HELLENE and CHAOS

29 Οκτ 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ !!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ.
Λυπάμαι που σας μεταφέρω τέτοια νέα, αλλά μόλις επικοινώνησα με τον Γιάννη στην ασφάλεια Βόλου.

Είναι υπό κράτηση αυτή την στιγμή (16:30 ώρα Ελλάδος) και κατέσχεσαν τον φορητό Η/Υ καθώς και το κινητό του τηλ., τα οποία στάλθηκαν στην Αθήνα για έλεγχο.

Τον ρώτησα για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί αλλά δεν θυμόταν ακριβώς, θα επικοινωνήσω κάποια στιγμή με τον δικηγόρο του να μάθω λεπτομέρειες.

Ενημερώστε όλα τα φίλια ιστολόγια, αναρτήστε το τελευταίο κείμενο του Γιάννη "2ο Κατεπείγον ΣΟΣ" με ημ/νία 28/10/2012 (εχθες δλδ) στα ελληνικά κ αγγλικά κ λάβετε μέτρα προστασίας (κρυπτογράφηση σκληρού δίσκου υπολογιστή κλπ).

Κυρήχτηκε πλέον πόλεμος με τις δρακονιανές δυνάμεις του πλανήτη!Βρισκόμαστε σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού!

http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα

    θα ήθελα να μου απαντήσετε αν ο κ. καραγεωργίου είναι μάρτυρας του Ιαχωβά, διότι υπάρχει επωνυμη καταγγελία εις βάρος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή