8 Ιαν 2017

Ολικό ξεμπρόστιασμα της Χρυσής Αυγής ΚΑΙ στην ευρωβουλή.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ, ΠΕΦΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Η ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΚΑΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ;


ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ 2009 ΠΗΓΑΝ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΟΝΝΕΔ" (ΝΕΟΛΑΙΑ Ν.Δ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ)... ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.....


Η ΕΙΔΗΣΗ



Καταψήφισε μαζί με την Νέα Δημοκρατία την τροπολογία κατά της πολιτικής διαφθοράς που υποχρέωνε τους ευρωβουλευτές να αναρτούν στην ιστοσελίδα του ευρωκοινοβουλίου όλες τις επαφές και συναντήσεις τους με τους λομπίστες των μεγάλων εταιρειών.


Μπράβο σας, ρε... κάποιον λόγο θα έχετε για να το κάνετε;;; Έτσι δεν είναι;;;

Και καλά οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας... λαμόγια ήταν και λαμόγια θα είναι...

ΕΣΕΙΣ όμως, που υποτίθεται πως εκπροσωπείτε τον απλό λαό;;;;;;

Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα και υπάρχουν ακόμα κάποιοι από το πόπολο, που σας πιστεύουν;;;


Καλλιόπη Σουφλή


Αυτά, ενώ όλη η ευρω-σκεπτικιστική εθνικιστική πτέρυγα του ευρωκοινοβουλίου -που έχει ‘γραμμένη’ κανονικά την χρυσή αυγή- υπερψήφισε την τροπολογία υπέρ της διαφάνειας, με επικεφαλής την Μαρίν Λεπέν!



Η τροπολογία 315 EPA/PATRICK SEEGER υπέρ της διαφάνειας και κατά της πολιτικής διαφθοράς στο ευρωκοινοβούλιο δεν πέρασε-χάρις στην πρόθυμη στήριξη της χρυσής αυγής-.


Οι τρεις χρυσαυγίτες Επιτήδειος, Συναδινός, Φουντούλης καταψήφισαν τροπολογία που υποχρέωνε τους ευρωβουλευτές να αναρτούν δημόσια τις επαφές τους με μεγάλες εταιρείες.


Οι νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές που, συντεταγμένοι στη γραμμή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, καταψήφισαν χέρι χέρι με την Χρυσή Αυγή την διαφάνεια είναι οι Κεφαλογιάννης, Κύρτσος, Σπυράκη, Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, Ζαγοράκης.



Οι τρεις πολυδιαφημισμένοι στο χρυσαυγίτικο κοινό ευρωβουλευτές Φουντούλης, Συναδινός, Επιτήδειος, δεν συντάχθηκαν με την συντριπτική πλειοψηφία των εθνικιστών-ευρωσκεπτικιστών ευρωβουλευτών που στήριξαν την τροπολογία, με επικεφαλής την Μαρίν Λεπέν.


Η τροπολογία όριζε ότι οι ευρωβουλευτές υποχρεούνται να δημοσιοποιούν στην ιστοσελίδα του ευρωκοινοβουλίου όλες τις επαφές και συναντήσεις τους με αντιπροσώπους εταιρειών και συμφερόντων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Mητρώου Διαφάνειας.



Τα εθνικιστικά-ευρωσκεπτικιστικά κόμματα στο ευρωκοινοβούλιο έχουν απομονώσει την χρυσή κραυγή έχοντας διαγνώσει το κίβδηλο χαλασμένο DNA της και την αντιμετωπίζουν ως αυτό που της αξίζει, ως παρία του Εθνικισμού.



Οι εξής έλληνες ευρωβουλευτές από τις άλλες παρατάξεις υπερψήφισαν την τροπολογία: από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Κούλογλου, Κούνεβα, Παπαδημούλης, Χρυσόγονος, Χουντής (Λαϊκή Ενότητα), Σακοράφα (ανεξάρτητη), οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ο ανεξάρτητος Νότης Μαριάς, ο οποίος κατατάσσεται στους Συντηρητικούς Ευρωσκεπτικιστές, Εύα Καϊλή (ΠΑΣΟΚ), Γιώργος Γραμματικάκης και Μιλτιάδης Κύρκος (Ποτάμι), ενώ ο Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) απείχε.


Πηγή


kerberos-hellas

1 σχόλιο:

  1. Πρὸς τὶ ἡ ἀπορία;
    Τὸν ἐπιτυχημένον εἰς τὶ Εὐρωπαϊκὸν κοινοβούλιον Καρατζαφέρην, τὸν ἱδρυτὴν τοῦ Εὐρωσκεπτικισμοῦ, ἐμεῖς οἱ ξύπνιοι, ὡραῖοι, τσαχπίνιδες, ξερόλες πλὴν ράθυμοι καὶ μαλάκες, ἀντικαταστήσαμε μὲ Ἐπιτειδίους, Κούνεβες (ἄκουσον, ἄκουσον), Ζαγοράκιδες καὶ λοιποὺς τοιούτους.
    Θελέστα καὶ παθέστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή