12 Φεβ 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΕΝΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ… ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 Η αδιαφορία, η αδράνεια, η παθητική στάση από μέρους μας, ως ελλήνων πολιτών «υπηκόων» του ελληνικού κράτους, απέναντι στις μεθοδεύσεις αυτές, συνιστά αποδοχή και νομιμοποίηση της συστηματικής και κατ’ εξακολούθηση παραβίασης του Συντάγματος με μέτρα και πράξεις που στρέφονται κατά των πολιτών, γεγονός που δεν μας το επιτρέπει το ίδιο το Σύνταγμα. 



Δυστυχώς, αυτός ο λαός, δεν εννοεί να αντιληφθεί πως ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ. 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Λέτε τυχαία, να απέρριψε τις προσφυγές Εφοριακών και πολιτών στο ΣτΕ, η οβριά Καλαματιανή δικαστής;;;;




Του Α. Κ. Γραίγου.


Ως  Έλληνες πολίτες, «υπήκοοι» του ελληνικού κράτους, πρέπει να προβληματιστούμε αν θα πρέπει να αποδεχόμαστε και να αποδίδουμε φόρους σε μια υπηρεσία, που όχι μόνο δεν ανήκει στο κράτος, αλλά και βλάπτει  τα συμφέροντά του.


Γιατί, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), όπως προκύπτει από τα πρώτα μόλις άρθρα του ιδρυτικού νόμου της (4389/2016), είναι μια υπηρεσία η οποία βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο των δανειστών της χώρας, της έχουν ανατεθεί αρμοδιότητες του στενού πυρήνα του κράτους, δεν υπόκειται σε κανένα έλεγχο από κυβερνητικά όργανα ή κρατικούς φορείς και χαίρει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας. 


Έχει υπό τον έλεγχό της το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο αποψιλώθηκε από κάθε λειτουργική δραστηριότητα. 


Έχει αρμοδιότητες σε τομείς όπως η δημόσια υγεία, το περιβάλλον, η λειτουργία της αγοράς, η ανταγωνιστικότητα, η χημική βιομηχανία και παρέχει «επιστημονική υποστήριξη σε δικαστικές, αστυνομικές και λοιπές κρατικές Αρχές και υπηρεσίες». 

Έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο των φορολογικών και τελωνειακών εσόδων  του κράτους και τους τρόπους είσπραξης αυτών.



Με οικονομικές και πολιτικές υπερεξουσίες, μη μπορώντας οι εκάστοτε εκλεγμένες κυβερνήσεις  να ασκούν το παραμικρό έλεγχο, η ΑΑΔΕ, εκπονεί επιχειρησιακά σχέδια επιβολής και είσπραξης νέων φόρων, ελέγχεται και λογοδοτεί απευθείας στους δανειστές. 


Η σύσταση της ΑΑΔΕ, αποτελεί κρίκο στην αλυσίδα των αθρόων παραβιάσεων τηςεθνικής  κυριαρχίας, συνέχεια και συνέπεια των αλλεπάλληλων μνημονίων και των αντίστοιχων δανειακών συμβάσεων και της διαρκούς επιτροπείας της χώρας. 

Η οικονομική κυριαρχία του κράτους καταργείται αφού για την οικονομική πολιτική της χώρας μας δεν αποφασίζει η εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση  αλλά οι δανειστές, των οποίων η ΑΑΔΕ αποτελεί το μακρύ τους χέρι. 

Τους ανήκει πλέον η διαχείριση των δημόσιων εσόδων, τα οποία αποτελούν το 25% του ΑΕΠ.  

Οι φόροι των Ελλήνων παύουν να είναι ανταποδοτικοί. 

 Δεν υπάρχουν πραγματικές κοινωνικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο αριθμοί.  

Το ελληνικό κράτος δεν μεριμνά πλέον για την υγεία, την παιδεία, την προστασία των πολιτών, στους οποίους οφείλει την ύπαρξή του, σταματά τις δημόσιες επενδύσεις, περικόπτει τις αμυντικές δαπάνες, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας, χάριν των πρωτογενών πλεονασμάτων γιατί πρέπει να γεμίζει ο κουμπαράς των 6-7 δις ευρώ ετησίως ώστε να αποπληρώνονται οι τόκοι ενός αέναου συναλλαγματικού δημόσιου χρέους με το οποίο είναι αλυσοδεμένη η Ελλάδα και οι έλληνες.


Αφού η αποστολή της ΑΑΔΕ είναι η εξυπηρέτηση του επαχθούς, επονείδιστου και αέναου χρέους της χώρας μας, για το οποίο οι πολίτες της ουδεμία  ευθύνη φέρουν, η διενέργεια οικονομικών ελέγχων από τους υπαλλήλους της, προκαλεί με τρόπο αυταρχικό το κοινό περί Δικαίου αίσθημα και προσβάλει την εθνική μας συνείδηση. 

 Γίνονται με τρόπο προκλητικό ώστε να θεωρούνται καθόλα νόμιμες. Παρουσιάζονται ως αναγκαίοι για να θεωρούνται ωφέλιμοι, επιδεινώνοντας την οικονομική εξαθλίωση, από την πλέον του 25% εσωτερική υποτίμηση. 

Είναι προσχηματικοί και προκλητικά υποκριτικοί στρεφόμενοι κατά των οικονομικά ασθενέστερων, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους πλουτίσαντες των λιστών «Λαγκάρντ» και «Μπόγιαρνς» , αφού κατά τα λεγόμενα της ίδιας της ΑΑΔΕ, οι εισπράξεις από τις λίστες αυτές ήταν «πενιχρές». 

Όπως επίσης και αυτούς που έκαναν περιουσίες από τα γνωστά μεγάλα σκάνδαλα. Η πάταξη της μεγάλης φοροδιαφυγής ήταν ένας από τους προσχηματικούς λόγους σύστασης της «Αρχής». 

Και διερωτόμαστε: πως οι 39.500 περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής που βρίσκονταν στο ΣΔΟΕ για έλεγχο, έγιναν 3.500;


Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τοκογλυφικών υπερεθνικών κεφαλαίων σε βάρος της επιβίωσης των ελλήνων ατομικά ή ως συλλογικής εθνικής οντότητας και της υπόστασης του κράτους παραβιάζει, το ελληνικό Σύνταγμα, θεμελιώδεις αρχές του ΟΗΕ, το Διεθνές Δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Για τους ελέγχους χρησιμοποιούνται κρατικοί υπάλληλοι οι οποίοι σε συλλογικό τουλάχιστον επίπεδο δια των φορέων τους όπως: η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ, η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος και η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών κρίνουν αντισυνταγματική και παράνομη την σύσταση της ΑΑΔΕ αφού παραβιάζονται τα άρθρα 82, 84, 86 του Συντάγματος καθώς και ο οργανισμός αυτής αντίκειται στο άρθρο 43.


Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, ανεξάρτητα των υποκειμενικών τους διαθέσεων, έχουν το ρόλο εκπροσώπων των δανειστών. 

Αποσκοπούν στην απόσπαση χρηματικών ποσών από τον ιδιωτικό τομέα τα οποία αδιαμεσολάβητα πιστώνονται  σε αυτούς. 

Εκτελώντας εντολές μιας ιδιωτικής υπηρεσίας θεσμοθετημένης από τους επικυρίαρχους της χώρας, με την άσκηση ψυχολογικής και οικονομικής βίας, παραβιάζουν το Σύνταγμα, υποκαθιστούν το κράτος, προσβάλουν τις δομές και τις οργανωτικές βάσεις του πολιτεύματος. 

Οι πολίτες εκβιαζόμαστε με κλείσιμο των επιχειρήσεων μας, κατασχέσεις λογαριασμών, πλειστηριασμούς, αν δεν συμμορφωθούμε στις απαιτήσεις. 

Παραβιάζονται, με έμμεσους και άμεσους τρόπους Συνταγματικά κατοχυρωμένα, θεμελιώδη, ανθρώπινα δικαιώματα μας όπως της εργασίας, της σίτισης, της στέγης, της υγείας, της ασφάλειας, της παιδείας.


Η αδιαφορία, η αδράνεια, η παθητική στάση από μέρους μας, ως ελλήνων πολιτών «υπηκόων» του ελληνικού κράτους, απέναντι στις μεθοδεύσεις αυτές, συνιστά αποδοχή και νομιμοποίηση της συστηματικής και κατ’ εξακολούθηση παραβίασης του Συντάγματος με μέτρα και πράξεις που στρέφονται κατά των πολιτών, γεγονός που δεν μας το επιτρέπει το ίδιο το Σύνταγμα. 

Ως έλληνες πολίτες έχουμε ιερή ηθική υποχρέωση απορρέουσα από το Σύνταγμα, να ενεργοποιήσουμε το δικαίωμά μας να αντισταθούμε για να αποτρέψουμε την κατάλυσή του.



Πηγή


kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου