13 Ιουν 2015

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

Προσφάτως η ιστοσελίδα Έλλην και Χάος έλαβε το παρακάτω email απο αναγνώστη :

« ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η ΚΥΡΙΕ ΖΙΓΚΗΡΗ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ¨" ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΜΕΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΙΑΤΡΩΝ Η ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 58 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΜΗΤΕΡΑ.. Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΧΗΜΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.. »
Ήδη η Ο.Ε.Α. εσκόπευε να αναρτήσει κείμενο με θεραπεία του καρκίνου, μόνον μέσω φυσικών τροφών. Πριν αναρτηθεί το ως άνω αναλυτικό κείμενο, το ιατρικό τμήμα της Ο.Ε.Α. απαντά συνοπτικώς εις το ως άνω email του αναγνώστου ώστε να κερδίσουν χρόνο θεραπείας οι καρκινοπαθείς.


Θεραπεία Καρκίνου με Φυσικά Μέσα με Φυσικές Τροφές

Συνοπτική περιγραφή :
« Έως τώρα, το ιατρικό τμήμα της Ο.Ε.Α. είχε διαπιστώσει ότι οι δυνατότερες αντικαρκινικές τροφές είναι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Το σκόρδο δια υπερτασικούς ασθενείς, και το κρεμμύδι για υποτασικούς ασθενείς. Προσφάτως διαπιστώθηκε ότι τα μανιτάρια, ως υπεραλκαλικοί μύκητες είναι ισχυρότατη αντικαρκινική τροφή. Επομένως, το ιατρικό τμήμα της Ο.Ε.Α. προτείνει κάτωθι ημερήσιο διαιτολόγιο :

Πρωϊνό : Ένα είδος φρούτου εποχής , της επιλογής του ασθενούς, μέχρι χορτασμού.

Δεκατιανό : Ένα αγελαδινό γιαούρτι με 3,5% λιπαρά, μαζί με μέλι και καρύδια.

Μεσημεριανό : Ένα γεύμα απο μανιτάρια, σαλάτα, καρυκευμένα με σκόρδο ή κρεμμύδι και σάλτσα ντομάτας δια να προκαλείται η όρεξη του ασθενούς. Το μεσημεριανό θα συνοδεύεται απο τυρί της επιλογής του ασθενούς, και μαύρο ψωμί.

Βραδινό : Μεγάλη ωμή σαλάτα εποχής με ελαιόλαδο και λεμόνι. Ως πρωτεΐνες ο ασθενής θα καταναλώσει άλλο τυρί της επιλογής του και μαύρο ψωμί.
Τελικά σχόλια : Ως ζωϊκές πρωτεΐνες, ο ασθενής θα χρησιμοποιήσει δια 2 μήνες τουλάχιστον μόνον τα γαλακτοκομικά, ήτοι : φέτα – γιαούρτια – τυριά. Να προτιμηθούν τα προϊόντα Ελληνικής προελεύσεως διότι τα εισαγόμενα γαλακτοκομικά προέρχονται απο κατεργασίες εν θερμώ οι οποίες σκοτώνουν τις πρωτεΐνες.


Πρόταση για σαλάτες : Η ισχυρότερη αντικαρκινική δράση, σε ότι αφορά τα λαχανικά, περιέχεται στα καρότα και στα φύλα παζαριού. Εάν υπάρχει μηχανικός πολτοποιητής – μίξερ να χρησιμοποιηθεί στις σαλάτες ο πολτός των βολβών απο πατζάρια.

Πρόταση για φρούτα : Ο μέγιστος αντικαρκινικός συντελεστής βρίσκεται στα μαύρα σταφύλια.

Συμπληρωματικές οδηγίες : Ο καρκίνος είναι συσσώρευση όξινων τοξινών. Άρα μέγιστο αντικαρκινικό φάρμακο είναι η εισπνοή οξυγόνου ως υπεραλκαλικού χημικού στοιχείου. Γι’ αυτό απαιτείται για τους ασθενείς, καθημερινό ταχύ βάδισμα 2 ωρών με βαθειές εισπνοές οξυγόνου.

Αποτρεπτικές οδηγίες : Συνιστούμε απολύτως και αυστηρώς την αποφυγή χημειοθεραπείας και ακτινοβολιών, διότι και οι 2 μέθοδοι αποδείχθηκε ότι, αντί θεραπείας, επιταχύνουν το θάνατο του ασθενούς, διότι σκοτώνουν και τα υγιή κύτταρα των ασθενών.

Συμπληρωματικό μέτρο : Οι ασθενείς πρέπει να κάνουν όσα περισσότερα θαλάσσια λουτρά μπορούν, με τη μέγιστη δυνατή παραμονή στο θαλάσσιο νερό διότι αυτό είναι αλκαλικό και απορροφά τις τοξίνες του καρκίνου απο τους  πόρους του ανθρωπίνου δέρματος. Όταν αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει, οι ασθενείς πρέπει για μία ώρα τουλάχιστον ημερησίως να κάνουν λουτρό στο σπίτι τους σε γεμάτη μπανιέρα με νερό στο οποίο θα έχουν διαλύσει 3 κιλά χοντρό αλάτι, για να δημιουργούν συνθήκες θαλασσίου ύδατος.


Τέλος συνοπτικών οδηγιών. Ιατρικό τμήμα Ο.Ε.Α.


Υ.Γ. : Για διάστημα τουλάχιστον δύο μηνών οι ασθενείς απαγορεύεται να καταναλώσουν πρωτεΐνες εκτός των γαλακτοκομικών διότι όλες αυτές είναι όξινες και επιδεινώνουν το καρκίνο. Εκτός των ελαφρώς βρασμένων μανιταριών για σαλάτα, απαγορεύεται η λήψη οιασδήποτε άλλης μαγειρεμένης τροφής. Η ως άνω αντικαρκινική διατροφή ορίζεται απο την Ο.Ε.Α. ως  «υπερ-αλκαλική ωμοφαγία».

http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου