10 Μαΐ 2015

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" !!!




 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" !!!

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΣ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΖΙΛΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΚΙΝΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ" ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ...




ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ






ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ






ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ)






ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ






ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΔΙΚΗ & ΣΤΟΙΧΕΙΑ 19/4/15






OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»:
http://www.zougla.gr/blog/article/1121070





ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ (ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ) ΤΟΥ 1945 !!!






Μιχαλολιάκος: ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΑΠΟΥΝΙΑ!!!


(* Από την μια προπαγανδίζουν στους αποβλακωμένους οπαδούς τους ότι το "ολοκαύτωμα των εβραίων" δεν υπήρξε, και από την άλλη μεταξύ τους λένε ότι θα κάνουν σαπούνια τους εβραίους!!! Σχιζοφρένεια ναζιστών;; Δεν είναι η πρώτη φορά...)





Μιχαλολιάκος: απειλεί ότι θα σπάσει κεφάλια και παραδέχεται ότι έχει μαχαιροβγάλτες !!! 


(* κατά τ' άλλα τάχα δεν είναι εγκληματική και νεοναζιστική προβοκατόρικη οργάνωση η «Χρυσή Αυγή» σύμφωνα με τους σεληνιασμένους οπαδούς τους!!!)





ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟY «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ:


ΥΓ 


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ» ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΑΛΕΣ» ΣΤΟΕΣ. ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΨΕΥΔΟΣ ΣΑΣ.

ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ (ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ (ΒΛ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ …ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ, ΘΕΟΣΟΦΙΚΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΟΠΩΣ Η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, ΟΠΩΣ Η «ΒΡΙΛ» ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΜΕ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ), Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ, Η ΑΝΕΝΕΡΜΠΕ ΚΛΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ (ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ), ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΧΙΜΛΕΡ, ΚΛΠ…

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΒΕΡΝΕΡ ΓΚΕΡΣΟΝ:

Ενώ η Γκεστάπο καταδίωκε αμείλικτα τις μυστικές εταιρείες στη Γερμανία, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ στο «Ναό» της Golden Dawn (Χρυσής Αυγής) που ήταν εγκατεστημένος ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.

Οι «τελετές αποκατάστασης» που εκτελούσε ο αδελφός Περντουράμπο θυμίζουν παράξενα τις περίεργες στάσεις και τους τρόπους συμπεριφοράς που αναφέρουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ρουντολφ Εςς.

Ο Καρλ και ο Άλμπερτ Χαουσχόφερ (Γεωπολιτικός του Ναζισμού και δάσκαλος του Χίτλερ) παρακολουθούσαν τακτικά τις μαγικές συνεδρίες της Golden Dawn (Χρυσης Αυγής)
(ΣΗΜ.: ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ, ΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ – ΛΕΒΑΝ Α’ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ).
Το ίδιο και οι Ελβετοί και Πορτογάλοι σύνδεσμοι που είχαν προετοιμάσει τις επαφές του Εςς με την Αγγλία. Βοηθός ή υπασπιστής του Κρόουλυ στα πλαίσια της G.:D.: (Χρυσής Αυγής) ήταν ένας γερμανός, ο Βίκτωρ Νιούμπεργκ, που το ψευδώνυμο του σαν μέλους της εταιρείας ήταν Brother Omniam Vincam («Αδελφός Πάσης Νίκης»). Με συντροφιά του Νιούμπεργκ, ο Κρόουλυ διοργάνωσε μια «εθνογραφική αποστολή» στο Νότο της Αλγερίας. Την αποστολή αυτή οι Τοπικές Υπηρεσίες της Γαλλικής Κυβέρνησης διέκοψαν βίαια, με αυτόματη απέλαση των δύο ταξιδιωτών, γιατί τους θεώρησαν ύποπτους κατασκοπίας για λογαριασμό της Ιντέλλιτζενς Σέρβις.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ...

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου