14 Απρ 2016

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ – ΤΑΝΓΚΕΣΤΑΝ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !! - TURKISH CONSPIRATION AGAINST RUSSIA - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ._

Ο.Ε.Α – ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΑΘΗΝΑΙ – ΒΟΛΟΣ 13/4/2016

ΘΕΜΑ: ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ – ΝΤΑΝΓΚΕΣΤΑΝ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ._

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΕΠΕΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΣ ΤΗΣ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΩΣ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΣ, ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΩΣΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (STAVROUPOLIS) ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ 12/4/2016.
ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.


1] ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ:

Α) ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΡΑΝΙΟΥ» ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ – ΕΔΑΦΙΑ – ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ «ΚΟΡΑΝΙΟΥ», ΟΠΟΥ Ο ΑΛΛΑΧ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ «ΟΣΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΑ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ, [ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΪΙΤΩΝ] ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ.»

Β) Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΑΝΙΟΥ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑ ΦΙΛΜΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΙΜΑΜΗΔΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ «ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΩΣ» ΤΟΥ «ΚΟΡΑΝΙΟΥ».

2] Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ «ΊΣΑ»._ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΩ «ΜΜΕ», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΟΤΙ «ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΠΡΟΦΗΤΗ ΙΣΑ»._

3] Α) ΓΥΡΙΣΤΕ ΩΣ «ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΤΑΞΥ «ΑΔΕΛΦΩΝ» ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΪΙΤΩΝ, ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ «ISIS» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΪΙΤΩΝ.
ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΡΩΣΙΚΑ «ΜΜΕ».

Β) ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ «ΜΜΕ», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ: «Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΛΦΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, ΣΟΥΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΪΙΤΩΝ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ΣΥΜΜΑΧΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ»._

Γ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΩ «ΜΜΕ», ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΪΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΥΠΟΥΛΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ._

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.,
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ,
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α.,
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ
ΤΗΛ.: 698.36.579.54

Υ.Γ. ΔΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΛΟΓΩ ΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΘΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ΒΟΛΟΥ 12/4/2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
Ανατινάχθηκαν τρεις καμικάζι.

Ισλαμιστές εξτρεμιστές που θέλουν να ιδρύσουν χαλιφάτο στη Ρωσία «χτύπησαν» στο Β. Καύκασο
Τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένας βομβιστής αυτοκτονίας, πραγματοποίησαν χθες επίθεση σε αστυνομικό τμήμα σε χωριό στη νότια Ρωσία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών, διευκρινίζοντας ότι αναβαθμίστηκε το επίπεδο του συναγερμού για την αστυνομία στην περιοχή που επλήγη.
Η επίθεση σημειώθηκε σε χωριό της Σταυρούπολης, κοντά στην περιοχή του Βορείου Καυκάσου, όπου οι ισλαμιστές εξτρεμιστές που θέλουν να ιδρύσουν ένα χαλιφάτο πραγματοποιούν επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα ή πυρά με στόχο αστυνομικούς της περιοχής.
«Μια επίθεση έγινε σε ένα τοπικό τμήμα της αστυνομίας», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στην Σταυρούπολη. «Ο ένας από τους επιτιθέμενους ανατινάχτηκε, δύο άλλοι σκοτώθηκαν».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν υπήρξαν θύματα και κανένας, αστυνομικός ή πολίτης, δεν τραυματίστηκε.
Στόχος της επίθεσης ήταν αστυνομικοί της περιοχής. Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες όσον αφορά ακριβώς τι συνέβη.
Κάποια ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μεταδίδουν επικαλούμενα αστυνομικές πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν ότι τρεις καμικάζι ανατινάχθηκαν και ότι οι επιτιθέμενοι ήταν συνολικά τέσσερις. Ωστόσο το Ρόιτερς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή από ανεξάρτητη πηγή.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών διευκρίνισε ότι οι αρχές αντέδρασαν ενεργοποιώντας " σχέδιο που θέτει την αστυνομία σε
μεγαλύτερη κατάσταση ετοιμότητας."
Σημειώνεται ότι για χρόνια, το κύριο ριζοσπαστικό ισλαμικό κίνημα στην περιοχή ήταν το τοπικό Εμιράτο του Καυκάσου, το οποίο δημιουργήθηκε από τα πιο εξτρεμιστικά στοιχεία που πολέμησαν την Μόσχα στην Τσετσενία και το Νταγκεστάν στη δεκαετία του '90. Αλλά η επιρροή του έχει μειωθεί προσφάτως και οι δύο πιο πρόσφατοι ηγέτες του -που και οι δύο απορρίπτουν το Ισλαμικό Κράτος- έχουν σκοτωθεί.
Το 2014, δύο εξέχοντες διοικητές του Εμιράτου του Καυκάσου στο Νταγκεστάν δήλωσαν την υποταγή τους -εξ αποστάσεως, μέσω Skype- στο αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος. Ενας ανώτερος Τσετσένος διοικητής, ο Asian Byutykayev, έκανε το ίδιο τον Ιούνιο του 2015 εκ μέρους όλων των αγωνιστών της Τσετσενίας. Επίσης πέρυσι, περίπου πέντε ιμάμηδες του Νταγκεστάν ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος. Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο επίσημος εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους, Abu Mohammad al-Adnani, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ξεχωριστού βραχίονα στον Βόρειο Καύκασο.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ή ΑΠΛΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΙΜΑΜΗΔΩΝ (ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ), ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΓΚΕΣΤΑΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΜΙΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ, ή ΑΛΛΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΗΛΩΣΑΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΕΙΣ ΤΟ «ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ISIS, ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΆΚΑ Β.ΣΥΡΙΑΣ.
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ – ΥΠΑΚΟΗ ΠΡΟΣ ΤΟ «ISIS» ΑΤΥΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ._

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Αναβαθμίστηκε το επίπεδο του συναγερμού στη Σταυρούπολη.
Τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία.
Ανατινάχτηκαν 3 βομβιστές αυτοκτονίας.

Τρεις άνδρες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένας βομβιστής αυτοκτονίας, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας επίθεση σε αστυνομικό τμήμα σε χωριό στη νότια Ρωσία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα, ότι αναβαθμίστηκε το επίπεδο του συναγερμού για την αστυνομία στην περιοχή που επλήγη. Η επίθεση σημειώθηκε σε χωριό της Σταυρούπολης, κοντά στην περιοχή του Βορείου Καυκάσου, όπου οι ισλαμιστές εξτρεμιστές που θέλουν να ιδρύσουν ένα χαλιφάτο πραγματοποιούν επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα ή πυρά με στόχο αστυνομικούς της περιοχής. «Μια επίθεση έγινε σε ένα τοπικό τμήμα της αστυνομίας», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στην Σταυρούπολη. «Ο ένας από τους επιτιθέμενους ανατινάχτηκε, δύο άλλοι σκοτώθηκαν». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν υπήρξαν θύματα και κανένας, αστυνομικός ή πολίτης, δεν τραυματίστηκε.
Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες όσον αφορά ακριβώς τι συνέβη. Κάποια ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μεταδίδουν επικαλούμενα αστυνομικές πηγές που ζήτησαν να μην κατονομαστούν ότι τρεις καμικάζι ανατινάχθηκαν και ότι οι επιτιθέμενοι ήταν συνολικά τέσσερις. Ωστόσο το Ρόιτερς δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή από ανεξάρτητη πηγή. Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών διευκρίνισε ότι οι αρχές αντέδρασαν ενεργοποιώντας σχέδιο που θέτει την αστυνομία σε μεγαλύτερη κατάσταση ετοιμότητας.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:
Ο «ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ «ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (GENDARMERIE), ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ «FSB»._
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.


ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ---- ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ - PARAMILITARY CORP - Ο.Ε.Α. - G.H.REES ----ΘΕΜΑ: ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ._ http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2016/04/paramilitary-corp-ghrees.html

ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
Subject: Russian counter-measures against sanctions of European Union member states as well as sanctions of the U.S against Russia. ---- G.H.REES. paramilitary corps (Group of Hellenic Re-establishment)
http://hellenandchaos.blogspot.gr/2016/04/subject-russian-counter-measures.html

ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΞΟΝΑ - Turkish Conspiration Against Russia by Apostolis
href="http://kerberos-hellas.blogspot.gr/">kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου