15 Απρ 2016

Η Ν"ΔΟΥΛΑ" ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

«καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»


Στη διαγραφή του αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Καρμαντζή, προχώρησε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του στο facebook για τους Τούρκους.

Συγκεκριμένα ο κος Καρμαντζής είχε γράψει ότι «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος» μετά τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά ενώ σε μια προσπάθεια να ...
διασκεδάσει τις εντυπώσεις διευκρίνισε με νέα ανάρτηση ότι «δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα.
Ο Ελληνικός και Τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές».

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τη διαγραφή του αντιπεριφερειάρχη.

«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας»
Με δηλώσεις τους την ανάρτηση του αντιπεριφερειάρχη καταδίκασαν τόσο η περιφερειάρχης βορτείου Αιγαίου όσο και όλες οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναστάτωση προκάλεσαν και σε αυτοδιοικητικούς φορείς της απέναντι μικρασιατικής ακτής όσο και μεταξύ τουριστικών παραγόντων της Τουρκίας…

kathimerini

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου