30 Αυγ 2016

Πετάει το πρακτορακι των Εβραίων !!!!


Αυτός που ήρθε σαν τρισεκατομυριουχος ντε και έλεγε ότι δεν θα κάνει πολιτική κίνηση ..αλλά έκανε ! Αυτός που με το ψέμα μάζεψε κοπάδι!

Αυτός ο πατριώτης ντε ..που ενώ ο Έλληνας πατριώτης λέει μόνο ΟΧΙ το χρέος είναι ανύπαρκτο και προϊόν απάτης …αυτός θέλει να μας βάλει στο ΝΑΙ να το αποδεχθούμε χρησιμοποιώντας τα χρήματα …που δεν είναι δικά του αλλά της Ελλάδας….δηλαδή …να πάρουμε από τον μπεζαχτά για χρήματα που δεν χρωστάμε…και να δώσουμε και ένα μικρο τοκουλι για τις υπηρεσίες του!! Και ακούει το κοπάδι για μπεζαχταδες, για μπρεντον γουντς, για υπερτραπεζες και θολωνει το μάτι ρε παιδί μου…σου λέει δεν μπορεί τόσα πολλά λεφτά…δεν μπορεί αλήθεια λέγει ο κοντός!

Και ο Χίτλερ έλεγε ..δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι ένα ψέμα φτάνει να το λες συνέχεια και θα γίνει αλήθεια! Και αυτός κοντός μαυροτσουκαλος με καστανά μάτια ήταν (άσχετο αν με το μαντελα τον δείχνουν με μπλε μάτια πια..οχι τυχαίο) και έπεισε εκατομμύρια ότι είναι ο αρχηγός της αριάς φυλής …που ησαντε δίμετροι ξανθοί με γαλάζια μάτια!!!!!!

Αυτό το θεριό , αυτός ο γίγαντας , ο πολέμαρχος μινιατούρα που ναι μεν έχει τρισεκατομμυρια αλλά όλα τα γραφεία του κινήματος του πληρώνονται με ρεφενέ και για κάθε εκδήλωση ζητάει κάτι της να πάει να μιλήσει…μαζί με τους Υπερπατριωτες του..την ομάδα σίφουνας!

Αυτη η συμμορια που εν καιρό πολέμου ήρθε να χτυπήσει …ήθη ,έθιμα,πίστη και σημαία …ποιος άραγε το κάνει αυτό εν καιρό πολέμου σε μια χώρα;

Γιατί δεν ερχόσασταν με τα τρις να μας μάθετε τριλιζα πριν ξεκινήσει η επιθεση της νέας τάξης πραγμάτων ρε παλικάρια; ..Που εισασταν τότε ρε μεγαλοεπιχειρηματιες ;

Εν πασει μην το πιάσω δεν έχει πάτο…το θέμα είναι ότι «πετάει» ο Μικρός ..ο Αργυρός νάνος … κάνει την δουλειά που του ανατέθηκε τέλεια ..σε μια χώρα που της έχουν ρίξει πολλούς τόνους υπνοσθεντον!!

Η φώτο τα λέει όλα… είναι παντού ο Σωτήρας … και συγχώρεσε με καρδιά… είναι πάρα πολλοί οι μαλάκες …. λεφούσι στην χώρα του φωτός!!

1234
Stranger…


kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. Ο Εχθρός της Ελλάδας είναι ο Σώρρας?
    Η δική σας πρόταση βρε μαΛ@...ες ποιά είναι?
    Να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια?
    Μιλείστε καθαρά να καταλάβουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή