HELLENE and CHAOS

29 Αυγ 2013

Συγκέντρωση για την Παγκόσμια Διαμαρτυρία Global March Against Chemtrails and Geoengineering





Την Κυριακή 25 Αυούστου του 2013, πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα συγκέντρωση στα πλαίσια της παγκόσμιας δράσης κατά των χημικών αεροψεκασμών και της γεωμηχανικής (Global March Against Chemtrails and Geoengineering). Πάνω από 100 πόλεις σε ολόκληρο τον πλανήτη είπαν Ναι στο παγκόσμιο αυτό κάλεσμα και προέβησαν σε μικρές και μεγάλες συγκεντρώσεις. Ο ακτιβισμός στην Ελλάδα δήλωσε για άλλη μια φορά παρόν, παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν λόγω της κακής χρονικής συγκυρίας...


Τον Αύγουστο είναι γνωστό ότι ο κόσμος εγκαταλείπει μαζικά το κλεινόν άστυ και ήταν σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο κυρίως επειδή αυτός θα έλειπε και θα εκμεταλλευόταν την ζέστη και την θάλασσα, αντί να συνωστίζεται στο κέντρο της Αθήνας. Παρ'ολα αυτά, ακτιβιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδας και από διαφορετικά 'μετερίζια', βρέθηκαν στις 6 το απόγευμα, απέναντι από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και διαμαρτυρήθηκαν κατά του παγκόσμιου φαινομένου των χημικών αεροψεκασμών αποδεικνύοντας ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα πρέπει επιτέλους να μας ενώσουν έτσι ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας.


chems1
Οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια που αναπτύχθηκαν μεταξύ διαφόρων μελών των ακτιβιστικών κινημάτων αλλά και εκπροσώπων κομμάτων που έδωσαν το παρόν, αποδεικνύουν την διάθεση των ενεργών πολιτών για συνεργασία χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες, χωρίς ιδιοτέλεια και προσωπικό συμφέρον. Ελπίζουμε πως το φθινόπωρο και ο χειμώνας να είναι περισσότερο θερμοί, σε πείσμα των σκοτεινών και απάνθρωπων μυαλών που αποφάσισαν να καταστρέψουν τον κόσμο για να τον φέρουν στα μέτρα τους. Η δίψα για ζωή είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε μισάνθρωπο σχέδιο της Ελίτ. Δεν θα τους περάσει!


global


Η Ομάδα Δράσης Αττικής δεσμεύεται πως θα επιχειρήσει ένα άνοιγμα προς τις υγιείς ακτιβιστικές δυνάμεις που έδωσαν το παρόν στο Σύνταγμα, έτσι ώστε να ενταθεί η ενημέρωση του κόσμου, αλλά και οι δράσεις που θα στοχεύουν να θέσουν κάθε ανευθυνοϋπεύθυνο προ των ευθυνών του. Τα αεροπλάνα που ψεκάζουν θάνατο τους Έλληνες πολίτες είτε έχουν πάρει το πράσινο φως από το κράτος, είτε γίνεται εν αγνοία του, παραβιάζουν κάθε έννοια εδαφικής κυριαρχίας αλλά και κάθε συνταγματικού δικαιώματος που έχουμε όλοι μας. Θέλουμε να ξέρουμε ποιος και για ποιο λόγο μας ψεκάζει χωρίς την έγκρισή μας. Και όταν μάθουμε τις απαντήσεις, θέλουμε την πλήρη καταδίκη του φαινομένου των αεροψεκασμών, ευχόμενοι πως μια τέτοια τοπική νίκη θα γινόταν εφαλτήριο για μια παγκόσμια καταδίκη της καταστροφής του πλανήτη σε γενικότερο επίπεδο.


1377459131-demonstration-against-chemtrails-in-athens 2502262
1377459135-demonstration-against-chemtrails-in-athens 2502270


Εντός των ημερών, θα ακολουθήσει ένα νέο άρθρο όπου θα έχει ενσωματωμένες περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο και άλλους εξωτερικούς σύνδεσμους που κάλυψαν την συγκέντρωση του Αυγούστου.

chemtrails.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου