19 Απρ 2018

Υπό ασφυκτικό κατασκοπευτικό κλοιό οι βάσεις της ΠΑ: Βρετανός κατασκόπευε την 115 Πτέρυγας Μάχης

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ


Νέα υπόθεση θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στα Χανιά, με τη σύλληψη ενός Βρετανού πολίτη, ο οποίος φέρεται να φωτογράφιζε στρατιωτικούς χώρους της 115 Πτέρυγας Μάχης.


Πρόκειται για έναν 70χρονο άντρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην υπάλληλος της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας και ζει μόνιμα σε χωριό του Αποκόρωνα αναφέρει το flashnews.gr
Χθες εντοπίστηκε να φωτογραφίζει στρατιωτικούς στόχους που βρίσκονται στην 115 ΠΜ ενώ λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας εκτιμάται οτι γνώριζε οτι η φωτογράφιση στρατιωτικών χώρων διώκεται ποινικά με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 70χρονου και την κατάσχεση τόσο της φωτογραφικής μηχανής όσο και ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, υλικό που εξετάζεται από τις αρχές.

Υπενθυμίζουμε την υπόθεση με την πτήση ελικοπτέρου που βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα!

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ξένοι υπήκοοι (ένας Γάλλος και ένας Γερμανός) φέρονται να είχαν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης.

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τις πτήσεις τουρκικών drones πάνω από νησιά και συγκεκριμένα πάνω από στρατιωτικές βάσεις μας, τότε γίνεται αντιληπτό πως η κατασκοπευτική δραστηριότητα εντός της χώρας έχει χτυπήσει κόκκινο…

Αποστολή

Η 115 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) έχει ως αποστολή την διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας και ετοιμότητας με κατάλληλη οργάνωση, εκπαίδευση του προσωπικού και συντήρηση των μέσων και συστημάτων που διατίθενται, για ανάληψη και επιτυχή διεξαγωγή αεροπορικών επιχειρήσεων οποτεδήποτε απαιτηθεί και σύμφωνα με τα ισχύοντα Σχέδια.

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr/


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου