5 Δεκ 2014

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!

ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ  ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.




Γράφει η Πόπη Σουφλή

Μα την αλήθεια, θέλω ένας σοβαρός άνθρωπος, να μου απαντήσει, γιατί τόση αναστάτωση για την άρνηση τροφής ενός ευκατάστατου ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ, που υποτιθεται ότι θελει να σπουδάσει και δεν τον αφήνουν....

Η δήλωσή του, είναι σαφέστατη και απορώ γιατί δεν την πρόσεξε κανείς:

Νίκος Ρωμανός:
 «Και προφανώς η διεκδίκηση που κάνω δεν αφορά την στέρησή μου στο δικαίωμα της εκπαίδευσης, ούτως ή άλλως θεωρώ ότι τα πανεπιστήμια είναι χώροι περιστολής του ανθρώπινου πνεύματος και δημιουργίας ανθρώπων πειθήνιων.»

Γιατί τόση ανευθυνότητα από κάποιους υπερασπιστές του;
Προς τι τόσες καταστροφές, της ιδιωτικής  και της δημόσιας περιουσίας των ελλήνων,από τους αναρχικούς υπερασπιστές του;

Αφου το ευκατάστατο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, δηλώνει πως θεωρεί τα πανεπιστήμια χώρους περιστολής του ανθρωπίνου πνεύματος και χώρους δημιουργίας πειθήνιων ανθρωπων, γιατί καίγεται η Αθήνα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, αλλά και κάποιοι ευρωβουλευτές του, κόπτονται για το τσογλάνι;

ΛΟΓΙΚΕΥΘΕΙΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΡΑΠΕΖΑ... 
Το  μόνο που στερήθηκε ήταν η ... σωστή ανατροφή από τους γονείς του.

Ας αναζητηθούν λοιπόν αλλού οι πραγματικοί υπαίτιοι για το τσογλάνι που ανέθρεψαν και να αφήσουν τους Έλληνες στο δράμα τους και στα χιλιάδες παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία τους, γιατί δεν έχουν να φάνε.

ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ  ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ  ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.

ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ!


Υ.Γ. Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ... "ΒΡΕΙΖΑΙΤΤΕ ΚΩΣΜΟΙΟΣ"
http://attikanea.blogspot.gr/2014/12/blog-post_29.html
kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ κ.τ.λ ΑΠΟΒΡΑΖΜΑΤΑ=
    ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΕΣΤΕ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή