HELLENE and CHAOS

12 Αυγ 2023

Oι Έλληνες επιχειρηματίες, οι εργαστηριακές φλόγες στη Motor Oil και τη Νέα Αγχίαλο και ο προαναγγελθείς νεκρός φίλαθλος

Οι ίδιοι οι Έλληνες επιχειρηματίες θα κληθούν από τα πράγματα και τις εξελίξεις να παλέψουν ή να παραδωθούν

Η  μαλθακότητα των ανθρώπων και η ψευδαίσθηση του κράτους-πατερούλη την οποία έχουν οι αναλώσιμοι πολίτες δεν είναι παρά ο επιταχυντής σε αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη και το οποίο δεν είναι άλλο από την επιχείρηση ελέγχου, μείωσης του πληθυσμού και μετανθρωπισμού.

By The Wrong Man

Την ατζέντα 2030 υπηρετούν σχεδόν όλοι οι ηγέτες της Ευρώπης ακόμη κι εκείνοι που βρίσκονται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βουτηγμένος στην εφαρμογή της ατζέντας. Το ίδιο και η ΝΔ φυσικά. Ο Σύριζα στη διάρκεια της τετραετίας του Κυριάκου δεν έκανε αντιπολίτευση αλλά μία διαρκή προσωπική επίθεση στη κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.

Αυτό το τελευταίο υπήρξε ολέθριο σφάλμα από πολλές απόψεις. Ίσως τη πιο ενδιαφέρουσα διάσταση του σφάλματος της επίθεσης στη Μαρέβα να μπορούσε να την εντοπίσει κανείς στα διαζύγια προσώπων που είναι δυστοπικά εμπλεκόμενοι στη ατζέντα όπως οι σύζυγοι των Bill Gates και JustinTrudeau.

Η Melinda French και η Grégoire Trudeau γνωρίζουν τον ρόλο των συζύγων τους στην υλοποίηση της ατζέντας που βρωμάει θάνατο (τον θάνατό σου) και είτε ως ένστικτο αυτοσυντήρησης είτε μετά την σύμφωνη γνώμη των Gates και Trudeau οδηγήθηκαν στην επιλογή του διαζυγίου ώστε σε περίπτωση που οι αποκαλύψεις για τον ρόλο των συζύγων λάβουν μη ανταστρέψιμη πορεία σε ουδεμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να βρεθούν υπόδικες.

Τα παραπάνω διαζύγια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχουν και συνέχεια. Τα εγχώρια ζεύγη δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση. Είναι άλλωστε θέμα χρόνου να σκάσει το διαζύγιο-βόμβα προβεβλημένου υπουργού ο οποίος επιδεικνύει ιδιαίτερη προθυμία στην υλοποίηση των αποστολών της ατζέντας.

Αυτό ήταν ένα μικρό σχόλιο για το ανεδαφικό των επιθέσεων στη κ. Μαρέβα Μητσοτάκη από τους τυχοδιώκτες Συριζαίους.

Ο Σύριζα λοιπόν όχι μόνο δεν έκανε αντιπολίτευση αλλά έβαζε θανάσιμη πλάτη στα ζητήματα αιχμής της ατζέντας 2030 και της “μεγάλης επαναφοράς”.

Παρότι ο κ. Τσίπρας ούτε την οξυδέρκεια διαθέτει, ούτε την βούληση για γνώση, ούτε τη διάθεση για μελέτη, χωρίς παρωπίδες, ώστε να αντιληφθεί το ιστορικό βάθος των όσων βρίσκονται σε εξέλιξη στο δυτικό κόσμο δύο τρεις από τους επιτήδειους συμβούλους του φρόντισαν να του εξηγήσουν τα βασικά σημεία της ατζέντας με αποτέλεσμα έντρομος να αποσυρθεί. Για την ακρίβεια ο Τσίπρας είχε αποσυρθεί από εκείνο το βράδι που έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ.

Αποτέλεσμα σήμερα στη χώρα να έχουν πέσει οι μάσκες ακόμη και της κατ΄επίφαση δημοκρατίας μια και δεν υφίσταται αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση παντοδύναμη και χαμογελαστή (σύμφωνα με τις οδηγίες) υλοποιεί τον όλεθρο και στη συνέχεια οι εμπλεκόμενοι υπουργοί δηλώνουν πρόθυμοι να επανιδρύσουν τα τρένα, την αστυνομία, τη πυροσβεστική, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και γύρευε τι άλλο θα αποτελέσει το σκηνικό των εργαστηριακών χτυπημάτων που υπαγορεύει η ατζέντα.

Επειδή έτσι έχουν τα πράγματα το να ζητάνε επιχειρηματίες και εφοπλιστές επιπέδου Μελισσανίδη, Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Προκοπίου, Οικονόμου κλπ από το κράτος να προστατέψει τις εταιρίες τους, τις ομάδες τους, την επιχειρηματική τους δράση είναι σαν να φωνάζουν έναν αχόρταγο και ορκισμένο στην ατζέντα λύκο να φυλάξει τα πρόβατα.

Οι ίδιοι οι Έλληνες επιχειρηματίες θα κληθούν από τα πράγματα και τις εξελίξεις να παλέψουν ή να παραδωθούν γιατί αυτός είναι ο στόχος. Η παράδοση των Ελλήνων επιχειρηματιών. Εχοντας παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις σε ολόκληρο το κόσμο διαπιστώσαμε ότι η απειλή να παραδωθεί στις φλόγες η Motor Oil ή οι εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο δεν ήταν παρά προιόν εργαστηριακών πυρκαγιών. Μάλιστα οι εμπειρογνώμονες που συνέταξαν το αρχικό πόρισμα για όσα συνέβησαν στην Αγχίαλο το διαπίστωσαν άσχετα εάν τελικά δεν αποτυπώθηκε σε όλο του το εύρος στο τελικό πόρισμα.

Είναι τώρα ο καιρός οι Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές να υπερασπιστούν τις επιχειρήσεις τους, την αξιοπρέπειά τους και τις εταιρίες τους σε αντίθεση με τη μεγάλη μάζα του ευνουχισμένου, μαλθακού, αναλώσιμου λαού.

Και αυτό θα συμβεί όταν οι επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι και οι οικογένειές τους δεν αποτελούν εξαίρεση στα σχέδια της ατζέντας. Για τους εμπνευστές της η ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη για παράδειγμα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή του υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου Πειραιά σε ένα κράτους με 650 δις δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.

Ως εκ τούτου οι εγχώριοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές καλούνται να κάνουν πιο οργανωμένα και πιο επαγγελματικά αυτό που ανεπίσημα κάνουν με τους συνοδούς ασφαλείας-φουσκωτούς.

Επειδή βρισκόμαστε σε πόλεμο οι συνοδοί ασφαλείας θα πρέπει να μετατραπούν σε οργανωμένους και καλά εκπαιδευμένους ιδιωτικούς στρατούς με όλες τις απαραίτητες υποδομές ώστε να αντιμετωπίσουν από ανορθόδοξο πόλεμο έως εμπρησμούς, εκρήξεις, κλπ. Οι πολεμικές τέχνες όπως το Krav Maga, η γνώση των όπλων, η κατάστρωση σχεδίων αντιμετώπισης κάθε είδους επίθεσης, η δημιουργία ζωνών άμυνας, ο αιφνιδιασμός θα πρέπει να είναι ανάμεσα στα αποδεδειγμένα προσόντα των ιδιωτικών στρατών.

Δεν αρκούν τα γιαλιά ray ban, τα μαύρα πουκάμισα, τα θηριώδη τζιπ και οι φουσκωτοί που πουλάνε μούρη στις πωλήτριες και τις σερβιτόρες. Βρισκόμαστε σε πόλεμο.

Η συνεχεια στην πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου