3 Σεπ 2016

Όταν φτιάξει στρατό και μετατρέψει την καθημερινότητα σε Κολομβιανή κόλαση, ο πρώτος συνένοχος θα είναι η Ελληνική δικαιοσύνη που τώρα σιωπά

Η ανοσία στην απάτη, είναι μια ακόμη από τις μεγάλες εγκληματικές συνεισφορές που είχε αυτή η κυβέρνηση, που με την πρακτική και τη στάση της οδηγεί στον απόλυτο κατεξευτελισμό των πάντων...

Δεν είναι ο πράκτωρ ...007. Είναι ο Αρτέμιος Σώρρας, κατά φαντασία "τρισεκατομμυριούχος"...

Αυτή η πολιτική συμμορία, προβλήθηκε, εξελέγη, κυβερνά και οικοδομεί το δικό της μηχανισμό στα πλαίσια ενός ιδιότυπου παρακράτους, στηριγμένη επάνω στο απύθμενο ψεύδος και σε μια πρωτοφανούς έκτασης εξαπάτηση των πολιτών. Στα απόνερα αυτής της βρωμιάς, εμφανίζεται στις μέρες μας μια εκρηκτική υπερπροβολή μιας άλλης πολιτικής συμμορίας υπό...
τον Σώρρα και το επιτελείο του. Η κυβέρνηση σιωπά ένοχα, αναλογιζόμενη το εύρος της δικής της πολιτικής απάτης.

Η δικαιοσύνη που παραμένει προκλητικά σιωπηλή και ενίοτε κραυγαλέα συνένοχη, στην απαξίωση των θεσμών, στην κατάλυση του Συντάγματος, αλλά και στην πρωτοφανή έως και ποινικά κολάσιμη πολιτική ψευδολογία, επιμένει να παραμένει απαθής και στην κατευθυνόμενη υπερπροβολή αλλά κυρίως στην προκλητική δράση του Σώρρα και του επιτελείου του, ακόμη και τώρα που αυτή η επικίνδυνη ομάδα έχεις περάσει πλέον ανοικτά ακόμη και σε απειλές.

Το πρώτο ερώτημα είναι: Πότε περιμένετε κύριοι δικαστές να διατάξετε τα προβλεπόμενα??? Όταν αυτός ο τύπος στήσει το δικό του στρατό και μέσα στην γενικευμένη παράνοια όσων των ακολουθούν, θα απειλήσει ή και θα μετατρέψει την καθημερινότητα σε Κολομβιανή κόλαση???

Κάποιες δεκάδες ή και εκατοντάδες (χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει που θα φτάσει αυτός ο αριθμός) συμπολίτες μας, σπεύδουν στις εφορίες και στις τράπεζες με εξώδικα που παραπέμπουν στις εισπράξεις των χρεών τους από τα τρισεκατομμύρια του Σώρρα.

Το δεύτερο ερώτημα που απευθύνεται στις αρμόδιες αρχές είναι: Γιατί δεν απαλλάσσονται από τα καθήκοντά τους, γιατί δεν απολύονται δηλαδή, οι υπάλληλοι του δημοσίου και των τραπεζών, που δέχονται να παραλαμβάνουν εξώδικα με αναφορές σε ντοκουμέντα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως προϊόντα απάτης???

Το τρίτο ερώτημα που απευθύνεται στους αφελείς συμπολίτες μας είναι: Έχετε αντιληφθεί βρε σούργελα, ότι αυτό που κάνετε, το πρώτο πράγμα πράγμα που συνεπάγεται είναι την ευθεία και άμεση αναγνώριση εκ μέρους σας του χρέους που αυθαίρετα σας αναθέτουν να εξυπηρετήσετε???



kerberos-hellas

1 σχόλιο: