9 Ιουν 2018

Τα παραμύθια του pronews! Τι ρόλο άραγε παίζουν αυτά τα δήθεν πατριωτικά σάϊτ, PRONEWS KAI PENTAPOSTAGMA, τα οποία εμπιστευόμαστε;


Τα παραμύθια του pronews! Τι ρόλο άραγε παίζουν αυτά τα δήθεν πατριωτικά σάϊτ, PRONEWS KAI PENTAPOSTAGMA, τα οποία εμπιστευόμαστε;
Μετά την χθεσινή εμπειρία μου στον ΣΚΑΪ, ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

1. Το Σκαϊ, μετά ΕΨΑΞΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ κι ανέσυρε τον Πάγκαλο.
2. Το pronews και το pentapostagma ανέβασαν το βίντεο του κυρίου Πάγκαλου (του "θα πούμε πως την σημαία την πήρε ο αέρας", θυμάστε του υπουργού εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη που έδωσε ΤΑ ΙΜΙΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, με κείνη την συμφωνία "no troops, no flags, no warships".).
Στο βίντεό του, επειχειρεί να με αποδομήσει ως προσωπικότητα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΑ!
3. TO δικό ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ. Παρότι ήταν χρονικά προγενέστερο από αυτό του Πάγκαλου.
4. Σε εισαγωγικά αναφέρουν λόγια που δεν είπα ΠΟΤΕ! Λένε ΨΕΥΔΩΣ ότι είπα "θα πάρουμε τα όπλα, θα τιμωρήσουμε τους προδότες, όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας"
- Ποτέ δεν είπα την φράση "όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας"
- Στην αρχή του λόγου μου είπα ότι ΔΙΝΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, γιατί τους το λένε οι γεωστρατηγικοί αναλυτές όλοι, και οι 373 καθηγητές πανεπιστημίου ολόκληρου του κόσμου.
- Ειπα ότι ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, που προβλέπονται και τιμωρούνται από τον Ποινικό Κώδικα, επειδή κάνουν τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας, μεταβάλλουν το δημοκρατικό πολίτευμα, για το οποίο έχει μιλήσει ήδη Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, το λέει ξεκάθαρα ότι κάνουν εσχάτη προδοσία σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
- ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ειπα οι της κυβέρνησης, διότι γνωρίζουν πλέον ότι ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥΛΥ ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.
- Είπα ότι, για τα ποινικά αδικήματα, θα τους συλλάβουμε και θα τιμωρηθούν (εννοείται σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα) ακόμα και ΜΕΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!
- Είπα ότι, ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Δηλαδή ξεκάθαρα εναντίον του εχθρού που θέλει τα εδάφη μας. Αλλά δεν με άφησαν να το πω.
Αντιλαμβάνεστε, ότι ανακάτεψαν τα λεγόμενά μου και πρόσθεσαν και μερικά ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ αντίκρουσης ή ΙΔΙΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.
- Σε σχόλιά μου στα δύο σαϊτ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΟΣΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ. Τα κατέβασαν............
Αργότερα το PRONEWS δημοσίευσε το κείμενό του ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ!
Για να εφησυχάσουμε, ότι το σκέφτονται, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ............
Αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι! Καταλαβαίνουμε ότι την συμφωνία την έχουν ήδη κάνει και μας παριστάνουν ότι διαπραγματεύονται για να καταπιούμε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Όμως πιθανότητα τέτοια δεν υπάρχει. Καταλαβαίνουμε.
Τόσο πατριώτες, ΤΟΣΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΪΤ...............!!!!!!
Maroupa Eirini

kerberos-hellas

1 σχόλιο: