HELLENE and CHAOS

28 Ιαν 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλες και όλους για το 2016 προσωπική και οικογενειακή ευτυχία με τα καλλίτερα για την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά.
Σας πληροφορούμε με χαρά, ότι η πρώτη ανοικτή συνάντηση μαζί σας, με τους φίλους και υποστηρικτές της ερευνητικής ομάδας μας στο Λεκανοπέδιο Αττικής, καθορίστηκε να γίνει την Δευτέρα, 8. Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19.00 στον πολυχώρο VIVE MAR, Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18 – Βούλα (επί της παραλιακής λεωφόρου και δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας).
Επιδίωξή μας είναι να σας συναντήσουμε, για να σας ευχαριστήσουμε και από κοντά για την στήριξη που μας παρέχετε, καθώς και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις εξελίξεις και για τον καθορισμό της εν γένει στρατηγικής και τακτικής προώθησης των ενεργειακών καινοτομιών μας.
Ο αριθμός των υποστηρικτών της ερευνητικής ομάδας μας αυξάνεται συνεχώς και γι’ αυτό θα ακολουθήσουν και συναντήσεις μας σε διαφορετικές πόλεις της χώρας, ώστε να μπορέσουμε, ει δυνατόν, να σφίξουμε το χέρι όλων σας. 


Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την στήριξή σας

Για την Ερευνητική Ομάδα

Πέτρος Ζωγράφος

FB: ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΠΕΤΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

kerberos-hellas

2 σχόλια:

  1. ayto to eixe kanei o gkiolvas thn dekaetia toy 50,kai apo tote den exei ginei tipota apolytos giati apla empisteyontai prodotes...opote perastika mas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ayto to eixe kanei o gkiolvas thn dekaetia toy 50,kai apo tote den exei ginei tipota apolytos giati apla empisteyontai prodotes...opote perastika mas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή