HELLENE and CHAOS

4 Απρ 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ) - ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ BEGLIT (ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!


«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Και επειδή δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου, δεν μπορώ να βρω άλλον αγώνα αντίδρασης, εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω τα σκουπίδια για τη διατροφή μου» έγραψε ο 77χρονος στο σημείωμα του. 

Καλεσμένος της κ. Τσαπανίδου στο ΣΚΑΙ ο κ. Μπεγλίτης, κλήθηκε να σχολιάσει το τραγικό γεγονός της αυτοκτονίας του 79χρονου απελπισμένου ανθρώπου στο Σύνταγμα, ο οποίος από ότι ακούστηκε, ψέλλισε λίγο πριν αυτοκτονήσει ότι: “αυτό το κάνω για να...
μην αφήσω χρέη στα παιδιά μου.”

Ο κ. Μπεγλίτης στην ερώτηση της κ. Τσαπανίδου:

“Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”; ο κ. Μπεγλίτης απάντησε:

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος. Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Άλλωστε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα “έφαγε” αυτός ή τα “έφαγαν” τα παιδιά του.
Δείτε το βίντεο!
Σε χειροκροτήματα ξέσπασε ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα την ώρα που μεταφερόταν η σορός του 65χρονου άντρα, ο οποίος αυτοκτόνησε λέγοντας «Δε θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου«.
Στο σημείο έσπευσαν δύο μηχανές του...
 ΕΚΑΒ, καθώς και ένα ασθενοφόρο, προκειμένου να παραλάβουν το άψυχο σώμα του άνδρα.
Μετά από έντολή του ιατροδικαστή, η σορός του άνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για τη διενέργεια νεκροψίας.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου