24 Μαρ 2018

OΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΗΠΑ: Η διαπραγμάτευση-παρωδία για τα Σκόπια, συνεχίζεται σε βάρος της πατρίδας μας !


H Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ μετά την σημερινή επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια εξέδωσε την ακόλουθη οργισμένη ανακοίνωση!
Του Δημήτρη Φιλιππίδη    df221956@gmail.com
Η διαπραγμάτευση-παρωδία για τα Σκόπια, συνεχίζεται σε βάρος της πατρίδας μας!
Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, στην κοινή συνεντευξη τύπου με τον ομόλογο του κ. Ντιμιτρόφ, μίλησε για έντιμο συμβιβασμό! Αφήστε τον ΕΝΤΙΜΟ συμβιβασμό κύριε Υπουργέ, και φερθείτε ΕΝΤΙΜΑ στον Ελληνικό λαό που διαφωνεί απόλυτα με την στάση σας και εσείς τον αγνοείτε
υποτιμώντας την λαϊκή βούληση. Εντιμο Συμβιβασμό ζητούν μόνο όσοι έχουν ηττηθεί κατά κράτος, όπως έντιμο συμβιβασμό ζήτησαν οι Ιάπωνες από τους Αμερικανούς μετά την ρίψη της ατομικής βόμβας.
Ο Πρωθυπουργός Aλέξης Τσίπρας απαντώντας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ευχήθηκε σε μερικούς μήνες να εκπροσωπεί η ίδια την Gorna Μakedonija, δίνοντας μάλιστα και σε μία πρωτοφανή κίνηση πολιτικής απλοϊκότητας, τροφή για σενάρια, όσο και αν προσπάθησε να συμαζέψει τα ασυμάζευτα λίγο αργότερα! Ο Έλληνας Πρωθυπουργός προχώρησε μάλιστα ακόμη περισσότερο και έδωσε και συμβουλές προς τους Σκοπιανούς ως προς τα επιχειρήματα που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν.
Η Διαπραγμάτευση είναι πραγματικά τραγική με διαρκείς διαρροές, με άρνηση να ενημερώσετε τα πολιτικά κόμματα και με ένα Διπλωματικό Σώμα που δείχνει να αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία!
Η Κυβέρνηση σε κρίση πανικού, υποπέφτει στην μία πολιτική γκάφα μετά την άλλη, στο άγχος της να κλείσει το θέμα με οποιονδήποτε τρόπο!
Για ακόμη μία φορά σήμερα γίναμε θιασώτες μίας παρωδίας, που αν δεν αφορούσε το Εθνικό θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, θα προκαλούσε γέλιο. Δυστυχώς όμως κανείς δεν έχει πια διάθεση να γελάσει.
Ο Ελληνικός λαός, στην πατρίδα και στην ομογένεια, ΔΕΝ επιθυμεί την συνέχιση της διαπόμπευσης της πατρίδας μας!
Κύριε Κοτζιά, ο Ελληνικός λαός στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Νέα Υόρκη έδειξε μία πρωτοφανή ωριμότητα και σοβαρότητα με την στάση του και την εν γένει συμπεριφορά του. Σας έδειξε τον δρόμο, όσον αφορά μία λύση, καμία χρήση του όρου Μακεδονία. Εσείς κύριε ΥΠΕΞ, αδυνατείτε πλέον να αντιληφθείτε το όραμα και την αγάπη για την πατρίδα που έχει ο Ελληνικός λαός. Δυστυχώς η διαπραγματευτική ομάδα της Ελλάδος είναι πολύ κατώτερη των ιστορικών περιστάσεων!
Και επειδή είχατε παρομοιάσει τα Σκόπια με μία κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί, να σας ενημερώσουμε ότι ο δεσμός είναι παράνομος και ο γάμος άκυρος!
ΥΓ  Καμιά διαπραγμάτευση για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται 22η μέρα στις Τουρκικές Φυλακές θα κάνετε άραγε κύριοι της Κυβέρνησης;
Γραφείο Τύπου ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου