17 Μαρ 2015

Μπράβο ξεχωριστέ μαύρε κύκνε, Γιάνης... Άνευ λόγου και αιτίας αποποιείσαι τις ευθύνες σου, λες την αυταπόδεικτη μπαρούφα περί μοντάζ και εκθέτεις όλους τους έλληνες ως ομοίους σου...

Σχολιάζει η Μαριάννα Τσήπα
 
Ο περιφερόμενος παλιάτσος Βαρουφάκης, το όνειδος της ελληνικής κυβέρνησης, σε μία πρωτοφανή επίδειξη νεοπλουτισμού, που θα ζήλευε και ο πλέον άξεστος νεόπλουτος μαυραγορίτης, εξέθεσε δεινά την χώρα μας, καθώς ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας που επικαλείται ανθρωπιστική κρίση και τα Ταμεία της είναι άδεια, ότι  ο λαός της πένεται, όμως αυτός… ο μεγαλομανής υπάρχει και  ζεί στην χλιδή του, είναι αριστερός και δήθεν μαρξιστής γιατί η μεγαλοσύνη του του επιτρέπει να εγκύπτει από τα υψιπετή ζητήματα της …δομικής αναδιάρθρωσης της Ευρωπαικής Ενωσης στα ταπεινά και καθημερινά της ψωροκώσταινας.
 
Χάρη μας κάνει ο διαθέτων πισίνας εις Αίγινα και στυλ ροκ εντ ρόλλ που ασχολείται με την πλέμπα, διανοούμενος κομμουνιστής τι δουλειά έχει με τον λαό άραγε. Για αυτό φωτογραφήθηκε λαιφ στάιλ, για να...τονίσει την υπερμεγέθη διαφορά του. Που ασχολείται ως κοινωνική φιλανθρωπία αλλά όχι με οικονομικά μεγέθη όπως η σύνταξη του γέροντα ή το επίδομα ανεργίας,΄…. αυτά είναι για τους παλαιοκομμουνιστές τύπου Δραγασάκη.

Αυτός ο απερινόητος ασχολείται με την ανταλλαγή ομολόγων, προτείνει ριζοσπαστικές ιδέες, ελέω Γκάλμπρειθ και όταν του ζητηθούν οικονομικά μεγέθη απαντάει με βαθιές δομικές και θεσμικές αλλαγές, τύπου τουρίστες και κομμώτριες εφοδιασμένες με σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα.
 
Αποδεικνύεται δε και ψεύτης ανελέητος και επονείδιστος. Αφού έχεις την μαγκιά και σε συνέλαβαν να κλέπτεις οπώρες με υπερυψωμένο δάχτυλο παραδέξου το, ρε μάγκα, και πές ότι αυτό τους άξιζε.
 
Αλλά εσύ, μέσα στον πανικό μήπως χάσεις την απροσδόκητη προβολή του υπουργιλικιού σου και την διεθνή ξεφτίλα, που έτσι και αλλιώς την λούστηκες,   άνευ λόγου και αιτίας αποποιείσαι τις ευθύνες σου, λες την αυταπόδεικτη μπαρούφα περί μοντάζ  και εκθέτεις όλους τους έλληνες ως ομοίους σου, κότες και ψοφοδεείς. 
 
Μήπως ο αηδιαστικός Πάγκαλος έχει ακόμη και αυτός δίκιο που αηδιάζει μαζί σου;
 
Μπράβο ξεχωριστέ μαύρε κύκνε, Γιάνης!


Πηγή
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου