16 Αυγ 2018

ΜΗΠΩΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΟΡΑΝΤΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ; ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ASR

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ kerberos-hellas


Ένας συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός που ειδικεύεται στην κατασκευή γεφυρών με ενημέρωσε ότι η κατάρρευση της γέφυρας Morandi μπορεί να ήταν σκόπιμη. Ακόμη λέει ότι πρόκειται για πράξη τρομοκρατίας μέσω προγραμματισμένης κατεδάφισης. Αναφέρεται στο βίντεο του DanielediGeorgio, το μόνο που δείχνει την κατάρρευση. Στο βίντεο παρατηρεί κανείς δύο λάμψεις φωτός που θα μπορούσαν να προέλθουν από μια έκρηξη. Παρατηρήστε αυτό το φλας, το οποίο συνέβη δύο φορές στη σειρά και ήταν στο ύψος της γέφυρας στην αρχή του βίντεο. Αξιοσημείωτο, μόνο μετά από αυτό κατέρρευσε η κολώνα, παρόλο που ο δρόμος είχε ήδη πέσει. Προέρχονται οι δύο λάμψεις από μια έκρηξη που προκαλείται από εκρηκτικά;

Υποστηρίχτηκε ότι η λάμψη προήλθε από καταιγίδα και θα μπορούσε να ήταν η αιτία της κατάρρευσης. Ο Jens Karstedt από το επιμελητήριο του Βερολίνου σε μια συνέντευξη στην «WELT» το θεώρησε πολύ απίθανο: «Παγκοσμίως δεν μου είναι γνωστή καμία περίπτωση στην οποία κεραυνός προκάλεσε την κατάρρευση μιας γέφυρας.»
Επιπλέον, ο δρόμος είχε ήδη καταρρεύσει όταν οι λάμψεις έγιναν ορατές.
Οι πρώτες μαρτυρίες οδηγών, οι οποίοι βρίσκονταν στην γέφυρα λίγο πριν την κατάρρευση, αναφέρουν ότι υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες στο δρόμο, υπάρχουν "εργασίες επισκευής" στη γέφυρα. Στη συνέχεια υποστηρίχθηκε ότι οι επισκευαστικές εργασίες θα μπορούσαν να προκάλεσαν την κατάρρευση.

Πράγματι. Τα «εργά συντήρησης¨ θα μπορούσαν να είναι το άλλοθι για την τοποθέτηση των εκρηκτικών.




Έτσι έγινε και στις 09/11, πριν από την έκρηξη είχαν γίνει ασυνήθιστα μεγάλες εργασίες «συντήρησης» στους πύργους WTC. Όλο το σαββατοκύριακο είχαν κόψει το ρεύμα στους ουρανοξύστες. Όλα τα γραφεία ήταν κενά και τα συστήματα παρακολούθησης είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας. Ιδανικές συνθήκες  για να προετοιμάσουν χωρίς μάρτυρες την ανατίναξη των δίδυμων πύργων.

Ποιος παρατηρεί τι κάνουν οι «εργαζόμενοι» αν πραγματικά κανουν εργασίες «συντήρησης» ή αν  τοποθετούν δυναμίτη;

Ο μηχανικός ισχυρίζεται ότι ο στύλος ήταν ακόμα όρθιος όταν ο δρόμος είχε ήδη καταρρεύσει και τα σχοινιά έιχαν κοπεί, και μόνο μια έκρηξη θα μπορούσε να κατέστρεψε τον πυλώνα, πράγμα που εξηγεί τις δύο λάμψεις φωτός.

Ως "τρομοκρατική πράξη" μπορεί να νοηθεί μόνο μια επίθεση από τις μυστικές υπηρεσίες εναντίον της νέας ιταλικής κυβέρνησης. Γιατί; Γιατί μίλησε εναντίον της ΕΕ, έναντι του ευρώ, κατά της μαζικής μετανάστευσης και της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.
Αλλά αυτά είναι τέσσερα θέματα που είναι ταμπού για τους επικυρίαρχους.  Μήπως λοιπόν φρόντισαν να δώσουν ένα μάθημα στην κυβέρνηση ένα μάθημα και μια προειδοποίηση;
Οι επιθέσεις στην Ευρώπη είναι ως επί το πλείστον σημάδια των σκοτεινών δυνάμεων στις αντίστοιχες κυβερνήσεις, πρέπει να ακολουθήσετε, αλλιώς θα έχετε τρόμο. Γι 'αυτό υπάρχει ο μυστικός στρατός του ΝΑΤΟ και οι υπηρεσίες πληροφοριών που διοργανώνουν τέτοιες επιθέσεις.
...

Η Ιταλία κυβερνάται από τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη

Έιχαν ήδη προειδοποίηση τη Lega και M5S, να μήν εφαρμόσουν την πολιτική που υποσχέθηκαν στους ψηφοφόρους τους, ειδικά όσον αφορά το ευρώ και το τεράστιο χρέος της Ιταλίας.

Όταν ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Πάολο Σαβόνα ζήτησε από την ΕΚΤ να καταργήσει χρέος 250 δισεκατομμυρίων ευρώ, σήμερα το χρέος είναι 2.263 τρισεκατομμύρια ευρώ, ήρθε αμέσως από τη Φρανκφούρτη παρέμβαση στην σύσταση της κυβέρνησης.

Το μέλος της Μαφίας της Goldman Sachs και ο Πρόεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi διέταξαν τον Ιταλό πρόεδρο Sergio Mattarella να διενεργήσει νέες εκλογές για το φθινόπωρο και να διορίσει τον πρώην οικονομολόγο του ΔΝΤ Κάρλο Κοταρέλλι για να υπηρετήσει ως αρχηγός της κυβέρνησης.
Θυμόμαστε ότι αυτή η παρέμβαση της EURO Mafia στη Φρανκφούρτη, η οποία κυβερνά την Ιταλία, συνέβη και παλαιότερα, όταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανατράπηκε στις 9 Νοεμβρίου 2011.

Η ΕΚΤ αύξησε τα επιτόκια των ιταλικών κρατικών ομολόγων μαζικά για να διώξουν τον Μπερλουσκόνι από το αξίωμα.Το κράτος δεν μπόρεσε να το αντέξει κι έτσιτον εξαναγκάσανε σε «παραίτησή».

Στις 13 Νοεμβρίου 2011, ο Πρόεδρος Giorgio Napolitano ανέθεσε στους Bilderberger και Goldmann Mario Monti να σχηματίσουν προσωρινή κυβέρνηση (κυβέρνηση των τεχνοκρατών).

Βλέπουμε οτι ότι και να επιλέξει ο Ιταλικός λαός ή δεν ενδιαφέρει τους δικτάτορες της Ευρώπης, των οικονομικών εγκληματιών και τραπεζίτων. Αυτοί αποφασίζουν ποιος θα γίνει πρωθυπουργός.

Μόνο όταν η Lega και το M5S εγκατέλειψαν τηναπάιτηση για ελάφρυνση του χρέους, τους επιτράπηκε να κυβερνήσουν. Υπέκηψαν δηλαδή. Ο ακομμάτιστος Giuseppe Conte είναι από τον Ιούνιο του 2018 πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Μας λένε λοιπόν ότι η γέφυρα Morandi διαλύθηκε ξαφνικά λόγω ηλικίας και κεραυνών, παρόλο που η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για τη γέφυρα της έδωσε άλλα 100 χρόνια.
Και φυσικά τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης (ειδικά οι Γερμανοί) ισχυρίζονται ότι η νέα "λαϊκιστική" και "ξενοφοβική" κυβέρνηση, η οποία έχει χρόνο ζωής μόνο δύο μήνες, φταίει.
Ήταν λοιπόν ένα προειδοποιητικό μήνυμα στην ΠΡΩΤΗ πραγματική αντι-ευρωπαϊκή κυβέρνηση της Ευρώπης, να μην σκεφτεί να φύγει από την ΕΕ και να μην έχει άλλες απαιτήσεις που είναι εναντίον των Βρυξελλών!

Α, ναι, η Γένοβα είναι η πατρίδα του ιδρυτή του "FiveStarMovement", BeppeGrillo, άλλοςένας λόγος για να βρεθεί η πόλη στο στόχαστρο.


Υ.Γ.: ΟρισμένοΙ αναγνώστες υποστηρίζουν οτι  οι λάμψεις προήλθαν από το βραχυκύκλωμα της εναέριου γραμμής της σιδηροδρομικής γραμμής, όταν η επιφάνεια του δρόμου έπεσε επάνω της. Μόνο,που ο δρόμος ήταν ήδη στο έδαφος οταν έγιναν οι λάμψεις φωτός...

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου