13 Απρ 2015

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΟΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513  E-Mail:chaziteo@t-online.de

     11.04.2015

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι Ρωμιοι στο σημερινο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης (Ελλας και Ελληνες ειναι εννοιες που ισχυαν στο ενδοξο παρελθον της αρχαιοτητας!) καθε αλλο παρα Ελληνες ειναι.

Ειναι ενα τερατουργηματα της εβρα’ι’κης θρησκευτικης αιρεσης που φερει το ονομα Ορθοδοξια.

Ειναι κατα τον Γημητρη Λαμπρου (Βιβλιο με τιτλο ο Βυζαντινορθοδοξος  Ζητιανος του Πλανητη, Αθηνα 2012) ενα τραγελαφικο κατασκευασμα του «Εβραιοχριστιανισμου» που εκτρεφει την δεισιδαιμονια, που ναρκοθετει την παιδεια με τον σκοταδεισμο του, που εκφυλιζει τον αρχαιοελληνικο πολιτισμο σε ασιατικη βαρβαροτητα, που πυροδοτει τα συμπλεγματα εθνικης μειονεξιας και στο τελος που θωρακιζει ενα ενιαιο μεσαιωνικου τυπου πολιτικο-στρατιωτικο-δικαστικο- θρησκευτικο ομοιομορφο.

Οι Βυζαντινορθοδοξοι Ζητιανοι του Πλανητη Γη στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, ειναι αυτοι που δολοφωνησαν τουςΕλληνες!

Για ποιο συνεπως Ελληνικο Λαο ομιλουμε και αυτοκορο’ι’διομαστε;

Οι Ρωμιοι και οι εκπροσωποι του πολιτικου-στρατιωτικου-δικαστικου-θρησκευτικου ομοιμορφου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης δεν εχουν καμμια απολυτως σχεση με την Ελλαδα και τους Ελληνες!

Οι διαβρωμενοι ηλιθιοι του ως ανω συνοθουλευματος δεν κατανοησαν ακομη οτι καθε κρατος χωρις μια υγειως λειτουργουσα οικονομια σε μια ενωση κρατων με ενιαιο νομισμα, ειναι εκ των πραγματων καταδικασμενο να πεθανη ‘η να λεηλατηθη μετα την υπερχρεωση του, εως οτου πεθανη.


Το σημερινο απολυτο αδιεξοδο δεν λυνεται με τα μετρα των βυζαντινορθοδοξων ζητιανων της Γης με αριστερο περιβλημα.

ΕΞΗΓΟΥΜΕ!

Το δημοσιο χρεος της Ελλαδος σε ποσοστα του ΑΕΠ ακολουθησε μετα το 2000 την εξης πορεια:

2000                             103,4

2005                             101,2

2006                             107,5

2007                             107,2

 2008                             112,9

  2009                             129,7

  2010                             148,3

 2011                             170,3

2012                             157,2

2013                             175,1

 2014                             174,2

Εδω δεν εληφθει υπ’ οψη το χρεος των επιχειρησεων (χωρις τον χρηματιστικο τομεα), των ιδιωτικων νοικοκυριων και του χρηματιστικου τομεα.

Εφ’ οσον το δημοσιο χρεος ξεπληρωνεται συνεχως με νεο χρεος επειδη η πραγματικη οικονομια κατεστραφηκε συστηματικα με τα προγραμματα του ΔΝΤ, αυτο θα αυξανεται συνεχως μεχρι να ξεπουληθουν τα παντα!

Τιποτε δεν βοηθα στην περιπτωση αυτη, ουτε τα κουρεματα του χρεους, ουτε οι επιμηκυνσεις πληρωμων των τοκοχρεολυσεων, οσο καιρο παραμενει η οικονομια στην φαση καταθλιψης.

Ο Καπιταλισμος του οποιου το νομισματικο συστημα βασιζεται πανω στο χρεος και οχι πανω στην πραγματικη οικονομια και το χρημα δημιουργειται απο το τιποτα, κανει τους πλουσιους πλουσιωτερους και τους φτωχους φτωχωτερους.

Το καπιταλιστικο συστημα συνεπως βασιζεται σε σαθρες βασεις πανω στις οποιες στηριζεται και η Ε.Ε..

Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης για να σωθη πρεπει να εξελθει οσο ποιο γρηγορα γινεται απο την ευρωζωνη και να ερθη (λογω του «ειδεχθους» χρεους) σε ρηξη με τους δανειστες.

Οι νυν κυβερνηση του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης με αριστερο περιβλημα δεν εχει και ουτε χρειαζεται να αναζητηση αλλη λυση στην Ρωσια ‘η Κινα, απο την εξοδο απο την ευρωζωνη και τον λογιστικο ελεγχο του χρεους απο διεθνως αναγνωρισμενα γραφεια.

Υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι για την προσφατη πληρωμη των 450 εκατομμυριων δολλαριων τοκοχρεολυσιας δοσης στο ΔΝΤ, ο νυν υπουργος οικονομικων της κυβερνησης με αριστερο περιβλημα προσεφυγε στις προθεσμιακες αγορες αγοραπωλησιων με παραγωγα Swaps, που διαπραγματευονται με ενδοτραπεζικες και μη ρυθμιζομενες διαδικασιες με υψηλους τοκους, που σημαινει χωρις κανενα ελεγχο και συνεπως χωρις καταγραφη στο δημοσιο χρεος μεχρι τουλαχιστον της ληξης του δανειου.

Εαν πραγματι ακολουθησεν ο νυν υπουργος οικονομικων τον δρομο αυτο, επραξε ενα σοβαρο εγκλημα που πρεπει να διωχθη!

Η Ελλαδα χανεται και φυσικα ευθυνονται γι’ αυτο οι διαβρωμενοι ηλιθιοι του ενιαιου μεσαιωνικου τυπου πολιτιτικο-στρατιωτικο-δικαστικο-θρησκευτικο ομοιομορφο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και ολοκληρος ο λαος των Ρωμιων!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου


www.arxaiaithomi.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου