23 Οκτ 2015

ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΥΛΑΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΝΑΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ !!!

 ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Η ΑΛΛΟΤΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΟΥΣΑ ΕΛΛΑΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!
ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ, ΡΑΓΙΑΔΩΝ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙΣ:

«ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΩΡΕ;; ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ!»Του Αντώνη Μακατούνη
«Κάτω τα όπλα» για τον άγιο Παϊσιο
Οι «φαντάροι» αφήνουν τα όπλα για τον άγιο Παϊσιο
Οι στρατιώτες του Αμπελώνα Λαρίσης χτίζουν ναό για τον άγιο Παϊσιο


«Άφησαν» τα όπλα οι στρατιώτες του σώματος του Μηχανικού στον όμορφο Αμπελώνα Λάρισας εξαιτίας ενός ιερού σκοπού, την ανέγερση ναού προς τιμή του νεότερου αγίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας, του Οσίου Παϊσίου. Τον θεμέλιο λίθο στο νέο ιερό ναό που είναι αφιερωμένος στον λαοφιλή γέροντα έθεσαν πριν από λίγες ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κύριος Ιγνάτιος μαζί με τον Διοικητή του Στρατοπέδου “Παπαβασιλοπούλου” κύριο Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, στην όμορφη κωμόπολη της Θεσσαλίας.
Παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της 1ης Στρατιάς κυρίου Ιωάννου Ηλιόπουλου, του Δημάρχου Τυρνάβου κυρίου Παναγιώτη Σαρχώση, εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών προσκυνητών τόσο από τον Αμπελώνα όσο και από την Λάρισα τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Αξιοσημείωτο είναι ότι την πρωτοβουλία της ανεγέρσεως του εν λόγω ναού την είχε ο Διοικητής του Στρατοπέδου κύριος Κωνσταντίνος Κωστόπουλος ο οποίος απέδειξε έμπρακτα τη μεγάλη του πίστη στο πρόσωπο του αγίου Παϊσίου.
«Ήταν αρχικά η έμπνευση του Μητροπολίτου του μας. Όμως λόγω του γεγονότος ότι ο Διοικητής είναι ευσεβής και πνευματικός άνθρωπος, εμφανίσθηκε μία ημέρα στον Σεβασμιώτατο και του είπε ότι έχουμε αυτή την επιθυμία (την ανέγερση του ναού) και θέλουμε να μας καθοδηγήσετε. Ήταν μάλιστα πολύ αισιόδοξος ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί ο ναός. Ο πόθος που έχει μέσα στην καρδιά του τον οδηγεί να φέρει εις πέρας το ιερό αυτό έργο. Όσον αφορά την τελετή, έμεινε χαραγμένη στις καρδιές όλων. Προσήλθαν πολλοί ευσεβείς χριστιανοί που ευλαβούνται εδώ και πολλά χρόνια τον άγιο Παϊσιο, προτού ακόμα αγιοκαταταχθεί», αναφέρει περιχαρής στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο πρωτοσύγκελος της τοπικής μητρόπολης πατήρ Αχίλλιος Τσούτσουρας, ενώ συμπληρώνει σχετικά με τη συγκινητική και αξιέπαινη συνεισφορά στο ιερό εγχείρημα των στρατιωτών, που λόγω της νεαρής ηλικίας τους δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν τον άγιο γέροντα, όμως τον έχουν μέσα στην ψυχή τους, «Θα βοηθήσουν πολύ οι στρατιώτες, θα είναι αυτοί οι κτήτορες. Θα το αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου σχεδόν εκείνοι το έργο.
Είναι πάρα πολύ συγκινητική κίνηση. Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι νέα παιδιά, που δεν ξέρουν πολλά πράγματα για την πίστη μας, γνωρίζουν όμως τον άγιο Παϊσιο. Ίσως από κάποιο βιβλίο, ή τον ‘‘συναντούν’’ ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο και διαβάζουν τις συμβουλές του προς τους νέους. Αποτέλεσμα αυτού είναι να τον γνωρίζουν πολύ καλά.
Όταν έκανε αναφορά για τον βίο του γέροντα ο σεβασμιώτατος με προσωπικές μαρτυρίες του αφού τον είχε συναντήσει αρκετές φορές, όλοι ανταποκρίθηκαν και φαινόταν ότι ήξεραν πολλά -σαν να τον είχαν γνωρίσει-, παρότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού οι περισσότεροι υπηρετούντες είναι πολύ νέοι σε ηλικία. Πιστεύω ότι σύντομα θα δούμε το ναό ολοκληρωμένο αφού κινούνται με γρήγορους ρυθμούς, σύντομα θα τα καταφέρουν». 
Ο επιχώριος μητροπολίτης κύριος Ιγνάτιος τόνισε επίσης την σπουδαιότητα που έχει στην εποχή της κρίσης η κατασκευή ενός ναού, όταν τα άλλα δόγματα στις Ευρωπαικές πόλεις ξεπουλάνε τους ιερούς τους χώρους τους εν αντιθέσει με τους Ορθοδόξους που διαρκώς χτίζουν Εκκλησίες και προέτρεψε τους πιστούς να προσεύχονται καθημερινά στο νέο Άγιο της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Παίσιο τον Αγιορείτη, ο οποίος καθημερινά επιτελεί θαύματα και αποτελεί στήριγμα για τον δοκιμαζόμενο λαό της πατρίδας μας. «Φαίνεται η δύναμη της πίστης και η διάθεση των ψυχών των ανθρώπων.
Ο σεβασμιώτατος δεν το είπε τυχαία, ούτε επειδή το έχει ακούσει από κάπου. Θυμάμαι ήμασταν μαζί μία φορά με πολλούς πατέρες και είχαμε πάει στο Έσσεξ της Αγγλίας. Περνώντας από μία κεντρικότατη οδό είδαμε έναν τεράστιο ναό των Αγγλικανών να έχει γίνει κατάστημα υποδημάτων και ενδυμάτων με βιτρίνες.
Είναι γνωστό ότι πολλά δόγματα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό πουλούν τους ναούς τους γιατί δεν υπάρχει λόγος να τους έχουν. Πόσο σημαντικό είναι σήμερα στην Ορθόδοξη Ελλάδα παρότι έχει τόσες εκκλησίες και μοναστήρια να χτίζουμε καινούριους ναούς και μάλιστα στους νέους αγίους μας, σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη να λατρεύουμε το θεό και τους αγίους μας», καταλήγει ο πατήρ Αχίλλιος. 
Στο τέλος όλοι ανανέωσαν την από κοινού παρουσία τους- το «ιερό ραντεβού» τους- στο στρατόπεδο για τα μελλοντικά θυρανοίξια και εγκαίνια του ναού, που δεν θα αργήσουν να γίνουν αφού οι φαντάροι νυχθημερόν εργάζονται πυρετωδώς έχοντας ιερό κίνητρο.

kerberos-hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ !!!

  ΠΕΡΙ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ:

ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΡΕ ΡΩΜΗΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΝΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ, Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΩΣ «ΚΑΤΙ ΞΙΠΟΛΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ (Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ) , ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ» ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ «ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!!!»…ΕΠΙΣΗΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΑΧΩΒΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΙΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΓΙΟ» ΣΑΣ ΠΑΪΣΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ M.R.A. 666 ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΩΣ «ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ»…

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙΑΧΩΒΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΩΣ ΞΙΠΟΛΙΤΟΥΣ!!..ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ (ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΣ)», ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ) ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΩΣ ΤΑΧΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!! 

ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΑΧΩΒΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (ΦΙΡΜΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΓΡΑΦΕ: «Ο σουλτάνος διώρισε έναν αντιβασιλέα και έναν πατριάρχη, και τους έδωσε την εξουσία. Αυτός και οι χριστιανοί παπάδες έκαναν ότι τους έλεγε ο σουλτάνος». ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΦΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ «ΓΟΡΓΟΝΕΙΟΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΣΘΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ!! 

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΕΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ (ΩΣ "ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ") ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ-ΣΑΒΑΩΘ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ «ΤΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΩΡΕ;; ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ!»…ΕΛΕΓΕ «ΘΕΟΥΣ»…ΑΡΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΤΥΠΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ (ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΗΣΙΟΔΟΥ).


ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:

Η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ-ΟΦΕΩΣ). ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΚΑΡΔΙΑ) ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ)!Ο ανθελληνικός λόγος του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά την ενθρόνιση του.
http://neolaia-esfigmenou.blogspot.gr/2012/02/blog-post_02.html
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!
http://greatlie.com/index.php/el/xristianismos/tourkokratia/2379-theod-kolokotronis-oi-rasoforoi-paredosan-stous-tourkous-ton-adelfo-mou-gianni
ΠΕΡΙ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΑΪΣΙΟΥ


«ΑΓΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ…ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ» ΔΥΣΗ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΦΟΡΟΥΝ ΑΜΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΦΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΟΛΙΝ - ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΡΕΗΜΟΝΤ ΝΤΡΕΗΚ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ:

ΣΙΝ = ΣΙΩΝ = ΣΙΝΑ = ΚΙΝΑ (ΒΟΥΝΟ «ΣΙΝΑ» ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ο ΣΕΝΤΑΪ-«ΓΙΑΧΒΕ»)

ΚΑΙ :

ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = ΙΟΥΔΑΙΟΙ = ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΟΙ = ΤΖΕΗΝΤΑΙΟΙ = ΤΖΕΗΝΤ = ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

TA MENTIOYM – ΜΟΝΑΧΟΥΣ – ΜΑΓΟΥΣ – ΜΑΣΩΝΟΥΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ – CHANNELERS – ΚΛΠ, ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ / ΚΡΟΝΙΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ MIND CONTROL LINK-LAP-MASER ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΩΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ – ΔΙΑΤΑΓΩΝ - ΚΑΙ «ΟΡΑΜΑΤΩΝ» ΣΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ – ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ – ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΕΚΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ «ΑΝΤΙΚΑΜΠΑΛΑ» – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ή ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ή ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ «ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΓΟ/ΜΑΣΩΝΟ).Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΥΤΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΕΤΡΙΝΩΝ – ΝΕΗΖΕΡ ΔΙΕΥΡΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΕΣΜΗΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η Ο.Ε.Α. ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΥΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ή ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΞΑΫΛΩΣΗ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
(ΒΛ. ΓΗΙΝΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΥΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ «ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ»)ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2011/07/blog-post_30.htmlΟ Γέροντας Παίσιος με τον ...καλύτερο Πατριάρχη
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/05/blog-post_31.html

Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑΣ 888)
https://www.youtube.com/watch?v=tMKaw7-LxO4
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html

1 σχόλιο:

  1. Τι να πεις φίλε μου,οι μισοί Έλληνες αριστεροί απατριδες και οι άλλοι μισοί σκυφτομετανοιες χριστιανοπληκτοι! Πως να αναγεννηθεί αυτός ο τόπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή