11 Οκτ 2015

«ORDO AB CHAO» ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΥΠΩΝ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ….

ΤΟ ΧΑΟΣ 11

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η κυρια αρχη δημιουργιας μιας ταξης από την αταξια βασιζεται στην ισοπεδωση της παλαιας ταξης και την δημιουργια πανω στην αταξια, μιας νεα ταξης πραγματων.

Η παλαια παγκοσμια ταξη πρεπει πρωτα να πεση στο χαος.

Κατά την διαρκεια της φασης αυτης παραμεριζονται όλοι οι συνοριακοι πασσαλοι, όλα τα φραγματα ταξης και όλα τα πρωτοκολλα της παλαιας παγκοσμιας ταξης πραγματων και όλα τα στοιχεια του συστηματος αυτου, για να ταξινομηθουν και αξιολογηθουν μεταξυ τους εκ νεου ως τετοια, που θα επετρεπουν την ανοικοδομηση της νεας παγκοσμιας ταξης πραγματων.

Με αλλα λογια:

«Ότι υπηρξε πρεπει να φυγη!

Πρεπει να καταστραφουν όλα τα κοινωνικα στρωματα και τα εταιρειακα τυπικα που δημιουργησε η παλαια παγκοσμια ταξη πραγματων.

Οι μεμονωμενοι ανθρωποι οφειλουν να ξεριζωθουν από περιβαλλον από το οποιο προηρθαν.

Καμια παραδοση πλεον δεν θα είναι ιερη.

Η ηλικια θα θεωρειται μονο ως ενδειξη της ασθενειας».

Εδώ συνεργουν και δυο καλα συγχρονισμενες αρχες, αυτή της στρατιωτικης στολης, δηλαδη της στρατιωτικου τυπου ευθυγραμμισης της πλατιας μαζας των ανθρωπων και αυτή της αριστοκρατιας.







Με την πρωτη αρχη η κυριαρχια επι των ανθρωπινων μαζων επιτυγχανεται πολύ ευκολα.

Αυτος είναι και ο λογος που σημερα βασει σχεδιου μπασταρδοποιουνται με τα μεταναστατευτικα ρευματα οι λαοι της Ευρωπης.

Τα ρευματα αυτά από την Εγγυς- και Μεση Ανατολη αλλα και από τις χωρες της βορειας Αφρικης είναι απορρεια της πληθυσμιακης εκρηξης και των θρησκευτικων και εθνικων πολεμων στις ως ανω περιοχες που προκληθηκαν από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο.

Τα ρευματα αυτά δια της Μεσογειου θαλασσης καταληγουν στις χωρες της Ε.Ε. Ένα πλευρικο μετρο υλοποιησης του σχεδιου «Ordo ab Chao» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου υπηρξε η ενισχυση των εκτρωσεων και κάθε μορφης αντισυλληψης στις χωρες της Ε.Ε.

Το γεγονος αυτό επιταχυνε την διαδικασια μεταναστευσης των λαων.

Κατά τους σχεδιαστες του «Ordo ab Chao» όλα τα εθνη οφειλουν να υποκυπτουν στο δογμα, ότι η μεταναστευση από την μια στην άλλη χωρα ειναι εσωτερικα θεματα των χωρων και η διατηρηση ενός ιδιαιτερα υψηλου βιοτικου επιπεδου ανεξαρτητα από τις επιδρασεις σε άλλες περιοχες του πλανητη μας, δεν θα ισχυει πλεον ως ένα δικαιωμα ‘η ως ένα φυσικο προνομιο.

Η δικαια αρνητικη αντιδραση ενός μερους των λαων της Ε.Ε. εναντια των «οικονομικων μεταναστων» και των «παρασιτων της ασυλιας» παραμενει χωρις αποτελεσματα, διοτι και η εννοια του «εθνους» υπο την οπτικη γωνια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, εχει την αναγκη μιας νεας προσαρμογης.

Για τους σχεδιαστες του «Ordo ab Chao» και τους τιμαριωτες τους (πολιτικη αρχη της αριστοκρατιας) ένα «εθνος» δεν αποτελει η περιοχη στην οποια ομιλειται η ιδια γλωσσα ‘η αταν ανηκουν οι πολιτες στην ιδια λα’ι’κη ομαδα, αλλα μονον όταν οι ανθρωποι από κοινου εχουν επιτευξει στο παρελθον μεγαλα πραγματα και επιθυμουν να επιτευξουν εξισου μεγαλα πραγματα και στο μελλον, δηλαδη ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος θελει να περαση την θεωρια του, ότι μετα τον Αδαμ και την Ευα ολοι οι ανθρωποι συγγενευουν και υπο την σκοπια αυτή ο στοχος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για μια παγκοσμια κυριαρχια θα γινει απ’ ολους τους ανθρωπους αποδεκτος, διοτι αυτοι θα βρισκονται αλυσοδεμενοι στην σιωνιστικη γαλουχηση.

Πραγματι, υπο αυτην την γελεια εννοιολογια οι λαοι των μελων κρατων της Ε.Ε. κινδυνευουν να θεωρουν ότι ανηκουν στο ιδιο εθνος.

Αυτος είναι και ο λογος που τον τελευταιο καιρο προβαλλονται τοσες πολλες εκπομπες στις χωρες μελη της Ε.Ε.από τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ με θεμα:

«Τι είναι Πατριδα;»

Με την πολιτικη αρχη της αριστοκρατιας προωθει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος στην εξουσια της Ε.Ε. και των μελων κρατων αυτης ικανα προσωπα από την «ελιτ», δηλαδη τιμαριωτες της ευγενους ρατσας εκ χαριτος πνευματος.

Οι τιμαριωτες αυτοι στην πραγματικοτητα είναι γελειες προσωπικοτητες που φανταζονται για τους εαυτους τους ότι ανηκουν στην «ελιτ» και προερχονται από οικονομικοκοινωνικες δομες των φασιστικων στην ουσια δημοκρατιων των λαων της Ε.Ε. Όλα τα οργανα της σημερινης Ε.Ε. αλλα και των μελων κρατων αυτης είναι επανδρωμενα κατω από την μασκα της Δημοκρατιας με νεοφιλελευθερα φασιστοειδη.

Παντου επικρατει ενας πολεμος των ταξεων!

Ακομη αγωνιζεται ο νεοφιλελευθερος καπιταλισμος εναντιον κάθε μορφης του παλαιου και παραδοσιακου οικονομικου συστηματος, ακομη διεξαγει η γνησια και όχι η φασιστικη δημοκρατια έναν θερμο αγωνα εναντιον ολων των δυναμεων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Ακομη αγωνιζεται η νεοφιλελευθερη ομαδα των Μεγιστανων του χρηματος με τις εγκατεστημενες φασιστικες ‘η φαινομενικα δημοκρατικες πολιτικες υποδομες της στοχευοντας στην καταλυση του κρατους δικαιου και στην ανακηρυξη της δικτατοριας των επιχειρηματικων συγκροτηματων.

Εδώ κρυβεται το μυστικο γιατι στην μακροχρομη οικονομικη κριση της Ελλαδος ολες οι προσπαθειες με τα μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ επικεντρωνονται, ως μεσο θεραπειας, στις «Ιδιωτικοποιησεις»!

Η Ελλας ως «χωρα πειραματισμου» εχει να διαλεξη μεταξυ της πανουκλας και της χολερας.

Ετσι και άλλος παρθηκε η αποφαση με το σχεδιο «Overkill» από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο η εξοντωση της χωρας αυτης.

Οι προτασεις του Μνημονιου ΙΙΙ της δηθεν αριστερης ελληνικης κυβερνησης περιεχουν μετρα που στοχευουν όχι στη σωτηρια αλλα στην ολοκληρωτικη καταστροφη της ελληνικης οικονομιας.

Η Αληθεια είναι ότι η Ελλας βρισκεται σημερα στην απολυτη διαθεση λεηλασιας της, από τους γυπες της χρεοκοπιας του συστηματος των επιτοκιων.

Αυτος είναι και ο λογος που πεφτουν ως Ακριδες στην πατριδα μας τα αγγλοσαξονικα και γερμανικα επιχειρηματικα συγκροτηματα.

Η χωρα μας μετατραπηκε σε βοσκοτοπι για τις Ακριδες αυτές!

Τα οργανα της Ε.Ε. δεν στεκονται στο πλευρο των λαων των μελων κρατων της αλλα στο πλευρο των ως ανω Ακριδων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Αυτος μαζι με τους τιμαριωτες της Ε.Ε. θα συνεχιζει να αποσταθεροποιη και να καταστρεφη την Ευρωπη εως οτου οι ευρωπαιοι από απογνωση και αναγκη να ζητουν κάθε ταξη και να αποδεχονται και την νεα παγκοσμια ταξη πραγματων.

Για την οικοδομηση της νεας Ταξης πραγματων θα χρησιμοποιηθουν τα υλικα της παλαιας ταξης που ισοπεδωθηκαν.

Στην νεα ταξη πραγματων θα εξουσιαζουν αυτοι που είναι σε θεση να εξουσιαζουν και αυτοι προερχονται από την ευγενη ρατσα εκ της χαριτος πνευματος.

O τοκος είναι ενας των κεντρικων νευρικων σχοινων της παγκοσμιας οικονομιας και κυβερνα με σιδερενιο χερι όλα τα μοντρενα καπιταλιστικα οικονομικα συστηματα.

Καμια χωρα, η οποια είναι συνδεδεμενη με τα παγκοσμια ρευματα κεφαλαιων δεν μπορει να ξεφυγει από αυτην την ταση.

Ο τοκος είναι διεθνης και αφηνει να ρεουν καθημερινα δισεκατομμυρια χρηματικα ποσα γυρω από τον πλανητη μας, κανει ολοκληρα κρατη πλουσια ‘η χρεοκοπημενα, παρορμει τραπεζιτες, επενδυτες και κατασκευαστες σε ευφορια και ευθυμια ‘η σε απελπισια. Προσκρουει εναντια στην αντικειμενικη ταξη της ουσιας του χρηματος και θεωρηθηκε παντοτε ως αφυσικο και ανηθικο μεγεθος.

Ο Ελληνας φιλοσοφος Αριστοτελης στο εργο του «Πολιτεια» ηδη τον τεταρτο π.Χ. αιωνα αναφερθηκε για το μεγεθος αυτό ως εξης: «το επαγγελμα της τοκογλυδιας δικαιως μισειται, διοτι μετρεψε αυτό το χρημα από ανταλλακτικο μεσο σε διαπραγματευτικο αντικειμενο.

Το χρημα οφειλεν να διευκολυνη την ανταλλαγη προ’ι’ντων.

Ο τοκος από την άλλη πλευρα επιδρα ετσι ώστε το χρημα μονο του αυξανεται…. Γι’ αυτό τον λογο το επαγγελμα της τοκογλυφιας είναι από το ειδος ότι χειρωτερο θα μπορουσε να υπαρχη».

Οι κυριες προ’υ’ποθεσεις υποδομων του μοντερνου καπιταλιστικου δανειοχρηματικου συστηματος ως μορφη της τοκογλυφιας και ως συστημα θεσμικης ληστειας των μαζων φαινεται ξεκαθαρα από τα εξης δεδομενα:

α. Περιπου το 50 % του ολικου ΑΕΠ του εκαστοτε καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος τρωγεται λαιμαργα από τους τοκους. Περισσοτερο από το ημισυ του από τους εγαζομενους παραγωμενου λα’ι’κου εισοδηματος κάθε χρονο κλεβεται από τους Μεγαλοαπατεωνες!

β. Υπο την υποθεση ενός τοκου υψους 5 % ρεει το ολοικο εθνικο εισοδημα των εκαστοτε λαων, μαζι με το εδαφος, με τα παραγομενα σε αυτό, με όλα τα κινουμενα και ακινητα προ’ι’οντα στις τσεπες των Μεγαλοαπατεωνων εντος 15 ετων.

γ. Κάθε μειωση του τοκου υψους 5 % κατά μονο 1 % ισοδυναμει με εργασιακα εσοδα αυτων που παραγουν πλουτο κατά 20 %. Με μειωση του τοκου υψους 5 % κατά 2 % αυξανονται τα εργασιακα εσοδα κατά 40 %, με μειωση κατά 3 % αυξανοντα τα εργασιακα εσοδα κατά 60 %, με μειωση κατά 4 % αυξανονται τα εργασιακα εσοδα κατά 80 %, ενώ με μειωση κατά 5 % αυξανονται τα εργασιακα εσοδα κατά 100 %. Σε τετοια μεγεθη κινειται το προβλημα τοκου στην οικονομια.

δ. Ο τοκος είναι αφαιρεση από την ολη ημερησια αποδοση της εργασιας και δη σε ολοκληρο το υψος της επιβαρυνσης του τοκου. Οποιος συνεπως δανειζει με τοκους χρηματα, ανυψωνει τις τιμες των προ’ι’οντων και ελαττωνει τους μισθους αναλογα. Για τον λογο αυτό οι ετσι ονομασθεντες «μετριοι» και «δικαιοι» τοκοι είναι αντιφασεις τοσο ηθικες οσο και μαθηματικες.

ε. Οι μεγαλυτεροι τοκογλυφοι είναι οι κερδοσκοποι και αυτοι που δεν επενδυουν στην πραγματικη οικονομια αλλα σε κρατικες και σιγουρες επιχειρησεις.

ζ. Οι τοκογλυφοι οικοπεδων και χωραφιων αυξησαν γιγαντια τα κερδη τους τα τελευται 100 χρονια λογω της αυξησης του πληθυσμου στον πλανητη μας. Οι τιμες των οικοπεδων στις πολεις τα τελευταια 100 χρονια αυξηθηκαν κατά 1000φορες.

Μονο μια μικρη ομαδα Μεγαλοαπατεωνων ευθυνεται για την λεηλασια των λαων της Ευρωπης και του υπολοιπου κοσμου.

Το επαγγελμα της τοκογλυφιας καλυμενο πισω από το ευγενικο ονομα του καπιταλισμου κατασκευασε τα τελευταια 200 χρονια γυρω από ολοκληρο τον κοσμο την χειριστης μορφη τυραννια.

Η μαζα των ανθρωπων δεν αισθανεται την τυραννια αυτην διοτι είναι στο μεγαλυτερο της μερος καλα καλυμενη.

Ουδεις από τους υπευθυνους της Ε.Ε. εχει το θαρρος να ερθη σε αντιπαραθεση με το συστημα αυτό τυραννιας ακομη και δοκιμαστικα.

Από τοτε που αρχισε η νεα οικονομικη κριση το 2007 αυξηθηκαν σε σοβαρα μεγεθη παγκοσμια τα χρεη των κρατων, επιχειρησεων, τραπεζων και νοικοκυριων. Κατά τα δημοσιευθεντα στοιχεια της ιστοσελιδας Lichtweltverlag Blogspot (http:// lichtverlag.blogspot.gr/2015/07/griechenland. facetten-eines-klassen.html) μετα το 2007 αυξηθηκαν παγκοσμιως τα χρεη κατά 57 σε 199 από 173,86 τρισεκατομμυρια δολλαρια των ΗΠΑ το 2007.

Το ποσοστο του παγκοσμιου συνολικου ΑΕΠ αυξηθηκεν από 269 σε 286 %. Κατά τα δημοσιευθεντα στοιχεια τησ ιστοσελιδας «Krisenfrei» της 16. Ιουνιου 2015 (Staatsbankrott: Deutschlands gigantische Staatsverschuldung = Κρατικη χρεωκοπια: Τα γιγαντιαια χρεη της Γερμανιας) τα πραγματικα χρεη της Γερμανιας από 6,776 τρισεκατομμυρια ευτω αυξηθηκαν το 2011 (εξωτερικο και εσωτερικο δημοσιο χρεος) σε 7,402 τρισεκατομμυρια ευρω, δηλαδη σε 288 % του ΑΡΠ της.

Εάν σε αυτά αθροιστουν οι υποχρεωσεις της στην Ε.Ε., ΕΚΤ, ESM, Target2 κ.α. υψους 2,697 τρισεκατομμυριων ευρω το συνολικο χρεος της Γερμανιας αυξανεται σε 10,00 τρισεκατομμυρια ευρω.

Ποιος θα σωσει την Γερμανια από τους γυπες της χρεοκοπιας του συστηματος των επιτοκιων που πετουν ηδη πανω από την ευρωζωνη;

Ολο και περισσοτεροι Ευρωπαιοι προαισθανονται, ότι σε παγκοσμια πλεον κλιμακα δεν υπαρχει άλλη λυση από την διαγραφη των χρεων και απαγορευση της λειτουργιας του συστηματος των επιτοκιων!

Οι απανθρωποι μεγαλοαπατεαωνες πρεπει επιτελους να παραγκωνισθουν.

Για τους Ρωμιους ηρθε ο καιρος να πεταξουν στα σκουπιδια ολες τις ακαρπες εβραιογεννεις νουθεσιες και τις αγιες εβρα’ι’κες φατσες που προσδκυνουν και να ανακτησουν την ελληνικη συνειδηση, δηλαδη εγκεφαλο με ικανοτητα να κρινη, να αναγνωριζει ευκολα τους τυχοδιωκτες, ξενους και εγχωριους, και να τους καταπολεμα αποτελεσματικα.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Στα Γερμανικά:

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de 08.10.2015

 

«ORDO AB CHAO», IST DAS HAUPTZIEL, ZUERST ÜBER EUROPA, DER PLEITEGEIER DES ZINSESZINSSYSTEMS.

Dr. Georg Chaziteodorou

Das Hauptprinzip Ordnung aus dem Chaos zu schaffen, besteht in der Zerstörung der alten Ordnung und dem Aufbau, aus der Unordnung, der neuen Weltordnung. Die alte Weltordnung wird zuerst in Chaos verwandelt. Während dieser Phase müssen alle Grenzpfähle, Ordnungsschranken und Etikettierungen der alten Weltordnung beseitigt und alle Elemente dieses Systems, die neu geordnet werden sollen, als solche, gleichwertig untereinander, auseinandergelegt werden. Mit anderen Worte: «Was war, muss weg! Zerstört werden sollen alle sozialen Schichtungen und gesellschaftlichen Formungen, die die alte Weltordnung geschaffen hat und die einzelnen Menschen müssen aus ihren angestammten Milieus herausgerissen werden. Keine Tradition darf mehr als heilig gelten. Das Alter soll nur als Zeichen der Krankheit gelten».

Hier kommen zu Wirkung auch zwei einander in idealer Weise ergänzende politische Prinzipien, das uniformistisches und das aristokratisches Prinzip. Man uniformiert die breite Masse der Völker und macht sie dadurch problemlos beherrschbar. Durch Bastardisierung soll in Europa die programmierte Mischrasse entstehen. Deshalb heute der fieberhafte Eifer zur Anlockung von Afrikanern und Asiaten und Einschleusung als Syrer über das Mittelmeer nach

Europa. Eine flankierende Maßnahme zur Verwirklichung des Planes «Ordo ab Chao» des internationalen politischen Zionismus bestand in der Förderung der Abtreibung und jeglicher Art von Empfängnisverhüttung in den europäischen Völkern, bei gleichzeitiger Anheizung der Bevölkerungsexplosionen und der religiöse und ethnische Kriegen in der Ländern des Nah- Mittel- und Fernost und Nordafrikas. Das hat die Völkerwanderung in beschleunigtes Tempo gebracht. Alle Nationen sollen nach der Planer der «Ordo ab Chaos» die Doktrin verworfen werden, dass Ein- und Auswanderung reine innere Angelegenheiten sind, und die Aufrechterhaltung eines außergewöhnlich hohen Lebensstandards ungeachtet der Folgen in anderen Teilen der Welt nicht länger als ein Recht oder als ein natürliches Privileg beanspruchen. Das berechtige Schimpfen der Bevölkerungen Europas auf «Wirtschaftsflüchtlingen» und «Asylschmarotzer» bleibt wirkungslos zumal der Begriff der «Nation» aus Sicht des internationalen politischen Zionismus einer Modifizierung bedarf. Für die Planer von «Ordo ab Chao» und deren Vasallen (aristokratisches politisches Prinzip) eine «Nation» ist nicht, dieselbe Sprache zu sprechen, auch nicht, zu derselben Volksgruppe zu gehören, sondern gemeinsam große Dinge in der Vergangenheit vollbracht zu haben und ähnlich gemeinsame Taten für die Zukunft zu wünschen d.h. nach Adam und Eva sind alle Menschen verwandt, und in solcher Perspektive bilden sämtliche Völker Europas, die sich ja ausnahmslos für die möglichst nahe Zukunft eine Weltherrschaft «vom internationalen politischen Zionismus aus» wünschen. Wahrhaftig, nach dieser Definition sind schon heute eine einzige Nation. Deswegen laufen heute in der elektronische Massenmedien auffallend viele Sendungen über das Thema «Was Heimat ist?».

Durch das aristokratische politische Prinzip bringt der internationale politische Zionismus nur die zur Herrschaft auch befähige Elite (die Vasallen der Adelsrasse von Geistesgnaden!) der europäischen Völker an die Macht. Diese Vasallen, diese lächerliche Figuren die sich einbilden «Elite» zu sein, kommen aus dem wirtschaftlich-sozialen Gebieten und aus faschistischen Demokratien der Völker Europas. Alle die die Organe der heutigen EU aber auch der einzelnen Mitgliedsländer bemächtigen, sind Repräsentanten des neuliberalen Faschismus in der Maske der Demokratie. Es herrscht überall ein Klassenkrieg! Noch kämpft der neuliberale Kapitalismus gegen alle Formen der alten traditionellen Wirtschaft, noch führt die echte und nicht die faschistische Demokratie einen heißen Kampf gegen alle Kräfte des internationalen politischen Zionismus. Noch kämpft die neuliberale Hochfinanz sowie die von ihr etablierten faschistischen bzw. scheindemokratische politischen Strukturen mit dem Ziel den Rechtsstaat abzuschaffen und die Diktatur der Konzerne auszurufen. Das ist der Hauptgrund warum bei der Finanzkrise in Hellas heute mit den Memoranden I, II und III die «Privatisierung» als Allheilmittel angepriesen wird. Hellas als «Experimentierland» heute hat zwischen Pest und Cholera zu entscheiden. So oder so ist dieses Land mit dem Plan des internationalen politischen Zionismus «Overkill», zum Tode verurteilt. Die Vorschläge die das Memorandum Nr. III beinhaltet sind Maßnahmen, die die wirtschaftliche Krise Hellas weiterhin vertiefen sollen. Die Wahrheit ist dass Hellas von den Pleitegeien über Europa zur Ausplünderung freigegeben wurde. Deshalb fallen die angelsächsischen und germanischen Konzerne wie Heuschrecken über Hellas her die zum Ausweiden freigegeben wurde. Die EU steht eindeutig auf die Seite des internationalen politischen Zionismus. Dieser wird zusammen mit seiner EU-

Vasallen solange Europa destabilisieren und zerstören bis die Europäer nach Ordnung rufen und aufgrund ihrer Not jede Ordnung, auch die Neue Weltordnung, akzeptieren. Für den Aufbau der neuen Ordnung werden die Glieder, die sich aus ihren alten Verwurzelungen und Schichtungen herausgerissen und ungeordnet wurden und anarchisch herumliegen, zu neuen Formungen und Kategorien geschlossen. Bei der neue Ordnung herrschen soll, wer herrschen kann und der ist nicht anderer als die Adelsrasse von Geistesgnaden.

Der Zins ist einer der zentralen Nervenstränge der Weltwirtschaft und regiert mit eiserner Hand alle modernen kapitalistischen Volkswirtschaften. Kein Land, das an die weltweiten Kapitalflüsse angeschlossen ist, kann sich vom Trend abkoppeln. Der Zins ist international und lässt täglich Milliardenbeträge um die Welt sausen, macht ganze Länder reich oder pleite, treibt Bankiers, Investoren und Bauherren zur Euphorie oder Verzweiflung. verstößt gegen die objektive Ordnung des Geldwesens und wurde stets als unnatürlich und unsittlich verworfen. Der hellenische Philosoph Aristoteles erklärte im vierten vorchristlichen Jahrhundert in seiner Werk «Politea»: das «Wuchergewerbe» sei mit Recht «verhasst», weil es «seinen Erwerb aus dem Gelde selbst zieht und nicht aus den Dingen, zu deren Vertrieb das Geld eingeführt wurde. Denn dieses sollte nur zur Erleichterung des Austausches dienen. Der Zins aber bewirkt, dass es sich selbst vermehrt… Deshalb ist diese Art des Erwerbes die allernaturwidrigste».

Die wesentliche Strukturbedingung des modernen Finanz- und Leihkapitalismus als Form des Wuchers und als System institutioneller Auswucherung der Massen ergibt sich aus folgenden Tatsachen:

a. Rund 50 % des Gesamtbruttosozialproduktes der Jeweiligen kapitalistischen Wirtschaftssysteme wird vom Zins aufgefressen. Mehr als die Hälfte des von den schaffenden Menschen erarbeiteten Volkseinkommens wird Jahr für Jahr von der Supergaunern fortgenommen.

b. Bei Annahme eines durchschnittlichen Zinssatzes von 5 % fließt das gesamte Nationalvermögen der jeweiligen Völker, einschließlich des Bodens, der Bodenerzeugnisse, aller beweglichen und unbeweglichen Güter, im Zeitraum von 15 Jahren in die Taschen der Supergauner.

c. Jede Senkung des Zinssatzes (5 %) um auch nur 1 % hat bereits zur Folge, dass das Arbeitseinkommen der Schaffenden um 20 % erhöht wird. Bei Senkung des Satzes um 2 % ergibt sich eine Steigerung von 40 %, bei 3 % eine solche von 60 %, bei 4 % von 89 %, während bei einer Senkung von 5 % die Steigerung des Arbeitseinkommens gleich 100 % beträgt. In solcher Größenordnung bewegt sich das Zinsproblem in der Wirtschaft.

d. Zins ist Abzug vom vollen Arbeitsertrag, und zwar in voller Höhe der anteiligen Zinslast. Wer also um Zins Geld leiht, erhöht die Preise und verminder die Löhne um den gleichen Betrag. Daher ist der Begriff eines so genannten «mäßigen» und «gerechten» Zinses ein Widerspruch sowohl moralisch als auch mathematisch in sich.

e. Die großen Zinsgewinner sind die Spekulanten und die, welche ihre verliehenen Gelder nicht produktiv anlegen, sondern in nicht produzierenden, aber öffentlich gesicherten Staatsbetrieben.

f. Der Grund- und Bodenwucher ist allein aus der Tatsache der Bevölkerungszunahme ins gigantische gestiegen. So ist der Bodenpreis in den letzten 100 Jahren in den Städten teilweise ins 1000fache gestiegen.

Nur eine gewisse kleine Gruppe von Supergauner ist für die Ausplünderung der Völker Europas und der übrigen Welt verantwortlich. Das Wuchergewerbe unter dem vornehmeren Namen des so genannten Kapitalismus baute im Lauf der letzten 200 Jahren die um die ganze Welt umspannenden Tyrannei aus. Die Masse der Menschen spürt nicht direkt diese Tyrannei weil sie großenteils im Verborgenen ausgeübt wird.

Niemand von der Verantwortlichen in der EU hat Mut mit der Systemfrage konfrontiert werden und das Problem des Zinseszinssystem zumindest zu diskutieren. Seit dem Beginn der neue Wirtschafts- und Finanzkrise im Jahre 2007 sind weltweit die Schulden der Staaten, Unternehmen, Banken und Haushalte kräftig gestiegen. Nach Angeben von Lichtweltverlag Blogspot (http://lichtverlag.blogspot.gr/2015/07/griechenland.facetten-eines-klassen.html) legte die globale Verschuldung um 57 Billionen auf 199 Billionen US-Dollar (173,86 Billionen Euro) zu. Der Anteil der Schulden am globalen BIP erhöhte sich von 269 auf 286 %. Nach der Internetseite «Krisenfrei» vom 16. Juni 2015 (Staatsbankrott: Deutschlands gigantische Staatsverschuldung) die Staatsverschuldung der BRD von 6,776 Billionen Euro erhöhte sich (Explizite + Implizite Verschuldung) 2011 auf 7,402 Billionen Euro bzw. auf 288 % von BIP. Wenn man dazu die Verpflichtungen von 2, 697 Billionen Euro (Finanzierungsanteil an der EU, EZB, ESM, Target2 u.a.) addiert erhöht sich die Staatsverschuldung auf rd. 10,00 Billionen Euro. Wer wird die BRD retten aus denn gleichen Pleitegeier die längs schon über die gesamte Euro-Zone kreisen!

Immer mehr Europäer ahnen, dass weltweit keine andere Lösung geben kann als die Streichung aller Schulden und die Abschaffung des Zinseszinssystems! Die unmenschlichen Supergauner müssen endlich bei Seite geschoben werden.

Dr. Georg Chaziteodorou

www.arxaiaithomi.gr

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου