HELLENE and CHAOS

23 Σεπ 2015

ΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΠΡΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΑΣ !!!

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΜΕ ΗΓΕΤΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3....


ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΔΩ: 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! 

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (12 ΜΙΛΙΑ, ΑΟΖ, CASUS BELLI ΚΛΠ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΩΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! 

Η κρυφή ατζέντα της πρότασης για μείωση των αμυντικών δαπανών. Ποιους εξυπηρετεί ο αφοπλισμός; 

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ‘’ΜΜΕ’’, Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΚΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ 20 F-16, ΜΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ, ΔΥΟ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ , ΚΑΙ 200 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ‘’Τ.Ο.Μ.Α/ΒΜΡ-1’’ ΠΡΟΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΕΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ‘’ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ’’ ΤΗΣ 26/7/2015, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ , ΣΕΛΙΔΑ 19, ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ , ΜΕ ΕΜΑΙΛ: e.p.petrou@gmail.com 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ : www.dimokratianews.gr 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ (ΛΑ.Ο.Σ. + ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ): 
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΛΗNIAZOΜΕΝΗ ΤΡΕΛΑ (LUNA-CY) Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ (ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ) ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:




Οι Εθνικιστές τιμούν την θυσία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης (29/5/1453)

ΕΤΟΣ 2013 ΑΥΤΟ!!!!!!! ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 3:50 ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ:

Στην Κύπρο, στην Πόλη και στην Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά. 

Που εντοπίζεται όμως η «κόκκινη μηλιά» σύμφωνα με τις ιουδαιοχριστιανικές παραδόσεις και τους ελληνοκτόνους οιωνούς-προφητείες-παγίδες;;;

Αντιγράφουμε από την σελίδες 493 έως 495 του βιβλίου («ΜΕΙΞΕΙΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΗΣΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» του ίδιου Αρχιερέως των «ΕΨΙΛΩΝ» και θεωρητικού του ΛΑ.Ο.Σ., Ιωάννη Φουράκη (ΟΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.):

«Υπότιτλος : Ο επικείμενος πόλεμος Ελλάδος – Τουρκίας. Κείμενο: ….η αιτία μεν του πολέμου τούτου θα είναι η από αλλεπάλληλα θεϊκά συμπόσια (συνέδρια)…. ληφθείσα απόφασης (γενοκτονίας των Ελλήνων Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλίας – Νήσων Αιγαίου από τον άξονα Β.Α.Σ.Τ./Ρ.) κατά δε το γράμμα και το πνεύμα αυτής (της θεϊκής αποφάσεως) , το πρόσχημα του πολέμου τούτου θα είναι : Η δια Στρατιωτικών Επιχειρήσεων, νέα εις Κυπρον προέλασης του Τούρκικου «ΑΤΤΙΛΑ» και η από την Τουρκία κατάληψης των Νήσων του Αιγαίου και η προσπάθεια καταλήψεως της Θράκης. Συνέπεια των Τουρκικών τούτων επιθέσεων, θα είναι η ολική ή και η μερική , πρόσκαιρος καταστρεπτική ήττα της Ελλάδος (!!!)»
Αντιγράφουμε από την σελίδες 493 έως 495 του ίδιου βιβλίου: «Ο πόλεμος τούτος δεν είναι απλώς επικείμενος αλλά και αναπόφευκτος.

Η έκρηξης του …. Θα είναι μια τοπική .. θύελλα. Αυτή θα είναι η προαναγγελία …μιας διαβαλκανικής καταιγίδας. Η καταιγίδα αυτή θα προκαλέσει τυφώνα , ο όποιος αφού πλήξει τα Βαλκάνια, την Μικράν Ασίαν, την ανατολικην Μεσογειον, της άνω και την κεντροδυτικην Ασίαν, τα Ουράλια και τον Καυκασον, θα εξαπλωθεί εις ολην την Ευρωπην, καθώς και εις ολην την Μεσογειον και την βορειοανατολικην Αφρικην. Ακολούθως δε θα διασχίσει τον Ατλαντικον Ωκεανον, και εν συνεχεία και τον Ειρηνικον.

Κατά πρώτον, η Ελλάς θα ηττηθεί (από την Τουρκία(!!!) και θα απολέσει μέρος της εδαφο – πληθυσμιακής της οντοτητος, αλλά δεν θα καταστραφεί. Η ήττα αυτή της Ελλάδος θα είναι ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), των επανερχόμενων προπατόρων Θεών, Ημίθεων, και Ηρώων των Ελλήνων (ήτοι Κρονιων στασιαστών κατά των Ουρανιδων Ανδρομέδας, ως Κρονιων υποδυόμενων ψευδώς τους Θεούς του δωδεκάθεου Διός).
(θεϊκή) ΠΡΟΝΟΙΑ και ΒΟΥΛΗ (θέλημα), για να αναπτυχτούν οι αιτίες, αφορμές, συνθήκες και προϋποθέσεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
….εις το τέλος (οι Έλληνες) θα διώξουν τους Τούρκους εις την «Κόκκινη Μηλιά», εις την πέραν του Καζακστάν Μογγολικήν περιοχήν Τσιν-Γιανγκ(!!!)
… όσοι απ’ αυτούς (τους Μογγολοτουρκους) επιβιώσουν θα καταφύγουν εις την περιοχην Τσιν-Γιανκ της δυτικής Κίνας (όπου θα τους καταδιώκουν οι Έλληνες, ήτοι Ελληνική εισβολή στην Κίνα!!!)
Κατά την διάρκεια του πρώτου συνεδρίου του "Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού" τον Μάιο του 2002 στον "Έσπερο", ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης είχε πει μια αλησμόνητη φράση που έκανε μεγάλη εντύπωση και πολλοί δεν την κατάλαβαν: "Ονειρεύομαι να κοιμηθώ κάτω από την Κόκκινη Μηλιά" είχε δηλώσει τότε ο αρχηγός του "ΛΑ.Ο.Σ." και κάποιοι αστοιχείωτοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον ειρωνευτούν. Αγνοώντας οι άσχετοι ότι με τον όρο "Κόκκινη Μηλιά" οι ίδιοι οι Τούρκοι εννοούν την γενέτειρά τους, που βρίσκεται ανατολικότερα της Αγκύρας, στα υψίπεδα του Τουρκεστάν ή της Μογγολίας... 

Η φράση, λοιπόν, "Ονειρεύομαι να κοιμηθώ κάτω από την Κόκκινη Μηλιά" είναι η ακριβώς αντίστοιχη της φράσεως που λένε οι Τούρκοι: "Θα πιούμε καφέ κάτω από την Ακρόπολη"!..

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ = ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΟΥΙΓΚΟΥΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΕΔΡΙΚΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (!!!)
(ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ - ΠΑΡΑΝΟΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΚΑΙ ΙΑΧΩΒΙΚΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ "ΣΟΥΦΙ" ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ)
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ !!!!
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ (ΚΙΝΕΖΙΚΟ) ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ:


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ...ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΑΓΝΟΙ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;
ΦΟΥΡΑΚΗΣ (ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ" ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.) ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 666 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Περιοδικό "Αντεπίθεση" (ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ), Tεύχος 5 (Ιανουάριος 2000). "Ο Λευκός Εωσφόρος του 21ου αιώνα" – Ύμνοι στον Εωσφόρο και Αντιχριστιανισμός!

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ ΕΚΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ (888) ΣΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ M.R.A. 666 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΙΣΜΟΥ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΩΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ" ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΚΑΙ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"
M.R.A. 666 ως αιτία πόλωσης, ιερού πολέμου τζιχαντ, μεταξύ ΗΠΕΙ(Δύσεως) και ΡΙΚ(Ανατολής)

Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΝΤΟ!!!!
ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΟΜΦΗ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ - ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤ - ΙΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ" ΤΡΙΜΕΡΗ 888 - 777

Αποσυμβολισμός Εμβλήματος Χρυσής Αυγής (αριστερότροπος μαίανδρος):

Αποσυμβολισμος συμβόλων του ακροδεξιού "ελληνικού" κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. και της "Ελληνικής" Ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" (GOLDEN MORGENRÖTE)

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ!!!
ΚΟΡΕΑ 777 ΩΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666 ΣΕ 888

Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ 888

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ:
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ":
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
......
ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ Ή ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ – ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΩΝ).
......
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΘΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΘΝΗ ΔΙΕΓΕΊΡΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ - ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ/ΚΙΝΑΣ/ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΜΗΛΙΑΣ/ΚΛΠ...ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΙ, ΚΛΠ ΚΛΠ...ΕΙΝΑΙ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ"-ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΙΝΑΣ/ΑΣΙΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΩΔΥΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΑΣΤΗ ΣΙΩΝ - ΣΕΝΤΑΪ (ΓΙΑΧΒΕ ΣΕΛΗΝΗΣ), Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ 666" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ.":

ΟΙ ΝΕΦΕΛΕΙΜ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΟΧΙΜ (ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ). ΤΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΕΟΥ-ΔΙΑΒΟΛΟΥ , ΑΓΓΕΛΩΝ - ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ (ΒΛ. "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ: ΙΩΑΝΝΗ") ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ("ΘΗΡΙΟΥ 666") ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666 ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ" (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) Ή "ΝΕΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 666" ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - (ΙΗΣΟΥ) ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΑΝΤΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ 888 (888=ΙΗΣΟΥΣ) ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑ - ΙΣΛΑΜ - ΚΙΝΑ) ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΤΟΥ (ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ) ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ - ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. (ΒΛ. "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ: ΙΩΑΝΝΗ")

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ Ο "ΚΑΛΟΣ" ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ 888 ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" ΝΑΖΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΟΛΟ 666 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ..ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. 
Υ.Γ. Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ "ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΣΙΣ" ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ - ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ "ΑΓΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ : "Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ"

Αναχώρηση της ληστοπειρατικής Σελήνης αφού ο ψευδοθεος Γιαχβεχ - Ελοχιμ - Σιν - Σιων (ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΕΗΝΤ-ΤΖΕΝΤΑΙ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ), θεος ολων των θρησκειων του πλανητη, κατακλέψει όλο τον χρυσό

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ/ΚΡΟΝΙΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ (ΓΙΑΧΒΕ + ΣΑΒΑΩΘ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ: ΚΙΝΕΖΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ - ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ, ΜΑΣΩΝΩΝ, ΚΛΠ), ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ (ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ (!!!)

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΤΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥΣ (!!!)


http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου