20 Μαρ 2015

Θεωρίες Χριστοδουλοπούλου: Αφήσαμε τους μετανάστες στην Ομόνοια γιατί έχει φτηνό φαγητό και μετρό

ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗ Τασία, πάρτους σπίτι σου... πάρτους στη Βουλή... έτσι κι αλλιως ένα ΚΙΝΑΙΔΟβούλιο την καταντήσατε... 

Έτσι όπως κάνουν και οι δικαστές, που έχουν μετατρέψει τον χώρο σε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ, για να έρχονται εις συνουσία με τους μετανάστες....

Δεν τα λέω εγώ... Η ΗΡΩΙΚΗ  πρ. ΕΦΕΤΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ τα έχει καταγγείλει και οι καταγγελίες της βρίσκονται ακόμα σε κάποια συρτάρια, γιατί έτσι και δουν το φως της δημοσιότητας, θα γκρεμιστεί το πορνείο της Α-δικαιοσύνης...

ΔΥΟ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ (Βουλή και Δικαιοσύνη) τα ίδια ΚΙΝΑΙΔΟΣΠΙΤΑ!
ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Πόπη Σουφλή

xristodoulopoulou

Νέο γύρο αντιδράσεων αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που αφέθηκαν ελεύθεροι από το κέντρο Αμυγδαλέζας στο κέντρο της Αθήνας.


Στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που αφέθηκαν ελεύθεροι από το κέντρο Αμυγδαλέζας στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα η κα Χριστοδουλοπούλου είπε
«τους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, εκεί είναι οι συμπατριώτες τους, το μετρό. 

Το επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη….!
 Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της;”! 
Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. Έχει πολλούς διαδρόμους…»

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πως πολλοί από τους μετανάστες δεν έχουν κάποιο σπίτι για να μείνουν με αποτέλεσμα να διανυκτερεύουν ως άστεγοι στους δρόμους.

Ωστόσο αυτό που οι τηλεοπτικές κάμερες και φωτογραφικοί φακοί των ΜΜΕ καταγράφουν καθημερινά δεν το αποδέχεται η αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου που υποστηρίζει ότι «το ότι κοιμούνται στο δρόμο και δεν έχουν πού να πάνε και ότι ψάχνονται είναι ψέμα», σημειώνοντας ότι «στους όρους που έχουμε βάλει είναι να δηλώσει οικία κατοικίας αλλά και Αστυνομικό Τμήμα που θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 μέρες».


Πηγή

http://attikanea.blogspot.gr/2015/03/blog-post_836.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου