HELLENE and CHAOS

23 Οκτ 2012

Ανήθικοι Μπάσταρδοι

Ανήθικοι Μπάσταρδοι Τρομοκρατίας και κοροϊδίας συνέχεια στο Ελλαδιστάν, με τον τελευταίο αποτυχημένο υπουργό οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα (όνομα και πράμα ο τύπος), να ανακοινώνει ορθώς πως "θα πεινάσει κόσμος αν δεν πάρουμε τη δόση".
Άλλη μια μάχη με την Τρόικα, έχασε λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλλες, καθώς οι διαπραγματεύσεις (για όσους ακόμα το πιστεύουν) ναυάγησαν. Ο προπονητής του, Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, καθώς ο μικρός Αντώνης, δεν έχει κερδίσει ούτε μία μάχη στην πολιτική, τα τελευταία 20 χρόνια, αν εξαιρέσουμε το μικροκομματικό παιχνίδι με τη Ντόρα.


"Τα λεφτά που έχει η Ελλάδα, αρκούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της για ενάμισι μήνα" δήλωσε ο πρώην γκόμενος της Βίσση, και αυτή είναι η έκτη κατά σειρά φορά, που ακούμε κάτι τέτοιο.


2,5 περίπου χρόνια μετά την ανακοίνωση Παπανδρέου περί χρεοκοπίας από το ακριτικό Καστελόριζο και τα ουρλιαχτά του Λοβέρδου περί άδειων ταμείων στα πρωινάδικα, έπειτα από χιλιάδες αυτοκτονίες, εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις, κύματα μετανάστευσης, κλείσιμο εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων, η κατάσταση στα οικονομικά της χώρας παραμένει ως είχε. Ή μήπως τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα; Ας ρωτήσουμε τον Αντώνη.
Άρα Αντώνη, αφού τα αποθεματικά μας λιγοστεύουν αντί να αυξάνονται, γιατί δανειζόμαστε; Εφόσον πριν 2,5 χρόνια, μπορούσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες 2 μηνών, με 40% μεγαλύτερους μισθούς και συντάξεις, με μικρότερους φορολογικούς συντελεστές και μεγαλύτερο εύρος φορολογουμένων, μήπως αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά του κράτους, είναι κατά 40% λιγότερα; ΝΑΙ.

Καλά τα είπε βέβαια ο Στουρνάρας πως "θα πεινάσει κόσμος". Την ίδια στιγμή, ο Έλληνας βουλευτής, αμείβεται με 9000 μηνιαίως, έχει δωρεάν αυτοκίνητα, σπίτια κατά περίπτωση, κινητά, ταξίδια, δικαίωμα διορισμού ακόμα και σε πρόσωπα α' συγγένειας κτλ. Σε όλη την Ελλάδα Ουγκάντα, μέσα στη Βουλή Βέλγιο.

Πηγή:
Ανήθικοι Μπάσταρδοι - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου