HELLENE and CHAOS

26 Σεπ 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ¨ΒΛΕΠΕΙ¨ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΥΣΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ !!!

ΕΜΠΡΟΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ! ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!!!

Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !

efedroi-eidikon-dinameon 

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγες ώρες στη Δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλεί εμμμέσως αλλά σαφώς σε «πραξικόπημα».
Υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου,
έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου και του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ενδέχεται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να τους αποδοθούν οι προσήκουσες ποινικές ευθύνες.
Το θέμα που απασχολεί τη δικαιοσύνη είναι η προκήρυξη των ΚΕΕΔ(εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων)στο διαδίκτυο, η οποία είναι η εξής:

ΒΛΕΠΕ:

ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ >ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!!ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!


kerberos-hellas

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΛΛΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου