6 Μαρ 2013

Απίστευτη καταγγελία!! Καθηγητής κατέβασε μαθητές από το Θωρηκτό Αβέρωφ επειδή έβγαλαν την Ελληνική Σημαία


Πριν λίγο ενημερωθήκαμε πως σε σχολική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε από Λύκειο του Κορυδαλλού έγιναν τα παρακάτω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα !


Οι μαθητές του Λυκείου ξεναγήθηκαν στο θρυλικό Αβέρωφ και αφού βγήκαν στο κατάστρωμα θέλησαν να βγάλουν την ελληνική σημαία από την τσάντα τους για να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία ... την ώρα όμως που ο συμμαθητής μας κράταγε την σημαία ο καθηγητής του, αποκρίθηκε στον συμμαθητή μας " Τι πάει να κάνει εκεί ; " , ο συμμαθητής μας απάντησε πως θέλουν να βγάλουν φωτογραφία . Ο ανθέλληνας καθηγητής ενοχλημένος από την γαλανόλευκη κατέβασε τα παιδιά κάτω από το Αβέρωφ που φυσικά δεν υπάκουσαν στις αντεθνικές αντιλήψεις του καθηγητή τους όπου είχε την απαίτηση να μαζέψουν την ελληνική σημαία , τουτέστιν οι συμμαθητές μας αφού κατέβηκαν κάτω από το Αβέρωφ άνοιξαν πάλι την ελληνική σημαία και έβγαλαν τις παραπάνω φωτογραφίες . Φυσικά οι μαθητές απέσπασαν τα θετικά σχόλια από τους ναύτες του Θωρηκτού Αβέρωφ ... Τέλος αύριο ίσως οι συμμαθητές μας να πάρουν διήμερη αποβολή για την πατριωτική τους ενέργεια !!!

Εμείς από την πλευρά μας τους απαντάμε πως είναι τιμή να παίρνουν αποβολές από αντεθνικά δηλητήρια της εκπαίδευσης για αυτό κι εμείς τους λέμε να συνεχίσουν να κρατάνε ψηλά την σημαία μας και το εθνικό τους φρόνιμα , όσο για τα αντεθνικά δηλητήρια της εκπαίδευσης τα προειδοποιούμε πως είμαστε οι πρώτες σταγόνες σε μια καταιγίδα που έρχεται ...

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΊΑ ΕΛΛΑΣ !

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - enwtheite.blogspot.gr

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_5762.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου