28 Οκτ 2015

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!


ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!

Αλλά σε ποιες παρελάσεις;

Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Αυτό το κακόγουστο αστείο να περνάνε και να παρελαύνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, τη στιγμή που δεν έχουν ούτε βενζίνη να κινηθούν και να αποτίουν φόρο τιμής σ΄αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το κατάντημα αυτό, ΤΕΛΟΣ!!!


Να παρελαύνουν οι αγωνιστές, οι παλαίμαχοι και οι ανάπηροι πολέμου μπροστά στους τεμπέληδες, τους χαραμοφάηδες και τους δοσίλογους, ΤΕΛΟΣ!!!


Να ντύνω και να στολίζω το παιδί μου και να το στέλνω να παρελάσει μπροστά σ΄αυτούς που πετσόκοψαν τη γλώσσα του, ρήμαξαν την Παιδεία και έσκαψαν το λάκκο του μέλλοντός του ΤΕΛΟΣ!


Από δω και πέρα, θα παρελαύνουν οι πολιτικοί και όσοι έχουν ένα δημόσιο αξίωμα, εμπρός στις προτομές των ηρώων από τη μια για να αποτίουν φόροι τιμής και να προσπαθούν να τους μοιάσουν κι από την άλλη, να μην ξεχνούν ότι χύθηκε αίμα για την Πατρίδα αυτή που αυτοί διοικούν σήμερα.



Από την άλλη παρατεταγμένος ο κόσμος. Ή θα τους επικροτεί για τις πράξεις και τα πεπραγμένα τους, ή θα τους γιουχάρει και θα τους πετά ότι έχει πρόχειρο.

Στεφάνια και λουλούδια στους ήρωες μόνο από τα μικρά παιδιά και όχι από ανάξιους!
Αυτό κρίνω ότι είναι το μόνο νόημα των παρελάσεων, υπ΄αυτές τις τρισάθλιες συνθήκες που έχουν καταφέρει στο Έθνος οι εκάστοτε κρατούντες των Μνημονίων και της αθλιότητας.


 
Δημήτριος Μαντές
28/10/2015

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου