3 Μαΐ 2016

Η Ευρώπη στο πλευρό των Τζιχαντιστών με επιτελικό ρόλο την Τουρκία

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΕΙΠΑΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΝΑΤΟ. Ε.Ε, ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ;;;

 
Πρωτοφανές: Δοικητής των ισλαμιστών του ISIS στην Ράκκα είναι Τούρκος αξιωματικός που υπηρέτησε σε ΝΑΤΟϊκές θέσεις για 18 μήνες!
Ένας εκ των διοικητών των δυνάμεων των ισλαμιστών του ISIS στην Ράκκα την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Χαλιφάτου είναι Τούρκος ανώτερος αξιωματικός ο οποίος υπηρέτησε σε ΝΑΤΟϊκές θέσεις και αυτή την στιγμή έχει την ισλαμική κωδική ονομασία Abu Bakr!
 
Ο Abu Bakr υπηρέτησε για 18 στο NATO στον τομέα των πληροφοριών  
 
Την αποκάλυψη την έκανε η βρετανική εφημερίδα Telegraph και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την σχέση της Τουρκίας με τους ισλαμιστές αλλά εδώ εμπλέκεται άμεσα και το ΝΑΤΟ στου οποίου τις τάξεις υπηρέτησε ο συγκεκριμένος.
 
Το εξωφρενικό είναι ότι η εφημερίδα αποκαλύπτει το βιογραφικό εκτός του Τούρκου και άλλων υψηλά ιστάμενων διοικητών και πολεμιστών του ISIS στην πόλη οι οποίοι φτάνουν σε αριθμό τους 368 και είχαν εκπαιδευθεί σε στρατόπεδο έξω από την Ράκκα με στόχο την δημιουργία ανώτερων στελεχών κάτι σαν το «West Point» του ISIS δηλαδή!
 
Οι φάκελοι έχουν το όνομα “Camp Database” και χρονολογούνται από τον Ιούνιο του 2014 περίπου δηλαδή την εποχή που ο αρχηγός του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi ανακήρυξε το «χαλιφάτο» σε Συρία και Ιράκ και δείχνουν μια εξτρεμιστική ομάδα άψογα οργανωμένη από την αρχή της επινόησής της.
 
Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει μόνο του και τυχαία. 
 
Οι φάκελοι δείχνουν αντί ενός στρατού βαρβάρων και ανεκπαίδευτων όπως συμβαίνει με τις άλλες εξτρεμιστικές ομάδες στην Συρία, το ISIS διέθετε έναν μεγάλο αριθμό μορφωμένων, με υψηλά στρατιωτικά προσόντα ισλαμιστών οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν από κοινού για να συνδυάσουν τις ικανότητές τους.
 
Βέβαια η Δύση επιχειρεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της και ειδικότερα οι ΗΠΑ προβάλουν την δικαιολογία ότι «τα ανοιχτά σύνορα επιτρέπουν σε κοιμώμενους πυρήνες του ISIS στην Ευρώπη και την Βρετανία ικανούς να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στυλ Παρισιού» αναφέρει σε έκθεσή της η CIA.
 
Ένας 62 χορνος Βρετανός ισλαμιστής με το όνομα Abu Ismail al-Indonesi είπε ότι δούλεψε σαν ηλεκτορνικός μηχανικός σε μια εκ των μεγάλων βρετανικών εταιρειών όπου μέσα στα καθήκοντά του ήταν και η «παρακολούθηση των τηλεπικοινωνιών»
 
Επιλέχθηκε επίσης ο Καναδός Abu Musa al-Kanadi, που δούλευε σαν χημικός μηχανικός στην πόλη του Τορόντο. Σημειώνεται ότι το ISIS αλλά και οι άλλες ισλαμιστικές ομάδες διεξάγουν συχνά επιθέσεις με χημικά όπλα κατά αμάχων, του σσυριακού Στρατού και των Κούρδων με πρώτες ύλες που έχουν παραδοθεί από την Τουρκία.
 
Άλλος Καναδός είπε ότι είχε πτυχίο στην ηλεκτρομηχανολογία και διέθετε εκπαιδευση ως μηχανικός αεροσκαφών 11 μηνών.
 
Ένας Νορβηγός ο Abu Amir al-Russi ήταν πιλότος ελικοπτέρου και μιλούσε Αγγλικά, Ρωσικά, Νορβηγικά και «κάποια Αραβικά»!
 
Ο Abu Huthaf al-Azari υπηρέτησε στον σαουδαραβικό βασιλικό Στρατό για 10 χρόνια ενώ ο Τσετσένος μαχητής  Saleemeh al-Chechani gained military είχε κάνει την θητεία του στο ρωσικό Ναυτικό για 2 χρόνια.
 
Στην Ρωσία υπάρχει μεγάλο ζήτημα με τους Τσετσένους καθώς αποτελούν μια δεξαμενή προβλημάτων ενώ θεωρούνται και εύκολα προσβάσιμοι απο αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για την δημιουργία προβλημάτων στην ρωσική επικράτεια.
 
Ήδη οι ΗΠΑ και η Δύση έχουν επωμισθεί το βάρος της ενοχής για την δημιουργία του ISIS και των άλλων ισλαμιστικών οργανώσεων στην Συρία με στόχο την ανατροπή του προέδρου Μ.Άσαντ.
 
Μόλις πέρσι οι ΗΠΑ παραδέχθηκαν ότι Σύροι αντάρτες που εκπαιδεύτηκαν από τις ΗΠΑ παρέδωσαν μέρος του εξοπλισμού τους στο Μέτωπο αλ Νόσρα, το παρακλάδι της αλ Κάιντα στη Συρία, με αντάλλαγμα την ασφαλή διέλευσή τους και το είχε δηλώσει ο Αμερικανός εκπρόσωπος του στρατού.
 
Οι αντάρτες παρέδωσαν έξι φορτηγάκια και πυρομαχικά, περίπου το ένα τέταρτο του εξοπλισμού που τους είχε δοθεί, σε έναν μεσολαβητή του Μετώπου αλ Νόσρα στις 21-22 Σεπτεμβρίου με αντάλλαγμα την ασφαλή τους διέλευση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο συνταγματάρχης Πάτρικ Ράιντερ εκπρόσωπος της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ αρμόδιας για τη Μέση Ανατολή (Centcom).
 
«Αν είναι ακριβής η πληροφορία ότι μέλη των Νέων Συριακών Δυνάμεων παρέδωσαν εξοπλισμό στο Μέτωπο αλ Νόσρα είναι πολύ ανησυχητική και παραβιάζει τους κανονισμούς του συριακού προγράμματος εκπαίδευσης και εξοπλισμού» τόνισε ο Ράιντερ.
 
Υψηλόβαθμος αξιωματικός του αμερικανικού στρατού είχε επισημάνει την προηγούμενη εβδομάδα μιλώντας στο Κογκρέσο ότι πολύ λίγοι αντάρτες εξακολουθούν να πολεμούν στη Συρία.
 
Όλα αυτά έγιναν παραδεκτά πέρσι.
 
Άλλωστε μόλις πέρσι και η Γαλλία παραδέχθηκε ότι παρέδωσε επιθετικά όπλα στους Σύρους ισλαμιστές αντάρτες το 2012, παρά το ευρωπαϊκό εμπάργκο που είχε επιβληθεί από το 2011,και αναφέρεταια στο βιβλίο με τίτλο «Στα παρασκήνια της γαλλικής διπλωματίας»
 
«Αρχίσαμε όταν ήμασταν βέβαιοι πως θα πήγαιναν σε σίγουρα χέρια. Για τον φονικό εξοοπλισμό, ήταν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες που προχώρησαν στις παραδόσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στον συγγραφέα του βιβλίου Ξαβιέ Πανόν, στη διάρκεια συνέντευξης τον Μάιο του 2014.
 
Ο συγγραφέας ειδικεύεται σε διπλωματικά, γεωπολιτικά και στρατιωτικά θέματα και αναφέρει συγκεκριμένα ότι η Γαλλία παρέδωσε στους Σύρους ισλαμιστές που πολεμούν εναντίον της κυβέρνησης Μπασάρ Αλ Άσαντ πυροβόλα διαμετρήματος 20 mm και πολυβόλα διαμετρήματος 12,7 mm, όπως και εκτοξευτήρες ρουκετών Grad και αντιαρματικούς πυραύλους και ρουκέτες.
 
Οι παραδόσεις άρχισαν το δεύτερο εξάμηνο του 2012
 
Εκείνη την εποχή βρισκόταν σε ισχύ, από τον Ιούνιο του 2011,ένα υποτιθέμενο ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων το οποίο ήρθη στις 29 Μαΐου του 2013. 
 
Η Γαλλία στην αρχή είχε παραδεχθεί επίσημα την παράδοση μη φονικού εξοπλισμού όπως  αλεξίσφαιρα γιλέκα και γυαλιά νυκτερινής όρασης.
 
Φυσικά όλοι γνώριζαν ότι αυτό δεν ίσχυε εξ'αρχής. Για να παραδίδεται τέτοιος εξοπλισμός και για να έχει νόημα η αράδοσή του πρέπει να υπάρχει και κανονικός οπλισμός.
 
Γι’ αυτές τις μυστικές παραδόσεις «έπρεπε να έχουμε εγγυήσεις στον ύψιστο βαθμό», δήλωσε στον συγγραφέα μάρτυρας, υπό τον όρο της ανωνυμίας, κάνοντας λόγο για απάλειψη κάθε ίχνους προέλευσης των όπλων και για τη δημιουργία μίας πολιτικο-στρατιωτικής αλυσίδας που θα παρείχε «κάθε διασφάλιση ελέγχου και σίγουρου τελικού προορισμού».
 
Ο υποτιθέμενος Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και οι υπόλοιποι «μετριοπαθείς» ισλαμιστές συμμάχησαν με την Αλ Κάιντα και την Τζάις-Αλ-Ισλάμ στη Συρία δηλαδή όλος ο δυτικός οπλισμός πέρασε στα χέρια των ισλαμιστών μόλις τα «καλά» παιδιά της Δύσης πέταξαν τις «μάσκες»
 
Και να προσθέσουμε και κάτι άλλο: Για να παραδοθεί ο οπολισμός χρειάζονται πάντα «σύνδεσμοι» κάποιοι οι οποίοι να ανήκουν και στους δύο κόσμους. Άραβες και μουσουλμάνοι που έχουν μεγαλώσει στην Δύση.
 
Να μην πούμε για τα ταξίδια του Γερουσιαστή Μακέιν στην Συρία όπου συναντούσε τους τότε «μαχητές της ελευθερίας» και νυν πιο επικίνδυνους άνδρες του πλανήτη.

http://ellinonea.blogspot.gr/2016/05/blog-post_6.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου