HELLENE and CHAOS

29 Ιαν 2016

MKO φτιάχνει αποβάθρα για τους δουλεμπόρους στη Λέσβο!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!). ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΤΕ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ.....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΝΑ ΝΑΥΛΩΣΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Image


Άλλη μία αυθαιρεσία αλλά και ένα ακόμη ένα χτύπημα εις βάρος του εθελοντισμού, που στη Λέσβο τείνει, από κάποια περιστατικά σαν κι αυτά, να ενοχοποιηθεί, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.


«Εθελοντής» στην Πέτρα σε συνεργασία με ΜΚΟ σκέφτηκε ότι θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τα δουλεμπορικά που καταφθάνουν από τις απέναντι ακτές, να δημιουργήσει αποβάθρα για να δένουν χωρίς προβλήματα οι διακινητές!
Με γενικό μήνυμα «ας φτιάξουμε μία αποβάθρα για τους πρόσφυγες» στα αγγλικά, ο «εθελοντής» καλεί τον κόσμο να ενισχύσει οικονομικά την πρωτοβουλία και μάλιστα ήδη έχει συγκεντρώσει κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ!
Επιχειρηματολογώντας πως η αποβάθρα θα είναι χρήσιμη για να μη βρέχονται οι πρόσφυγες και να αποβιβάζονται με… ασφάλεια!
Δείτε τι αποκαλύπτει η εφημερίδα "Εμπρός" της Λέσβου, που δημοσιοποίησε το θέμα.  
 

onalert.gr
 
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου