24 Μαρ 2015

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ! ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ !!!!!!!!!!

Ελεύθερος χωρις πρόστιμο ο Παπακωνσταντίνου. Η άνεργη που πούλαγε κουλούρια, έφαγε 5,000 Ευρώ.

 
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.......


  Για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφου ο κ. Παπακωνσταντίνου κρίθηκε ένοχος σε βαθμό πλημμελήματος- Για το αδίκημα της απιστίας κατά του Δημοσίου ο πρώην υπουργός Οικονομικών κρίθηκε αθώος- Σύμφωνα με την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου δεν προβλέπεται πως ο κ. Παπακωνσταντίνου να εκτίσει ούτε μία ημέρα φυλακή - Η εισαγγελική αρχή πρότεινε να μην γίνει δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου- Ο κ. Παπακωνσταντίνου άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου και χαμογέλασε...
    

 Με νόμο Παπακωνσταντίνου, ο φοροφυγάς των 1000 ευρώ, πήγαινε φυλακή. ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 4,2 δις, ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!


 ΑΥΤΟΙ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 Τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που αποφάσισαν για τον πρώην υπουργό Οικονομικών είναι:

 Πρόεδρος ο αρεοπαγίτης Νικόλαος Πάσσος και μέλη από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι: Αγγελική Θεοφιλοπούλου, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ, Δημοσθένης Πετρούλιας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ και οι σύμβουλοι Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Μαρίνα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Πισπιρίγκος και Ταξιαρχία Κόμβου.
 Από τον Άρειο Πάγο εκτός του κ. Πάσσου είναι οι εξής αρεοπαγίτες: Κωνσταντίνος Τσόλας, Δημήτριος Κράνης, Δημήτριος Κόμης, Αντώνης Ζευγώλης, Αργύριος Σταυράκης και Μαρία Γαλάνη-Λεοναρδοπούλου.
 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου