27 Μαΐ 2018

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ.

ΣΗΜΑ::: 

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ, ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Νο 3, ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ Νο 4. Η ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ  Νο 2 ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΣΤΙΣ 26/05/2016 ΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΟΛΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ._

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/ ΚΑΙ http://kerberos-hellas.blogspot.gr/ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΗ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ¨ Ή ¨ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΗ¨ , ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΒΡΕΤΑΝΗ¨ Ή ¨ΒΡΕΤΑΝΙΑ¨ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ¨ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ¨ ΕΣΉΜΑΙΝΕ ΟΤΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΘΥΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΒΡΕΤΑΝΗΣ, ΩΣ ¨ΜΙΚΡΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ¨. 

ΕΚΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.
ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΒΡΕΤΑΝΙΑ¨, Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ 208 ΧΩΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.
ΚΑΤΑ ΟΜΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΠΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ <<ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ 140 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>>.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΛΟΓΩ <<ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ>> ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΒΙΑΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΠΟΛΙΤΕΣ:

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΙΔΡΥΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ (ΙΔΕ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ), ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ._

ΤΕΛΟΣ - ΟΒΕΡ._

ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α., Ο  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΡ/ΓΟΣ ***** ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ.__

Υ.Γ.: ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ - ΨΥΓΟΛΟΓΙΚΗ - ΕΝΟΠΛΗ ΑΜΥΝΑ._


5 σχόλια:

  1. Κύριοι, από τη στιγμή που γίνεται δημόσια χρήση του ονόματός μου, και περιλαμβάνεται στην έκκληση που απευθύνετε με ανάρτησή σας, στην έγκριτη νομικό κ. Ειρήνη Μαρούπα, είμαι υποχρεωμένη να σας απαντήσω τα κάτωθι:


    1. Ούτε διεκδίκησα, ούτε πρόκειται ποτέ να διεκδικήσω τον τίτλο της "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ", καθότι θεωρώ ως ελαχιστότατο τον εαυτό μου, μπροστά στο μέγεθος μιας ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΗΡΩΙΔΑΣ, όπως η ΜΠΟΥΜΟΥΛΙΝΑ.

    2. Δεν κατέχομαι από ουδεμία πολιτική ιδεολογία, καθότι όλες οι υφιστάμενες πολιτικές ιδεολογίες δημιουργήθηκαν και καθοδηγούνται από τους περιούσιους εχθρούς της ανθρωπότητας.

    3. Δεν είμαι νομικός, ώστε να γνωρίζω τον τρόπο παραπομπής του θέματος της Μακεδονίας, στο Δικαστήριο της Χάγης, το οποίον σημειωτέον, θεωρώ εβραιοκρατούμενο, αρα και εκ προϊμίου χαμενη υπόθεση το θετικό αποτέλεσμα.

    4. Παρ' όλα αυτά, και στην περίπτωση που η έγκριτη νομικός κ. Ειρήνη Μαρούπα, θεωρεί πως η παραπομπή του θέματος σε οποιοδήποτε Διεθνές Δικαστήριο, με πλήρη τεκμηρίωση, δύναται να ανατρέψει την δυσχερή θέση της Πατρίδας μας, για την οποία τεράστια ευθύνη φέρουν όλες οι προηγούμενες εβραιοκρατούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή κυβέρνηση των γενίτσαρων κατσαπλιάδων μπολσεβίκων έρχεται να ολοκληρώσει ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, είμαι στην διάθεσή της να συνδράμω με τις ελάχιστες δυνάμεις μου, μαζί και με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, για την επίτευξη της δικαίωσής μας ως ΕΘΝΟΥΣ.


    Καλλιόπη Σουφλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι μαζί σας για την προβολή του θέματος της. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ. ΑΣ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ Αγαπούν πραγματικά την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι μαζί σας για την προβολή του θέματος της. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ. ΑΣ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ Αγαπούν πραγματικά την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι μαζί σας για την προβολή του θέματος της. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ. ΑΣ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ Αγαπούν πραγματικά την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι μαζί σας για την προβολή του θέματος της. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ. ΑΣ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΚΆΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΌ ΜΕ ΌΛΟΥΣ ΠΟΥ Αγαπούν πραγματικά την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή