HELLENE and CHAOS

27 Μαρ 2013

Πλήρως επιχειρησιακά τα πρώτα Mi-28N (Βίντεο)

Στις αρχές Απριλίου αναμένεται να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά τα πρώτα προηγμένα επιθετικά ελικόπτερα Mi-28N ("Night Hunter") του Ρωσικού Στρατού.
Σύμφωνα με την διοίκηση της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας  της Ρωσίας η μονάδα τους θα κηρυχτεί πλήρως επιχειρησιακή με το επιθετικό ελικόπτερο Mi-28N ("Night Hunter") το οποίο είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικού εξοπλισμό και συσκευές που του δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιεί αποστολές και νύχτα,  κάτω από οποιαδήποτε καιρικές συνθήκες πετώντας ακόμα και σε πολύ χαμηλό ύψος .
Επίσης τo ρωσικό ελικόπτερο διαθέτει ισχυρή θωράκιση  με σκοπό την επιβίωση των μελών του πληρώματος  τους στο πεδίο της μάχης.
Όπως έγινε γνωστό τα πληρώματα που θα επανδρώσουν τα ελικόπτερα  Mi-28N έχουν ολοκληρώσει τη θεωρητική εκπαίδευση, με την  χρήση των νέων εξειδικευμένων εξομοιωτών πτήσης ETS-28.
Το Mi-28N "Night Hunter" έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει  άρματα μάχης  και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα . Το ελικόπτερο διαθέτει  ένα πυροβόλο 30mm, αντιαρματικά βλήματα  "Ataka-V», πυραύλους αέρος-αέρος και συνδυασμό ρουκετών για υποστήριξη χερσαίων μονάδων του ρωσκού Στρατού.





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου