28 Ιουν 2015

Δείχνοντας τον δρόμο της υπερηφάνειας!

Την ώρα που η χώρα μας περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της τα τελευταία 25 χρόνια, υπάρχει και κάτι που μας κάνει να κρατάμε το κεφάλι ψηλά. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δείχνει τον δρόμο της υπερηφάνειας (VIDEO).


Την ώρα που η χώρα μας περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της τα τελευταία 25 χρόνια, υπάρχει και κάτι που μας κάνει να κρατάμε το κεφάλι ψηλά. Αυτός είναι ο αθλητισμός και το μεγαλείο του Μιχάλη Ζαμπίδη που δεν...
χρεωκόπησε απέναντι στον Steve Moxon, κερδίζοντας τον δίκαια σε πεντάγυρο αγώνα και κατακτώντας δύο τίτλους.
Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και αποτέλεσε το έξτρα όπλο του Μιχάλη που μπήκε στο ρινγκ υπό τις επευφημίες των Ελλήνων. Ο Iron Mike βρήκε απέναντι του έναν σπουδαίο αθλητή όπως ο Steve Moxon και γνώριζε τις δυσκολίες που θα συναντήσει. Έκανε έξυπνο παιχνίδι, ήταν καλά διαβασμένος και μετά από πολύ καιρό έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση.
Με πολλά λακτίσματα κράτησε σε απόσταση τον Αυστραλό, πέρασε πολλά χτυπήματα με τα γνωστά του κροσέ και πήρε τα σημεία που χρειάστηκε για να βγει νικητής από μία σπουδαία μάχη, την τελευταία της καριέρας του, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο που βρέθηκε στο ΣΕΦ.
Ο σημερινός αγώνας σου δίνει έναν λόγο να χαρείς κι έναν να λυπάσαι. Αυτός ο σπουδαίος αθλητής έριξε την αυλαία με τον καλύτερο τρόπο, όμως αναπόφευκτα σε πιάνει μελαγχολία για τι ακολουθεί μετά τον Ζαμπίδη. Πότε θα βγει ξανά ένας τέτοιος αθλητής που θα γεμίζει γήπεδα; Που θα τον σέβονται όλοι οι αθλητές παγκοσμίως; Που θα θέλουν να παίξουν μαζί του ακόμα και στην Δύση της καριέρας του;
ADVERTISEMENT
Πολλά τα ερωτήματα που θα απαντηθούν με τον καιρό, διότι όσο αυστηρή κριτική και να έχουμε κάνει σε αυτόν τον τεράστιο αθλητή, δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός πως ο Ζαμπίδης ήταν αρχή του Ελληνικού kickboxing κι ας ελπίσουμε όχι το τέλος.
Ο κόσμος ευχαριστήθηκε αυτή την αναμέτρηση, ξέχασε για λίγο τα καθημερινά προβλήματα, που έχουν φτάσει πλέον στο αποκορύφωμα, γιατί για να πούμε την αλήθεια, προτιμάμε να ασχολούμαστε με τις επιτυχίες του Ζαμπίδη, παρά με τα Eurogroup και τα μνημόνια.
Ας ελπίσουμε πως ο Iron Mike θα προσφέρει πλέον από άλλο πόστο όπου θα μπορούσε να είναι υπερχρήσιμος στο "φτωχό" αλλά ελπιδοφόρο Ελληνικο kickboxing που ψάχνει τον επόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή του.



sport24.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου