HELLENE and CHAOS

25 Οκτ 2015

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ/ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ (ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!!) ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ,ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΛΕΟΝ!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ/ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ (ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!!) ΤΩΝ ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ,ΔΟΛΙΑ  ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΛΕΟΝ!!!!! ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ??? ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ.....ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!!!!!!!!

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΣΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΛΛΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ) ΓΙΑ : 

«υποχώρηση και αποστράγγιση της ελληνικότητας του Αιγαίου και της Δυτικής Θράκης και της απώλειας ελέγχου της περιοχής χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα (ήδη αυτό έχει συντελεστεί σε σημαντικό βαθμό) είτε σε στρατιωτική ήττα και εκχώρηση εδάφους και ελέγχου.» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ : «...Ένα άλλο ζήτημα είναι η εκπαίδευση. Τι εκπαίδευση λαμβάνουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, τη στιγμή που οι Τούρκοι συνάδελφοι τους πολεμούν τους Κούρδους και μάλιστα εφαρμόζεται η εναλλάξ συμμετοχή μεγάλων σχηματισμών για να λαμβάνουν όλοι μέρος στα πεδία των μαχών;
Έχουν ρίξει οι δικοί μας χειροβομβίδες τελευταία και τι βολές έχουν κάνει και με τι όπλα; Επαρκούν για ένα Στρατό που να πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να επέμβει στον Έβρο ή στο Αιγαίο;
Ο οπλισμός και τα πυρομαχικά είναι σαφώς ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχουν πολύ μικρά αποθέματα και η διάθεση τους για ασκήσεις και εκπαίδευση γίνεται με το σταγονόμετρο. Μικρές είναι και οι διαθεσιμότητες των οχημάτων, αφού νέες παραλαβές έχουν να γίνουν χρόνια και τα εργοστάσια, που ήθελε να κλείσει η τρόικα, δεν μπορούν να επισκευάσουν ούτε κάν τα υπάρχοντα.»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
« .... Πως θα αντιμετωπιστεί λοιπόν μία αερααποβατική επιχείρηση των Τούρκων σε κάποια από τα νησιά; Κανείς δεν γνωρίζει.» - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«...Τα λεγόμενα των Γερμανών περί κοινής φύλαξης, Ελλάδος-Τουρκίας, των συνόρων στο Αιγαίο δεν είναι καθ' όλου τυχαία.
Επιβάλλεται στην Ελλάδα ένα “γεωστρατηγικό-εθνικό μνημόνιο” και όταν έρθει η ώρα η Τουρκία θα εισβάλει στο Αιγαίο χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα.».
  ------------------------------------

ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ « ΚΑΛΥΤΕΡΗ» !!!!!!!!!!!!!!
 
ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????? ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΧΩΡΑ???? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????? ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ «ΙΣΙΣ»!!!!.
 
ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!!!!!.....

«....Με το που ήρθε στο ΓΕΑ ο Τούρκος για βύζιτα…Σταμάτησαν & τις Παραβιάσεις στο Αιγαίο τα Μεμέτια!»!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ «....ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΓΙΑ ΒΥΖΙΤΑ!!!! (ΕΚΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ......ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΥΖΙΤΑ!!!!!!).

 
ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...................................:

«.....«Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε».

 Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Χαρακτηριστικά τόνισε ότι "Δεν μπορούμε να δεχθούμε ούτε καν τους νέους που θέλουν να διακόψουν την αναβολή τους και να καταταγούν αλλά είναι αδύνατον να τους δεχθούμε. Δεν έχουμε ούτε φαγητό, ούτε στολές να τους δώσουμε". «.
 
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΤΟ.......ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....
 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ :

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΕΛΛ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ:

ΜΑΣ ΗΡΘΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΙΑ ΒΥΖΙΤΑ......:

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΕΛΛΙΔΗ ΠΕΡΙ ΑΝΕΧΕΙΑΣ...:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.....:

ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η Ο.Ε.Α , ΦΙΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

Η Ο.Ε.Α ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ............:

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ:
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2012/04/2.html
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου