21 Απρ 2018

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ


Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΞΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ. ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ" Η ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ) ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ".

ΜΗ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ, ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ, ΜΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ, ΜΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΛΛΟ.... ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ 

Σ Κ Α Τ Α !!

ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ,  ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ, ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΕΥ ΚΑΝΟΝΙΑΣ !

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!!

ΒΛΕΠΕ: Απίστευτο! Λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν μόνοι τους σε παραλία και το Λιμενικό ειδοποίησε ΜΚΟ για να τους παραλάβει…

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ, ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ;;;;;;;

ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;

@ΡΧΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ. ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ:

1. Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ;

OXI. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 8 ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 392 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ. 

2. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΟΚΙΝΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ;

ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ" ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ HOLSTEIN (ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑ) GLUCKSBURG ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 1967, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ 20ΗΣ Τ.Μ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ". 


Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ" ΧΟΥΝΤΑ !



ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΙΣΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α., ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.

3. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;


Ο ταξίαρχος ΕΣΑ Ιωαννίδης, με ηγέτες ΕΡΕ, ΚΚΕ – ΕΔΑ, ΕΝΩΣ. ΚΕΝΤΡΟΥ, και με Στρατιωτικούς Επιτελείς ΗΠΑ – Βρετανίας – Ισραήλ, οργάνωσαν ανατροπή της νομίμου διεθνώς κυβερνήσεως του Γ.Παπαδόπουλου, αποδεκτής από τον Ελληνικό λαό μέσω Δημοψηφίσματος Νέου Συντάγματος τον Σεπτέμβριο 1968, δια της απάτης του «Πολυτεχνείου» τον Νοέμβριο του 1973, και του χάους το οποίο προεκάλεσαν εντός Αθηνών αλλά ΜΑΚΡΑΝ του Πολυτεχνείου δυο λόχοι Ισραηλινού Στρατού με Ελληνικές Στολές, προσγειωθέντες στην Αμερικανική Βάση «Ελληνικού» με Αμερικανικά Μεταγωγικά Αεροσκαφη. Νεκροί εντός Πολυτεχνείου, Ουδείς, πλησίον Πολυτεχνείου, Ουδείς, όπως γνωρίζουν οι κατ’επάγγελμα ψεύτες, ομοφυλόφιλος κοκαϊνομανής και αιθερομανής ΥΠ/ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. Λαλιώτης, και η Εθνική μας απατεών Μ.Δαμανάκη «Συνασπισμού», τότε παρόντες εντός πολυτεχνείου, η Δαμανάκη «Απεπειράθη ν’αυτοκτονήσει τρις, αηδιασμένη από τα ψεύδη τα οποία έλεγε περί «Νεκρών του Πολυτεχνείου» κατά παραγγελία της συμμορίας του ΚΚΕ.

4. ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;

Το στρατηγείο της «Αντεπαναστάσεως» Ιωαννίδη είχε στηθεί στην μαιευτική κλινική του εβραίου EL AZAR ή AL AZAR ή ΑΛΑΖΑΡΑΚΗ (ΑΖΑΡΙ’Α), γαμβρού επ’αδελφή του Δημ.Ιωαννίδη ταξίαρχου της ΕΣΑ, με ενδείξεις εβραικής καταγωγής (Γιοβάνοβιτς, εβραίων ιωαννίνων).
Σκοπός: Πρωθυπουργία Σιωνιστού πράκτορος ΗΠΑ Ιωαννίδη και άμεση άδεια διελεύσεως Νατοϊκού στρατού προς Ισραήλ, από χερσαίο-θαλάσσιο-εναέριο χώρο Ελλάδος, με τυπική ηγέτιδα την Ελλάδα, και πρόσχημα τον Β’Αραβοισραηλινό πόλεμο του 1973 («Γιομ Κιπούρ»), εναντίον Ισλάμ-Ρωσίας, ώστε σε αντεπίθεση της, η ανωτέρω διμερής να γενοκτονήσει το Ισραήλ των Ελληνογενών Ασκεναζυ (Ασκάνιων), την Ελλάδα και την Ευρώπη, σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975». Ο σχεδιασμός απέτυχε διότι παρά την ανατροπή Παπαδόπουλου, τα στελέχη του «Επαναστατικού Στρατιωτικού Συνδέσμου» του 1967, αρνήθηκαν συμμετοχή Ελληνικού στρατού σε εκστρατεία Δύσεως εναντίον Ισλάμ. Έτσι χάρις στην άρνηση του στρατιωτικού Γ.Παπαδόπουλου το 1967 και 1973 και την άρνηση του Στρατού το 1973 μετά την πτώση Παπαδόπουλου, τινάχθηκε στον αέρα το σχέδιο «Αρμαγεδδών 1975». Στην Γερμανία οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» ζήτησαν δημοσίως συγγνώμην για την αστοχία της «Προφητείας-(προγράμματος) 1975» (Σιωνιστές προγραμματίζουν, σιωνιστές προφητεύουν)._

Μετά ταύτα, και δια λόγους Στοιχειώδους Δικαιοσύνης, το «Συμβούλιο Κρίσεων» της Ο.Ε.Α. Πειραιώς τον Νοέμβριο του 1997, απένειμε στον Πρωθυπουργό Γέωργιο Παπαδόπουλο την αναγνώριση:

Α) του «Εθνάρχου» και Μείζονος Εθνικού Ευεργέτου (οι τρεις τίτλοι απενεμήθησαν με την αρχαιοελληνική σημασία των όρων, επιτίμως) και

 Β) του «Φύλαρχου» και Μείζονος Φυλετικού Ευεργέτου των Πελασγικών Εθνών Λευκής Φυλής, διότι με εσκεμμένες ή μη ενέργειες του, απέτρεψε τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος είχε οργανωθεί από σιωνιστικά επιτελεία για την γενοκτονία Ευρώπης, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Τέλος του απενεμήθη η αναγνώριση:

Γ) Του «Πλανητάρχου και Μείζονος Πλανητικού Ευεργέτου» διότι οι εσκεμμένες ή μη, ενέργειες του είχαν ως αποτέλεσμα την ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ο οποίος αν εκδηλώνονταν θα άφηνε τον πλανήτη ένα νεκρό βράχο στο διάστημα. Καλούμε τους αναγνώστες της παρούσης, εαν έχουν ελάχιστη ανθρώπινη ελληνική και πελασγική αξιοπρέπεια και φιλότιμο, να αποδώσουν γραπτώς στον ευεργέτη τους τις δέουσες τιμές.

 Τέλος καλούμε τους αναγνώστες παρούσης να συγκρίνουν το ΗΘΟΣ την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ , τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και την καθαρότητα του Γεωργίου Παπαδόπουλου, με την αήθεια, την ανεντιμότητα, την προδοσία, και την βρωμιά ΟΛΩΝ των σημερινών πολιτικών, ΟΛΩΝ των κομμάτων



Υ.Γ. O Παπαδόπουλος μπήκε "σφήνα" στο πραγματικά αμερικανοεβραιοκίνητο πραξικόπημα των μασόνων στρατηγών (Έσσερμαν - Περίδη) και των Γλυξμπουργκ, ενώ αναλαμβάνοντας την εξουσία έβαλε λουκέτο και σε όλες τις μασονικές στοές, γι'άυτό και η λύσσα των σιωνιστών εναντίον αυτής της μη ελεγχόμενης ελληνικής κυβερνήσεως. (ZIONIST LOST CONTROL)




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ !!!


Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html

Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου