29 Αυγ 2018

ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ - Κίνημα Σωτηρίας Μαχητών Συμπαντικού Οργανισμού

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. 
(ΝΟΥΣ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ - ΣΩΜΑ)

ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΝΟΙΑΣ - ΙΔΕΩΝ 

Για να διατηρήσετε υγιή συναισθήματα καρδιάς και υγιές σώμα, πρέπει να διανοείσθε με υγιές σώμα, πρέπει να διανοείσθε με υγιείς - αληθείς και όχι αρρωστημένες ψευδείς ιδέες και ιδεολογήματα. Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε οι νευρώνες του εγκεφάλου εξουδετερώνονται - καίγονται - πεθαίνουν λόγω αποδοχής δύο αντίθετων πληροφοριών επί του ιδίου θέματος:

 α : Της φυλετικής κληρονομικής γενετικής αληθούς Ανδρομέδιας Ελληνικής πληροφορίας, και

 β : Της αφυλετικής επίκτητης τεχνητής ψευδούς σεληνιακής Σιωνιστικής πληροφορίας.

Οι κατεστραμμένοι νευρώνες προκαλούν αλυσιδωτή καταστροφή και στο περιφερειακό νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα την κυριολεκτική λαϊκή έκφραση "έχουν σπάσει τα νεύρα μου". Αυτό εκδηλώνεται ως αποσυναρμολόγηση του RNA των νευρικών κυττάρων, με συμπτώματα την νόσο Πάρκινσον, την σκλήρυνση κατά πλάκας και λοιπές νευρασθένειες όπως σχιζοφρένειες κ.λπ.

Από τις ανωτέρω ασθένειες πάσχουν άτομα τα οποία, υπήρξαν ή διεστραμμένοι θύτες - επινοητές ψευδών ή αθώα θύματα - αποδέκτες ψευδών, διότι ισχύει αμετάκλητα ο συμπαντικός νόμος: "Το μέρος του σύμπαντος το οποίο παράγει ή αποδέχεται ψεύδος, ήτοι παραβίαση φυσικού νόμου, πεθαίνει αυτοκαταστρεφόμενο". Αυτός ο βιολογικός εκφυλιστικός θάνατος θα είναι ο του Ιουδαϊκού, Ισραηλιτικού και Σαξωνικού έθνους, τα οποία "αρίστευσαν" στην παραγωγή ψευδούς ιστορίας, ψευδών θρησκειών, ψευδών επιστημών και ψευδών κυβερνητικών ιδεολογιών - οικονομιών, επί 13.500 έτη Σεληνιακής ...παρουσίας του Κυρίου. Παραθέτουμε κατάλογο διπολικών αντιθέτων θετικών και αρνητικών ιδεολογημάτων:
 
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ - ΠΕΛΑΣΓΙΚΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΥΓΙΗ ΑΛΗΘΗ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ
ΒΟΩΤΙΔΗ - ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ - ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ - ΑΡΡΩΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ
ΕΘΝΙΣΜΟΣ => ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΕΘΝΩΝ
ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ => ΣΥΝΟΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΘΝΩΝ
ΕΘΝΟΓΕΝΕΙΑ ή ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΥΝΑΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΣ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΣ - ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ - ΥΛΙΚΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΘΕΣ - ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ. ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ: PROLETARIUS => ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ - ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΝΟΝ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ
ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ - ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ή ΑΚΜΗΣ - ΠΑΡΑΚΜΗΣ
ΜΟΝΙΜΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΑΞΕΩΝ
ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ - ΜΙΣΟΣ - ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ
ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ - ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΟΣ ή ΑΚΜΗΣ - ΠΑΡΑΚΜΗΣ
ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
"ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ" ΝΙΤΣΕ, ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ, ΛΑΜΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥROSEMBERG
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ (ΟΧΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ) ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΑΧΙΜΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ - ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ "ΕΝΑΣ" ΜΕΣΣΙΑΣ ΘΕΪΚΟΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ: ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ, ΒΟΥΔΑΣ, ΖΩΡΟΑΣΤΡΗΣ, ΜΩΑΜΕΘ, ΜΑΪΤΡΕΓΙΑ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ Κ.ΛΠ.
ΣΕΛΗΝΗ: ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ, ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΗΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ - ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΙΝ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΣΕΛΗΝΗ: ΦΥΣΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: "ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΕΓΓΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΩ" ΚΑΙ "ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ"
ΗΡΩΪΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΩΣΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ"
ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ: "ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ", "ΚΥΤΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ"

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ    

 1 : Ο αναγνώστης δικαίως απαιτεί εξηγήσεις για το θεσμικό πλαίσιο το οποίο θα διασφαλίσει την κοινωνική λειτουργία της "Ανακυκλούμενης ανισότητος και Ακμής -Παρακμής". Δίδουμε δύο από τις απαιτούμενες θεσμικές αλλαγές.

 α  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  :   Η αρχή της Ισονομίας είναι αρχή αδικίας και όχι δικαίου, διότι αυτή ευνοεί σκανδαλωδώς τους πλουσίους. (Ίδε αρχαίο μύθο περί "ιστού αράχνης" συλλαμβάνοντος τα μικρά έντομα και διαρρηγνυόμενου από τα μεγάλα ζώα). Η Ισονομία πρέπει να αντικατασταθεί από την "Αναλογική Δικαιοσύνη" στην οποία οι αποδιδόμενες αμοιβές αλλά και οι επιβαλλόμενες ποινές, θα είναι ανάλογες της βαθμίδος εργασιακής και κοινωνικής ιεραρχίας του αμειβόμενου ή του τιμωρούμενου πολίτη. Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι ο πλούσιος πολίτης έχων εισόδημα ν Χ Α, θα υφίσταται πολλαπλασίως "ν" ποινές, από την μονάδα ποινής η οποία επιβάλλεται στον πτωχό πολίτη εισοδήματος 1 Χ Α.

 β  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ     Η αρχή της "απεριορίστου συσσωρεύσεως χρήματος και περιουσίας" του Εβραιοσαξωνικού Πολυεθνικού Καπιταλισμού, αλλά και των εβραίων Σιωνιστών του Κομμουνισμού οι οποίοι ιδιωτικοποίησαν υπέρ εαυτών τις κρατικές εταιρείες της ΕΣΣΔ και ανατολικών χωρών, με δημόσιο χρήμα το οποίο έκλεψαν και καταχράστηκαν ως μέλη των ΚΚ επί παντοκρατορίας Κομμουνισμού, είναι αρχή αδικίας και όχι δικαίου. Ομοιάζει με αθλητικό κανονισμό ο οποίος επιτρέπει στους αθλητές να εκκινούν με πλεονέκτημα εκατοντάδων ή χιλιάδων μέτρων, διότι αυτοί οι αθλητές ή οι πρόγονοί τους ήταν οι νικητές προηγούμενων αγώνων.

Η ανωτέρω αρχή "συσσωρεύσεως" πρέπει να καταργηθεί μέσω ακυρώσεως ιδιοκτησίας των ιδιοκτητών ή των μετόχων εταιρειών απασχολούντων άτομα πέραν της μίας οικογένειας, και μέσω αναδιανομής αυτής της εταιρικής περιουσίας ως κοινής και αδιαιρέτου κατ΄ ευθείαν με ονομαστικά μερίδια μετοχικών κερδών αλλά και ζημιών, σε όλους τους εργαζόμενους πρώην ιδιοκτήτες και πρώην υπαλλήλους, και όχι δολίως - εμμέσως - ανωνύμως δια της ληστρικής μεθόδου της "κοινωνικοποιήσεως", αποσκοπούσης εξ αρχής δολίως σε τελικές "ιδιωτικοποιήσεις" από εβραίους κεφαλαιούχους πολυεθνικών εταιρειών, όπως συνέβη με τα "τσιμέντα ΑΓΕΤ-Ηρακλής", χρυσό Χαλκιδικής, πετρέλαια "ΧΡΩΠΕΙ" Σοφιανόπουλου στη Ζάκυνθο, και άλλες εκατοντάδες στρατηγικές ελληνικές εταιρείες, πρώτα εβραϊκώς "κοινωνικοποιηθείσες" (κρατικοποιήσεις) και κατόπιν εβραϊκώς ιδιωτικοποιηθείσες. Τα όμοια ληστρικά κακούργα αίσχη διέπραξαν οι εβραίοι Σιωνιστές στην ΕΣΣΔ και κράτη ανατολικής Ευρώπης.

Διαφοροποιείται το ιδιοκτησιακό δίκαιο οικίας η οποία παραμένει ιδιοκτησία ενός ατόμου. Ουδείς έχει το δικαίωμα κατοχής οικιών πέραν της μίας ιδιοκατοικούμενης. Ουδείς δύναται να κατέχει οικία καλυμμένων τετραγωνικών πέραν των 200μ². Η οικία κληρονομείται.

Ουδείς εργαζόμενος δύναται να αφαιρέσει ή να πωλήσει κινητή ή ακίνητη περιουσία της εταιρείας. Τα επώνυμα μερίδια κέρδους και ζημιών θα αποδίδουν βασικά μετοχικά κέρδη (ή ζημιές), τα οποία θα προσαυξάνονται αναλόγως της άνωθεν κρινόμενης ατομικής παραγωγικότητος, του γενικού διευθυντού έως και του τελευταίου ανειδίκευτου εργάτη. ("Σοσιαλιστικός Καπιταλισμός" ή ελληνιστί: Δίκαια Μετοχικά Κέρδη). Η παραγωγικότητα των κατωτέρω εργαζόμενων κρίνεται από το συμβούλιο των διευθυντών της εταιρείας. Η παραγωγικότητα των διευθυντών κρίνεται από τα 52 Νομαρχιακά Πανεπιστήμια τα οποία αντικαθιστούν τις καταργούμενες διεφθαρμένες Νομαρχίες - Δημαρχίες, και λειτουργούν με τριπλή λειτουργία: Διοικήσεως - Έρευνας - Διδασκαλείας.

Στις ανωτέρω εταιρείες θα έχουν μόνον συμβουλευτική ισχύ οι μηνιαίες συνελεύσεις των εργαζόμενων - μετόχων. Άπασες τελικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από το συμβούλιο των διευθυντών πλειοψηφικώς, και η ευθύνη επιτυχίας - αποτυχίας των τελικών αποφάσεων θα βαρύνει μόνον αυτούς. Οι διευθυντές θα εκλέγονται κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες - μετόχους, υπό τον όρο ότι αυτοί δεν υπήρξαν μόνον χρηματικοί επενδυτές αλλά και εργαζόμενοι στην εταιρεία. Συνεπάγεται ότι δεν υπάρχουν εξωτερικοί μέτοχοι επενδυτές, πέραν των όντως εργαζόμενων στην εταιρεία. Εκ των πρώην εργαζόμενων στην εταιρεία ιδιοκτητών, θα επιλέγονται οι λοιποί διευθύνοντες της κατιούσας ιεραρχίας των εταιρειών. Οι μετοχές των εταιρειών δεν μεταβιβάζονται κληρονομικώς. Έτσι τίθεται τέλος στους άχρηστους συγγενείς και στις ηλικιωμένες "κυρίες" οι οποίες μέσω δικηγόρων παίζουν με τις ζωές εκατομμυρίων εργαζόμενων στις βιομηχανίες, ενώ οι ίδιοι διάγουν βίους ασωτίας εις Μπαχάμας και Ελβετίας, 13 μήνες τον χρόνο.

Οι γενικοί διευθυντές των εταιρειών έχουν ως μέγιστη βασική αμοιβή το δεκαπλάσιο εκείνης του ανειδίκευτου εργάτη, σε πολιτική αμοιβών πλήρους ανισότητος. Αφήνουμε τους εβραιομαρξιστές και τα κόμματα Μαρξιστικής θεωρίας, να βάλουν την "ισότητα" εκεί που ξέρουν στην κυριολεξία, διότι η πολιτική της ισότητος και του σταθερού μισθού τίναξε στον αέρα την οικονομία των Κομμουνιστικών κρατών έως το 1995 και της Κίνας έως το 1982. Στην Κίνα ως ευνοούμενη του ...Σιν, δόθηκε εντολή στροφής στον "Σοσιαλιστικό Καπιταλισμό" το 1982, και από οικονομικό ερείπιο έχει μεταμορφωθεί σήμερα σε οικονομικό γίγαντα. Τα υπόλοιπα κομμουνιστικά κράτη αφέθηκαν να πεθάνουν οικονομικώς έως την κατάρρευση του 1995, διότι πελασγοί τα κατοικούν (Λευκορώσοι Σκύθες) απειλούνται από τον ...Σιν ως "Γώγ και Μαγώγ" υπό γενοκτονία. (Ίδε "Αγία Γραφή" του ...Σιν, Ιεζεκιήλ ΛΗ΄, ΛΘ΄).

Οι εργαζόμενοι όλης της ιεραρχίας απολύονται μόνον με νομικώς αιτιολογημένη δικαστική απόφαση. Οι εταιρείες θα αντλούν χρηματοδότηση - δανειοδότηση χαμηλών έως μηδενικών επιτοκίων μόνον από τις τράπεζες οι οποίες θα υφίστανται μηνιαίους δρακόντειους κρατικούς κοστολογικούς ελέγχους προς ελαχιστοποίηση κερδών. Συνεπάγεται η παύση λειτουργίας των χρηματιστηρίων, ήτοι η εξαγωγή κερδών από μη εργαζόμενους απατεώνες, επενδύοντες πλαστά πρωκτόχαρτα - δολάρια των πρωκτοποιών Ροκφέλλερς, εβραίων ΗΠΑ.

Τα χρηματιστήρια αποτελούν και μία από τις "κερκόπορτες" εισόδου ξένων Σιωνιστικών πλαστοδόλαρων Ροκφέλλερ, προς εξαγορά ελληνικών εταιρειών.

 2 : Τα ανωτέρω δύναται και πρέπει να αποτελέσουν το οικονομικό πρόγραμμα ενός νέου πολιτικού κινήματος, για το οποίο η Ο.Ε.Α. εύχεται να λάβουν πρωτοβουλίες ιδρύσεως οι αναγνώστες, διότι το εσωτερικό καταστατικό της Ο.Ε.Α. απαγορεύει στα μέλη της την ενεργό συμμετοχή στην πολιτική.

Εάν μεταξύ των ελληνόφρονων αναγνωστών ευρεθούν οι εθελοντές να υπηρετήσουν αυτοθυσιαστικώς την Ελλάδα, τις λευκές πελασγικές φυλές, την Νοήμονα Γαία, και τον Νοήμονα Συμπαντικό Οργανισμό, μέσω ενός τέτοιου πολιτικού κινήματος, διεκδικούντος δημοκρατικώς την εξουσία - κυβέρνηση της χώρας, η Ο.Ε.Α. είναι πρόθυμη να συμβάλλει παρέχοντας όλη την απαραίτητη θεωρητική υποδομή, νέο σύνταγμα, νέους νόμους και νέο σύστημα διοικήσεως, με σκοπό την δι΄ αλμάτων ανάκτηση του χαμένου εδάφους στην πρόοδο και δύναμη της χώρας, σε εθνικό καθεστώς "Ενόπλου Ουδετερότητος" και "Αυτόνομου Ισχύος" στην περιοχή Βαλκανίων, Μεσογείου, αλλά και του διεθνούς περιβάλλοντος.

Θεωρούμε αυτό το πολιτικό κίνημα ως θεσμικό εργαλείο απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας Σώματος - Συναισθήματος - Διάνοιας, αρχικώς των Ανδρομέδιων Ελλήνων, και μέσω αυτών, και των λοιπών Πελασγών Λευκής Φυλής, συμπεριλαμβανομένων και των άρρωστων διανοητικώς Πελασγών Ελαμιτών (Ιουδαίων) και Σακών (Σαξόνων) (λευκο-κιτρινες επιμειξιες), τους οποίους ο Συμπαντικός Οργανισμός επιθυμεί να επαναφέρει σε υγιή φυσική λειτουργία, όπως ο ανθρώπινος οργανισμός τα άρρωστα κύτταρά του.

Ταυτοχρόνως, το κίνημα αυτό πρέπει να εργασθεί για να αποδοθεί η Ήπειρος Αφρικής στην Μαύρη αυτόχθονα φυλή, όπως αυτό ίσχυε προ αφίξεως Σελήνης. Αυτό σημαίνει εκπαίδευση της Μαύρης φυλής σε επιστήμες - κρατική διοίκηση - οικονομία, για να υπάρξει αξιοπρεπής - αυτόνομη και αυτοδιοίκητη. Είναι η οικοδεσπότης - αρχικός κάτοικος πλανήτου Γη και πρέπει να της αποδοθούν οι δέουσες τιμές.

Ως ονομασία του κινήματος προτείνουμε την σύνθετη ονομασία: "Κίνημα Σωτηρίας Μαχητών Συμπαντικού Οργανισμού" ή Κινη.Μα.Σ.Ο.Σ.


ΣΧΕΤΙΚA ΚΕΙΜΕΝA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΕΛΕΤΗ:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΝΟΥΣ - ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ - ΣΩΜΑ) ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 1η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ , ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ...


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου