απαιτώντας να πραγματοποιηθούν αντιρατσιστικές φιέστες.
Ντροπή και αίσχος στα φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης που ενδεδυμένα με το μανδύα του προφεσόρου και του συνδικαλιστή, ποδηγετούν την πνευματικά ανάπτυξη της νεολαίας.Λες και η αντιρατσιστική τους παραφιλολογία θα επιλύσει τα μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γονέας και ο μαθητής. Αίσχος. Και για του λόγου το αληθές, ορίστε και η επιστολή:
«ΟΛΜΕ ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κυρία Υπουργέ,

Ενόψει της 21ης Μάρτη, Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών
Διακρίσεων, σας ζητάμε να αφιερωθεί μια διδακτική ώρα στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας την Τετάρτη, 21 Μαρτίου, προκειμένου να οργανωθούν συζητήσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμετοχή των μαθητών μας.
Οι συζητήσεις αυτές θα συμβάλουν στην παραπέρα ευαισθητοποίηση των μαθητών μας στο ζήτημα της παγκόσμιας ειρήνης και στα θέματα της διαφορετικότητας και κατοχύρωσης των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, τώρα, που η μετανάστευση αλλά και ο πόλεμος που μαίνεται σε διάφορες περιοχές, κάνουν αυτό περισσότερο αναγκαίο παρά ποτέ».
Ντροπή και μόνο ντροπή και τίποτε άλλο. Οι ενεργοί εκπαιδευτικοί ας αναλογιστούν αν το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους Έλληνες είναι «ο σεβασμός στη διαφορετικότητα», ή το παιδί μας που λιποθυμάει από τον υποσιτισμό στο οποίο το εξαναγκάζουν οι κυβερνώντες.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου