HELLENE and CHAOS

11 Απρ 2013

Αθάνατοι...Τα αποκαλυπτήρια των προτομών των ηρώων που έπεσαν στα Ίμια (video)

 
Πραγματοποιήθηκε στην Κω η τελετή των αποκαλυπτηρίων των προτομών των 3 ηρώων που έπεσαν στα Ίμια(των αξιωματικών του πολεμικού μας ναυτικού Χριστόδουλου Καραθανάση,Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού).




 
 
 
 
Για τον Λόγο αυτό στο νησί μας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι συγγενείς των 3 ηρώων ,ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ.


Ακόμα οι τοπικές αρχές αλλά και πλήθος Κώων έδωσαν σήμερα το παρόν στον προαύλιο χώρο του Ναυτικού Σταθμού Κω όπου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια των 3 προτομών.

Μετά το πέρας της τελετής δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ έκανε ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία της Κω και τις αρχές που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία των Ενόπλων Δυνάμεων και των στρατιωτικών διοικήσεων του νησιού.
«Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτού του είδους οι ηρωικές σελίδες στην πρόσφατη ιστορία μας να είναι κτήμα όχι μόνο των παιδιών που σπουδάζουν σήμερα στις Ανώτατες στρατιωτικές ακαδημίες αλλά να γίνουν κτήμα μέσω των βιβλίων εκπαίδευσης σ’ όλα τα παιδιά που περνάνε σήμερα ή θα περάσουν αύριο από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα» είπε ο κ. υπουργός και κατέληξε λέγοντας «η χώρα δεν θα μπορούσε να δώσει τον αγώνα που δίνει σήμερα για τη σωτηρία και την ανασυγκρότησή της αν για μια ακόμη φορά οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις δεν είχαν αναλάβει στις πλάτες τους ένα συντριπτικό βάρος από τις θυσίες που απαιτούντο για να μπορέσει η Ελλάδα να αποφύγει τη χρεοκοπία και να περάσει μπροστά. Μπορούμε και θα καταφέρουμε για μία ακόμη φορά αυτό που το έθνος μας και ο λαός μας έχουν καταφέρει πολλές φορές στη μακρά μέσα στους αιώνες πορεία μας».


Δείτε εδώ τα video και τις φωτογραφίες !
http://www.kosnews24.gr
http://www.stathmosnet.gr/kos-social/5552-eginantapokaliptiriaprotomontontrionhroonpesontonstaimia.html

ΠΗΓΗ
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου