HELLENE and CHAOS

1 Νοε 2012

TOTAL WAR! ΑΠΑΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ADMIN ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ! ΑΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!

ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΡΙΧΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΗ ΣΥΣΚΩΤΙΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Προχωρήστε σε αναφορές προς τους admins του Facebook να πέσει η προδοτική στημένη ομάδα του facebook διότι όπως θα δείτε γράφει ότι ο Δένδιας καλύπτει την Ο.Ε.Α.,.... ΓΕΛΩΣ!!! ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΓΕΛΩΤΑΣ!!!
https://www.facebook.com/groups/234205316709264/

Την στιγμή που Ο.Ε.Α. έχει ξεσκίσει πατόκορφα το εβραιομασονικό σύστημα και έχει τινάξει τα παγκόσμια σιωνιστικά σχέδια στον αέρα, με αποτέλεσμα να έχουν τιναχτεί και πολλά μυαλά ελλήνων προδοτών στον αέρα, οι όποιοι θίγονται ΑΜΕΣΑ οι ίδιοι προδότες άλλα και τα κολλητήρια τους χαφιέδες της ΓΑ.ΔΑ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ από τα κείμενα της Ο.Ε.Α. λόγω της προδοσίας τους!!!

Ούτε να ψεύδονται δεν ξέρουν οι ταλαίπωροι πράκτορες προδότες του τύπου Μπατιάνη και λοιπών (δείτε εδω http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/05/ei-youtube.html ) και λένε τάχα ότι ο Δένδιας ...καλύπτει την Ο.Ε.Α. την στιγμή που η Ο.Ε.Α. διατάσσει συνεχώς να σκοτώσουμε τους αποδεδειγμένα προδότες πολιτικούς από το 1974 και μετά, ΚΑΙ τον Δένδια ( http://ellhnkaichaos.blogspot.de/2012/10/blog-post_1770.html ) διότι πάνε να μας γενοκτονήσουν συνειδητά και αμετάκλητα από τον άξονα της Β.Α.Σ.Τ.Ρ. (Βουλγαρία - Αλβανία - Τουρκιά - Σκόπια - Ρουμανία. Οι χώρες αυτές έχουν υπογράψει επιθετικό στρατιωτικό σύμφωνο ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ελλάδος)!!!

Κύριοι όσο και να επιμένετε, η ΝΕΜΕΣΗ θα είναι αμείλικτη όποια και να είναι η κατάληξη του Καραγεωργίου, της Ο.Ε.Α., ιδιοκτητών των φιλικών ιστολογίων, φίλων συμμάχων και λοιπών.

Και για να ευθυμήσουμε: Εμείς τώρα πάμε βόλτα με το κότερο του Μπόμπολα, να πάμε στο Μονακό στη βίλλα που μας παραχωρεί η ΚΥΠ/ΕΥΠ και να φάμε χαβιάρι μπελούγκα διότι μας χρηματοδοτεί ο Δένδιας, η MAJESTIC 12, η NASA, η CIA, τα McDonalds και τα JUMBO!!!

Γελάνε και οι πέτρες που αποφάσισαν να κάνουν meeting στον Δία και στον Κρόνο με αυτά που γράφετε, αστοιχείωτοι!!! Έχετε γίνει σούργελα διεθνώς! Συνεχίστε να μας προσφέρετε γέλιο και αναψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου