3 Νοε 2011

ΑΝΤΙ ΕΜΙΡΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Η ολέθρια Σύμβαση Κούπερ και ο  απίστευτος ορυκτός πλούτος της Ελλάδος. Τα σπάνια ορυκτά  μας.

Αγγελική Ρέτουλα

Τελευταία ακούμε αορίστως και ασαφώς για κάποια ορυκτά που υπάρχουν στην χώρα μας, αλλά πυκνό σκοτάδι καλύπτει τον απίστευτο αριθμό τους, τις απίστευτες ποσότητες στις οποίες ευρίσκονται και τα Τρισσεκατομμύρια που αξίζουν. Τρισσεκατομμύρια ζωντανά, τα οποία, αντί να γεμίζουν τα Δημόσια Ταμεία και τα πορτοφόλια μας, πλουτίζουν τους...
 διεθνείς Τρομο-ληστές, που λυμαίνονται τον τόπο μας ξετσίπωτα και ασύδοτα, με τις ευλογίες όλων των Κυβερνήσεων, που προστατεύουν με θέρμη τους αρχι-λήσταρχους και εκτελούν εν ψυχρώ εμάς. Ήδη από το 1940, ο κ. Κούπερ και η εταιρεία του (συμμορία έπρεπε να ονομάζεται), έχει δεσμεύσει ολόκληρο τον ορυκτό μας πλούτο, το οποίο ληστεύει εδώ και 71 χρόνια και θα τον ληστεύει με την ίδια άνεση για τα επόμενα 25, εάν δεν κάνουμε κάτι γι’ αυτό. (Δήλωση πρώην υπουργού κ. Ν. Μάρτη στις 23-4-2011).

Για την ολέθρια Σύμβαση Κούπερ, θα μας μιλήσει ο στρατηγός κ. Γ. Αϋφαντής, ο οποίος όταν απετάχθη από τον στρατό, κινήθηκε προς την ύπαιθρο της Ελλάδος, καταγράφοντας τα ορυκτά μας και πρώτος απεκάλυψε στον βιβλίο του «΄Ανθρωπος και Επιστήμη», ότι τα πιο σπάνια ορυκτά του πλανήτη ευρίσκονται στην Ελλάδα όπως το ΄Οσμιον, ο Κόκκινος Υδράργυρος, ο Λευκόχρυσος, το Μεθάνιο, που μαζί με πολλά άλλα ορυκτά της εκπληκτικής ελληνικής γης, υπάρχουν σε απίστευτες ποσότητες στην κατασπαραγμένη μας χώρα.





Κύριε Αϋφαντή, τι ακριβώς σημαίνει η δυσμενής Σύμβαση Κούπερ για την Ελλάδα;

Η Σύμβαση Κούπερ για την Ελλάδα, σημαίνει την επίσημη υποτέλεια της Ελλάδος εις το Διεθνές κατεστημένο. Ο Κούπερ υπέγραψε εν ονόματι της εταιρείας «Hellenic Hydro-Electric and Metallurgical copporation», σύμφωνα με το άρθρο 1 της συμβάσεως.

Πότε υπεγράφη και από ποιούς;

Υπεγράφη Αθήναις, την 24η Ιανουαρίου 1940 και συμπεριλαμβάνει εξήντα δύο (62) άρθρα, από την Κυβέρνηση Μεταξά.

Δηλαδή ο άνθρωπος του «ΟΧΙ» υπέγραψε μια τέτοια ταπεινωτική σύμβαση;

Κατά τη γνώμη μου, ο Μεταξάς δεν έλαβε γνώσιν. Την σύμβαση την υπέγραψαν οι υπουργοί του μυστικά από αυτόν. Οι Διεθνείς Τρομοκράτες που κυβερνούν τον κόσμο, διορίζουν μέσα στις κυβερνήσεις δικούς τους ανθρώπους. Και το αρμόδιος υπουργός τότε, ήταν δικός τους.

Τι ακριβώς παραχωρήσαμε με αυτήν την άκρως ανθελληνική σύμβαση;

Με την Σύμβαση Κούπερ παραχωρήσαμε στην Παγκόσμια Κυβέρνηση 4-5 ποτάμια. Δηλαδή ολόκληρο το ενεργειακό των ποταμών, αυτό που μπορεί να παραχθεί από το νερό. Συνεπώς, αυτοί είχαν το δικαίωμα να κάνουν φράγματα, να κάνουν ηλεκτρικά εργοστάσια κ.λ.π. χωρίς να δώσουν την παραμικρή αποζημίωση στην Ελλάδα. Ο τότε υπουργός, παρεχώρησε τον Αχελώο ποταμό, τον Μέγδοβα, το Αγραφιώτικο, τον Ασπροπόταμο, τον Αλυάκμονα, Μόρνο και Φίδαρη.

Αυτά τα ποτάμια είχαν χρυσό μέσα;

Όχι, αλλά μπορούσαν να κατασκευάσουν φράγματα και να γίνουν ηλεκτρικά εργοστάσια. Όταν κατασκευασθεί το φράγμα, δημιουργείται μία λίμνη και σε τόσα ποτάμια, αντιλαμβάνεσθε πόσες λίμνες θα δημιουργούσαν, σε βάρος όμως της περιουσίας των Ελλήνων, διότι ενώ θα καταπατούσαν κτήματα για τις κατασκευές των φραγμάτων, εν τούτοις δεν έγινε ποτέ λόγος για αποζημίωση της Ελλάδος για την αρπαγή και ληστεία τόσων εδαφών της. Τελικά απλά άρπαξαν εδάφη, χωρίς να φτιάξουν όσα εργοστάσια ήθελαν. Και είχαν λόγο: Διότι πέραν των ποταμών, δέσμευσαν με το άρθρο 56 της Συμβάσεως, και τον ορυκτό μας πλούτο, ώστε να μην έχουμε εμείς ποτέ το δικαίωμα να τον εκμεταλλευθούμε.

Τι έννοείτε; Εξηγείστε μας πόσο ορυκτό πλούτο είχαμε και χάσαμε, τι μπορούσαμε να εκμεταλλευθούμε και δυστυχώς μας το άρπαξαν.

Πάσης φύσεως ορυκτά. Και υγρά και πετρέλαιο και ασήμι και χρυσό και πολύτιμες πέτρες, όπως ρουμπίνια κ.λ.π.

Απίστευτο! Ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, ο Ανδρέας Παπανδρέου, μας έλεγε ψευδέστατα ότι ο ορυκτός μας πλούτος ανήκει μόνον στον ελληνικό λαό.

Ναι. Ήταν κάτι ανάλογο με το «λεφτά υπάρχουν», ενώ λεφτά δεν υπήρχαν. Ήταν ένα ψέμα που ελέχθη με πομπώδες ύφος και στυλ. Θυμάμαι τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού να κομπάζει για τον ορυκτό μας πλούτο, λέγοντας ψέμματα και ότι « Ο ορυκτός μας πλούτος, ανήκει στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να τον εκμεταλλευθεί….». Ο ίδιος ήξερε βέβαια για την Σύμβαση Κούπερ αλλά , με αυτήν του την δήλωση ξεκαθάριζε ότι: «εγώ δικός σας είμαι και δεν θ’ αφήσω κανέναν ν’ αγγίξει τα ορυκτά!» Και ο υιός Παπανδρέου σήμερα με το ίδιο πομπώδες ύφος, μας λέει ότι πρέπει να ξεπουληθούμε όλοι, δήθεν για να σωθούμε και ξεπουλάει χωρίς καμιά εξουσιοδότηση, δωρεάν και με αναισθησία ολόκληρο τον ορυκτό μας πλούτο. Έλεος!

Έχετε γράψει για την Σύμβαση Κούπερ, σε κάποιο από τα βιβλία σας;

Ναι. Έχω γράψει για την Σύμβαση Κούπερ στο βιβλίο μου «Αρισταρχεία». Είναι ένα βιβλίο απαραίτητο σήμερα στον Έλληνα, διότι περιγράφω όλα τα πολιτεύματα που αναπτύχθηκαν στην Ανθρωπότητα μέχρι σήμερα, με τα υπέρ και τα κατά αυτών, τα καλά τους και τα άσχημά τους. Και καταλήγω ότι, το σημερινό πολίτευμα δηλαδή ο Κοινοβουλευτισμός, είναι πολίτευμα του Κεφαλαίου, το εφηύρε το Κεφάλαιο, το εδοκίμασε επί αιώνες, για να μπορεί να το ελέγχει απόλυτα και μετά το διέδωσε σε όλα τα κράτη. Όσα κράτη έχουν Κοινοβουλευτικό πολίτευμα, είναι ΔΟΥΛΟΙ του Κεφαλαίου. ΔΟΥΛΟΙ του Τραπεζικού Συστήματος. Και καταλήγω διατυπώνοντας την πρόταση, ότι για ν’ απαλλαγούμε από το σημερινό πολιτικό έκτρωμα και καρκίνωμα που μας τρώει τα σωθικά, πρέπει να επαναφέρουμε το πολίτευμα της Αρισταρχείας και εξηγώ ότι είναι το εξής πολίτευμα: Ο Πλάτων μιλάει με τον Σωκράτη και του λέει ότι « Για να πάει καλά η Αθήνα, θα πρέπει να κυβερνιέται από την Αριστοκρατία, δηλαδή να κρατούν οι ΄Αριστοι. Τον διακόπτει όμως ο Σωκράτης λέγοντας ότι : « Πλάτων, οι ΄Αριστοι δεν κρατούν, οι ΄Αριστοι άρχουν, όταν λές Αριστοκρατία σημαίνει ότι οι΄Αριστοι θα κρατούν την Κυβέρνηση», κάτι στο οποίο ο Σωκράτης διαφωνούσε, υποστηρίζοντας ότι οι ΄Αριστοι, είναι για να δίνουν τις ιδέες, όχι για να κρατούν. Ακριβώς αυτό είναι το πολίτευμα της Αρισταρχείας. Σ’ αυτό το βιβλίο μου πρόσθεσα και τα ορυκτά μας, κάνοντας λεπτομερή περιγραφή αυτών και μέσα εκεί, αναφέρω και την Σύμβαση Κούπερ.

Η Σύμβαση Κούπερ, λήγει μέσα στο 2011. Υπάρχει ο κίνδυνος να ανανεωθεί με φοβερές συνέπειες σε βάρος μας;

Η Σύμβαση Κούπερ έληξε 31-12-2010 . Σημειωτέον ότι υπεγράφη για 70 χρόνια. Και εάν δεν καταγγελθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση, βάσει του άρθρου 30 της Συμβάσεως, τότε ανανεώνεται αυτομάτως για επιπλέον 25 χρόνια!!. Και φυσικά η « ελληνική κυβέρνηση» δεν κατήγγειλε την σύμβαση.

Η Σύμβαση Κούπερ, έχει καταχωρηθεί επισήμως σε Φ.Ε.Κ της Κυβερνήσεως; (Το ντοκουμέντο στο τέλος του άρθρου). Βεβαίως! Καταχωρήθηκε στο ΦΕΚ 65/Α/17-2-1940, το οποίο μπορούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν από το Εθνικό Τυπογραφείο, (Μάρνη 8).

Τρομερό! Δηλαδή, ήδη έχει ανανεωθεί αυτόματα και οι μισέλληνες «Κυβερνήτες» μας, το απέκρυψαν;

Φυσικά! Το μόνο δικαίωμα που έχουν, να καταγγείλλουν την Σύμβαση 6 μήνες ενωρίτερα κι’ εφ’ όσον οι « κυβερνήτες» μας δεν το έκαναν, σημαίνει ότι οι διάδοχοι του Κούπερ θα μας γδέρνουν και θα μας ρουφάνε το μεδούλι για ακόμη 25 χρόνια. Μας απαγορεύουν να φάμε ψωμί στον τόπο μας, τελείωσε! Διότι εάν αποφασίσουμε να εκμεταλλευθούμε τα ορυκτά μας, τότε μέσα σ’ ένα χρόνο ξεχρεώνουμε ολοσχερώς!

Συνεπώς, η Hellenic Hydro-Electric and Metallurgical copporation, σύμφωνα με το άρθρο 1 της συμβάσεως, έχει δικαίωμα να εκμεταλλευθεί και το Φυσικό μας Αέριο έτσι;

Ασφαλώς. Ορυκτό είναι κι’ αυτό. Άλλωστε, είναι μέσα στην Σύμβαση Κούπερ!

Όμως, το 95% των Ελλήνων, αγνοεί την διαβόητη Σύμβαση Κούπερ, δηλαδή αγνοεί ότι του κλέβουν τον ορυκτό του πλούτο, του κλέβουν το ψωμί του και ληστεύουν την ζωή του. Τι πρέπει να κάνουμε;

Λάθος. Είναι το 99,9 % των Ελλήνων που αγνοεί εντελώς αυτό το θέμα, Γνωρίζουν μόνον οι Κυβερνήσεις και το ίδρυμα Γεωλογικών Μελετών (ΙΓΜΕ), το οποίο ουδέποτε κινήθηκε. Συνεπώς εμείς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να φέρουμε στην δημοσιότητα αυτό το τεράστιο θέμα, να το μάθουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες. Να καταλάβουν ότι μας κλέβουν Τρισσεκατομμύρια, όχι αστεία! Προσωπικά εγώ, το έχω δηλώσει σε 2-3 κανάλια, το έχω γράψει στο βιβλίο μου «Αρισταρχεία». Οφείλουμε ν’ αγωνισθούμε ξεχωριστά σαν άτομα όλοι μας, σε όποιον τομέα μπορούμε. Και περισσότερο όλων πρέπει ν’ αγωνισθούν οι κ.κ. δημοσιογράφοι, οι οποίοι, πλήν εκείνων που δεν γνωρίζουμε είναι πουλημένοι, διότι τους πουλημένους γνωρίζουμε! Αυτοί οι «κύριοι» ουδέποτε πρόκειται να παρουσιάσουν τέτοιο θέμα. Μόνον τα μικρά κανάλια τολμούν.

Ποιος αναμόχλευσε πρώτος το θέμα;

Ο πρώτος που έφερε αυτό το θέμα στην δημοσιότητα, ήταν ο Δημήτρης ο Μπάτσης που εκτελέσθηκε. Το ανέφερε στο βιβλίο του « Η βαρεία Βιομηχανία στην Ελλάδα». Και επειδή η σύμβαση αυτή ήταν τελείως μυστική ακόμη και από τον ίδιο τον Μεταξά και δεν έπρεπε να έλθει στην επιφάνεια, το κατεστημένο τότε, αποφάσισε να τον εκτελέσει. Τον κατεδίκασαν εις θάνατον και στις 30-3-1952 στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, ξύπνησαν τον Μπάτση, τον Μπελλογιάνη, τον Αργυριάδη και τον Καλούμενο και τους εξετέλεσαν γύρω στις 3 τα χαράματα, ενώ ξημέρωνε Κυριακή και ως γνωστόν, την Κυριακή δεν γίνονται εκτελέσεις. Τέτοιοιο έγκλημα δεν έγινε ποτέ, ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε άλλο κράτος. Διότι την επομένη το πρωί, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Νικόλαος Πλαστήρας, θ’ ανεκοίνωνε την αμνηστία και δεν θα εκτελούντο. Και τους εξετέλεσαν νύχτα-νύχτα για να προλάβουν να ευεργετηθούν.

Επιτέλους, οι βουλευτές τι κάνουν;

Τώρα είχαν την ευκαιρία οι Αριστεροί βουλευτές, να φέρουν το θέμα στην Βουλή. Ήταν μοναδική ευκαιρία ν’ απαιτήσουν να μην ανανεωθεί η σύμβαση Κούπερ προς τιμήν του αγωνιστή και συντρόφου τους. Αλλά το Κομμουνιστικό κόμμα, το ενταφίασε εντελώς. Σιωπούν ηχηρά. Κατ’ εμέ και το ΚΚΕ, συνεργάζεται με το Κεφάλαιο. Είναι παράρτημα του Κεφαλαίου και αυτό. Όλα τα κόμματα είναι δούλοι του Κεφαλαίου και εκτελούν εντολές του Κεφαλαίου, υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό.

Κι’ εμείς το λέμε συνέχεια. Οι Έλληνες να σηκώσουν τον κόσμο για την Αποκλειστική Οικονομική τους Ζώνη (ΑΟΖ) και για την κατάργηση της Σύμβασης Κούπερ. Αντί να ζητιανεύουν 200 Ευρώ μόνον, ν’απαιτήσουν Τρισσεκατομμύρια!

Εδώ και 15 χρόνια στο άλλο μου βιβλίο «Αφύπνισις» γράφω για το σχέδιο «Φεντόρα». Δεν είναι αυτό το πραγματικό όνομα, αλλά εάν το πώ, θα φανεί τίνος λαού «ηρωίδα» είναι και ποιός έχει συντάξει το σχέδιο. Στο σχέδιο αυτό, προβλέπεται να φέρουν στην Ελλάδα πάνω από 12.000.000.000 μετανάστες και αλλοδαπούς. Έρχονται προγραμματισμένα, για να φύγει ο ελληνικός λαός από τον τόπο του και μετά από 20 χρόνια Έλληνες θα είναι οι Τριτοκοσμικοί Ασιάτες και οι Αφρικανοί. Δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα. Σιγά-σιγά μας διώχνουν. Μόνον για φέτος, έχουν φύγει περίπου 180.000 νέοι μας στο εξωτερικό. Αντιλαμβάνεσθε τι θα γίνει σε 5-10 χρόνια; Όλοι θα φύγουν, διότι θα πεινούν. Υπάρχει όμως και κάτι πιο φοβερό, που προγραμμάτισε ο αξιότιμος κ. Σκανδαλίδης.

Τεσσερσήμισι Εκατομμύρια Στρέμματα, Δημόσιας γης, χάρισμα σε αλλοδαπούς;



Πέστε μας. Πρέπει να μάθουμε.

Ήδη ο υπουργός Γεωργίας Σκανδαλίδης, προγραμμάτισε επίσημα να διαθέσει το Υπουργείο Γεωργίας Εκατομμύρια στρέμματα( 4 ½ ), Δημοσίας εκτάσεως, σε «νέους αγρότες», ΄Έλληνες και αλλοδαπούς. Τελεί εν γνώσει όμως ότι πλέον δεν υπάρχουν Έλληνες αγρότες, αφού τους έδιωξαν όλους από τα χωριά τους, με την ολέθρια οικονομική τους πολιτική, τα τελευταία 50 χρόνια. Θα τα πάρουν λοιπόν όλα οι αλλοδαποί!

Και ερωτώ τον κ. Σκανδαλίδη: Αφού επί 25 χρόνια κυβερνούσε το κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο Σκανδαλίδης ήταν Γενικός Γραμματέας, γιατί δεν παραχώρησε τότε τα 4 ½ Εκατομμύρια στρέμματα της Δημόσιας γης, ώστε να μην φύγουν οι Έλληνες από τον τόπο τους και να μην ερημωθεί τόσο φριχτά η Ελληνική ύπαιθρος; Θα μας απαντήσει ο κύριος;

Και εάν σε «πρώτη δόση», αυτός ο κύριος παραχωρεί 4 ½ εκατομμύρια στρέμματα σε αλλοδαπούς, στις επόμενες «δόσεις», πόσα θα παραχωρήσει; Λοιπόν Έλληνες., φύγετε από την Ελλάδα. Σας αφαιρούν και την γή σας!

Τι μας προτείνετε στρατηγέ;

Α ρ ι σ τ α ρ χ ί α. Πού δεν ελέγχεται από το Κεφάλαιο. Μπορούμε επίσης να υιοθετήσουμε το Σύνταγμα της Ελβετίας, το οποίο έχει δύο –τρείς ασφαλιστικές δικλείδες π. χ. Εάν 100 άτομα συγκεντρώσουν υπογραφές για δημοψήφισμα, το δημοψήφισμα γίνεται χωρίς αναβολή. Στην Ελλάδα είναι ακατόρθωτο, διότι χρειαζόμαστε 1.000.000.000 υπογραφές. Ένα άλλο καλό της Ελβετικής διακυβέρνησης είναι ότι, το κόμμα που κερδίζει τις εκλογές, δεν τοποθετεί υπουργούς όχι μόνον μέσα από το κόμμα του, αλλά και από άλλα κόμματα. Έτσι είναι συνυπεύθυνη ολόκληρη η πολιτική ηγεσία και ταυτοχρόνως υπάρχει και αντίλογος μέσα στην κυβέρνηση. Εάν όμως δεν δεν κάνουμε ένα από αυτά τα δύο που προανέφερα, καταστρεφόμαστε και σε λίγο διάστημα δεν θα υπάρχουμε. Κυρίως θα επέμενα στην Αρισταχεία η οπο’ία είναι η Δημοκρατία των Αθηναίων εκτός των ελαττωμάτων που είχε. Όλες οι Αρχές, ήταν δια κληρώσεως.

Οι Έλληνες, με την ιστορία χιλιετηρίδων, δεν διδαχθήκαμε τίποτα από τα τόσα λάθη μας; Αντί να επαναλαμβάνουμε την Ιστορία μας στο άπειρο Καλό, γιατί την επαναλαμβάνουμε μόνον στον όλεθρο, το κακό και την συμφορά; Τι συνέβη στον Έλληνα;

Υπάρχει λόγος. Διότι από το 1821 και εντεύθεν, οι Έλληνες, δεν ανεξαρτητοποιήθηκαν ποτέ μέχρι σήμερα. Ναι μεν διώξαμε τους Τούρκους, αλλά μετά την δολοφονία του Καποδίστρια πέσαμε σκλάβοι στους χειρότερους εχθρούς του Ελληνισμού, οι οποίοι πήραν την διοίκηση και μας διοικούν μέχρι σήμερα, το βλέπουμε άλλωστε το μίσος τους σήμερα.

Έχουμε και μια θρησκεία που μας βρίζει συνέχεια δούλους.

Ασφαλώς. Δούλους μας ανεβάζουν, δούλους μας κατεβάζουν. Οι κόρες μας, όταν παντρεύονται, τους εύχονται να μοιάσουν στην Σάρρα, δηλαδή να εκδίδονται και μάλιστα για πολύ χρήμα, διότι η Σάρρα, εξεδίδετο με βασιλιάδες, όχι με οποιονδήποτε και μετά, όταν πεθάνουμε να πάμε « εν κόλποις Αβραάμ».

Στο βιβλίο σας «Άνθρωπος και Επιστήμη», γράφετε και για το ΄Οσμιο που υπάρχει στο Αιγαίο. Πού ακριβώς βρίσκεται αυτό, πόσο ακριβό είναι και σε τι χρησιμεύει;

Υπάρχει η φήμη ότι στα ΄Ιμια υπάρχει ΄Οσμιο, ενώ δεν υπάρχει καθόλου. Στα ΄Ιμια έγινε το επεισόδιο, διότι ο Αμερικανικός δορυφόρος έβγαλε μια φωτογραφία από ψηλά και διεπίστωσαν ότι στα Ίμια και ολόκληρη γύρω από την Λέρο 30 χιλιόμετρα και πλέον, έχει πολύτιμα μέταλλα, χρυσό, άργυρο, μόλυβδο, χαλκό, δηλαδή θειούχα μικτά και Κ ό κ κ ι ν ο Υ δ ρ ά ρ γ υ ρ ο. ‘ Όπως αναφέρω, οι Αρχαίοι ΄Εληνες, τα γνώριζαν αυτά. Αναφέρονται στα Ορφικά, στην σελίδα 414. Εάν διαβάσετε τον ΄Υμνο του Ορφέως προς την γέννηση του Απόλλωνος στην Δήλο, λέει ότι « Γεμάτος χαρά ο Δίας για την γέννηση του Απόλλωνος, ολημερίς εγέμιζε τον τόπον με χρυσόν» Το Νότιο Αιγαίο δηλαδή, ήταν γεμάτο με χρυσό και αυτό ο Ορφέας το γνώριζε και το κατέγραψε Δέκα τρείς χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς. ( 13.000 !!).

Το Όσμιο χρησιμοποιείται ως καταλύτης εις τα καύσιμα των πυραύλων. Εάν δεν χρησιμοποιήσουν ΄Οσμιο τα καύσιμά τους, ο πύραυλος δεν λαμβάνει την ταχύτητα των 11,2 χιλιάδων χιλιομέτρων το λεπτό, για να μηδενίσει την βαρύτητα της γης και να κινηθεί εκτός της τροχιάς της.΄Οσμιο έχει η Ελλάδα, η Ρωσσία και λίγο η Κίνα και είναι πανάκριβο. Κοστίζει 8 τόννους χρυσού ανά κιλό!! ΄Ένας ακόμη θησαυρός της Ελλάδος, που δεν τον εκμεταλλευόμαστε καθόλου, μα καθόλου! Ούτε οι εφημερίδες το ανέφεραν ποτέ.

Και έχουμε περισσότερες ποσότητες από τους Ρώσσους, έτσι;

Ποσότητες έχουμε. Μυαλό δεν έχουμε. Και Έλληνες κυβερνήτες δεν έχουμε!

Τώρα μιλήστε μας για τον Κόκκινο Υδράργυρο. Σε τι ποσότητες υπάρχει στο Αιγαίο και που χρησιμοποιείται;

Είναι πολύ ενδιαφέρον. Διότι ο Κόκκινος Υδράργυρος χρησιμεύει για να κάνεις ένα αντικείμενο α ό ρ α τ ο. Οι Αμερικανοί βάφουν τα λεγόμενα « αόρατα αεροπλάνα», χρωματισμένα με χρώμα, το οποίο περιέχει Κόκκινο Υδράργυρο. Κι’ όταν έρχονται τα ηλεκτρόνια από το ραντάρ για να χτυπήσουν, δεν αντανακλώνται προς τα πίσω, ώστε να πάνε στην οθόνη σημαίνοντας συναγερμό για εχθρικό αεροσκάφος, αλλά τα δεσμεύουν. Συνεπώς για τα ραντάρ, είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα. Γι’ αυτό και στοιχίζει πανάκριβα. Αλλά δεν είναι τόσο ακριβό όπως το ΄Οσμιον.

Μα η «κυβέρνηση» είναι τόσο κυνική, που μας μετατρέπει σε άθλιους δούλους, αδιαφορώντας τις τεράστιες ποσότητες Φυσικού Αερίου και Μεθανίου που έχουμε , γιατί μπορούν να μας κάνουν τους μεγαλύτερους μεγιστάνες του πλανήτη.

Το Φυσικό Αέριο, είναι αυτό που βρίσκεται αναμεμειγμένο με το πετρέλαιο μαζί. Αλλά To σημαντικότερο Aέριο-θησαυρός που έχει βρεθεί στην Ελλάδα είναι το Μεθάνιο, το οποίο βασικά υπάρχει εκεί που ενώνεται η Ευρωπαϊκή πλάκα με την Αφρικανική. Είναι το ρήγμα που δίνει τους σεισμούς, στα Νότια της Κρήτης. Αρχίζει από Δυτικά της Κύπρου, Νότια της Κρήτης, Νότια της Πελοποννήσου και σβήνει στα Επτάνησσα. Είναι δηλαδή πελώριο!

Βεβαίως! . Είναι μεγάλη απόσταση, ενώ το μεθάνιο, έχει τέτοιες τεράστιες δυνατότητες που, ακόμη και εάν σταματήσουν σήμερα όλες οι πετρελαιοπηγές του κόσμου να εργάζονται για κάποιο λόγο, το συγκεκριμένο ζυτό κοίτασμα, έχει την δυνατότητα να τροφοδοτεί όλα τα μηχανήματα της γης για πολλές χιλιάδες χρόνια! Τέτοια τεράστια ποσότητα έχουμε, τόσο πελώριο είναι το κοίτασμα! Αλλά εκτός αυτού, Νότια της Κρήτης, υπάρχουν και εννέα λασπο-ηφαίστεια. Και εξηγώ τι είναι τα λασπο-ηφαίστεια: Στην περιοχή της Ελλάδος και της Μεσογείου, υπήρχαν πάρα πολλά ηφαίστεια όταν διαμορφώθηκε ο φλοιός της γης. Όταν το κάθε ηφαίστειο, τίναζε την λάβα σε μεγάλα ύψη, ουσιαστικά εκτόνωνε αέρια και διάφορα άλλα μεταλλεύματα Αυτά που έπεφταν μέσα στην θάλασσα, εστερεοποιούντο αμέσως και έφτιαχναν το κάρβουνο. Η λάσπη δηλαδή των ηφαιστείων, είναι μεθάνιο. Και βρίσκεται σε τεράστιες ποσότητες. Αρκεί να σκεφθείτε ότι μέχρι σήμερα απεκαλύφθησαν πέντε λασπο-ηφαίστεια Βόρεια της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα η Αίγυπτος να θεωρείται σήμερα μία μεγάλη χώρα με τεράστιο ενεργειακό απόθεμα. Εμείς όμως, έχουμε χίλιες φορές περισσότερα! Αλλά οι «κυβερνήτες» μας δεν μιλάνε καθόλου, γιατί θέλουν να το παραχωρήσουν στους ξένους! Επίσης και ο λαλίστατοι δημοσιογράφοι μας το απέκρυψαν. Μόνον εγώ το δημοσίευσα το έτος 2000 για το μεθάνιο, με διέψευσαν οι πάντες και η σιωπή κράτησε μέχρι πριν δύο χρόνια περίπου. Μόλις υπέγραψε η Κύπρος με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, οι ενχώριοι τύραννοι δεν μπορούσαν πλέον να πράξουν αλλοιώς και παραδέχθηκαν την ύπαρξη του κοιτάσματος. Και δεν το ονομάζουν μεθάνιο, αλλά Φυσικό αέριο. Κάποιοι άλλοι το ονομάζουν διαφορετικά, κομφούζιο κη υπόθεση. Όπως και να το ονομάσουν όμως για παραπλάνηση, πρόκειται για το Μεθάνιο. Δηλαδή αυτό για το οποίο έγραψα εγώ, πριν από 11 χρόνια και αδιαφόρησαν οι πάντες.

Ήδη το Ισραήλ πρότεινε την τοποθέτηση αγωγών στο Αιγαίο για μεταφορά Φυσικού Αερίου από Κύπρο- Ελλάδα - Ευρώπη. Το Αιγαίο μας δεν θωρακίζεται με την ισχυρότερη αεροπορία του κόσμου να το προστατεύει;

Ναι. Αλλά σημαίνει και υποδούλωση μαζί με την προστασία. Δεν είναι καλή συναλλαγή. Πράγματι το Ισραήλ έκανε αυτήν την πρόταση μαζί με τους Κυπρίους, διότι και Νότια της Κύπρου υπάρχουν λασπο-ηφαίστεια, που το Ισραήλ δεν έχει, αλλά σαν δύναμη Διοικήσεως της Ανθρωπότητας, συμμετέχει για να έχει κέρδος. Εμείς δεν θα έχουμε κέρδος εάν το παραχωρήσουμε. Θα μας δίνουν ένα ελάχιστο ενοίκιο για την διέλευση των αγωγών. Δεν σωνόμαστε οικονομικά με αυτό το ελάχιστο τίμημα, αφού τα κοιτάσματα είναι δικά μας. Το μόνο που μας συμφέρει, είναι να κάνουμε εμείς την εξόρυξη του Φυσικού μας αερίου.

΄Ομως ο τόσο «εμπνευσμένος» και μισέλληνας πρωθυπουργός μας, χάρισε δωρεάν την Αποκλειστική Οικονομική μας ζώνη (ΑΟΖ) στους Τούρκους. Και οι Κυνο-βουλευτές του Κυνο-βουλίου τι κάνουν; Δεν ντρέπονται;

Ακούστε, ακόμη δεν ξεπεράσαμε το σύνδρομο του δούλου. Γεννιόμαστε ακόμη δούλοι σε ελεεινή κατάσταση. Επί 30 χρόνια, από την εποχή του «βυθίσατε το Χώρα!», μας λένε ότι τα δικαιώματά μας στην θάλασσα, είναι όσα τα χωρικά μας ύδατα, δηλαδή. 6 μίλλια. Ισχυρίζονται ότι από εκεί και πέρα υπάρχουν διεθνή ύδατα, άρα έχουν και οι Τούρκοι δικαιώματα, κάτι που είναι ψέμα.

Ασφαλώς είναι ψέμα! Η Συνθήκη του Montego Bay, μιλάει για 200 Ναυτικά μίλλια!

Αφού σκόπιμα και ύπουλα πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας εξαπατούν, ισχυριζόμενοι ότι τα δικαιώματά μας στην θάλασσα είναι δήθεν 6 μίλλια, ενώ είναι 200, τι περιμένετε; Πότε παίζουν με την υφαλοκρηπίδα, πότε με τις δήθεν «γκρίζες ζώνες». Αλλά ο τελευταίος όρος του ΟΗΕ, ονομάζεται «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη», (ΑΟΖ .και ορίζεται σαφέστατα στα 200 μίλλια. Και ενώ ο ΟΗΕ την ορίζει στα 200 μίλλια, οι δειλοί πολιτικοί μας, δεν θέλουν να κινηθούν. Το Αιγαίο είναι όλόκληρο ελληνικό και είναι στο χέρι μας να παραμείνει ελληνικό!

Κρατούν τους πολιτικούς στο χέρι;

Οι κατακτητές, που τους προώθησαν στην πρωθυπουργική καρέκλα, τους τραβάνε το αυτί και τους λένε να σωπάσουν (λίαν επιεικώς το σωπάσουν). Θα παραχωρήσουν όλο τον πλούτο της Ελλάδος στην Τουρκία! Εάν οι Έλληνες αντιληφθούν πόσο πλούτο έχουμε, όλα θα αλλάξουν. Είμαστε το π λ ο υ σ ι ώ τ ε ρ ο κράτος του κόσμου! Αλλά, σφυροκοπώντας μας με τόσα χτυπήματα, κατάντησαν τους Έλληνες να μην δέχονται την ευημερία τους, να δέχονται μόνον την κατάρα της φτώχειας.

-Και από πάνω, μας σέρνουν άθλια με τα δανεικά!

Μπροστά στον πλούτο που έχουμε, τα δανεικά αυτά δεν είναι ούτε καν πενταροδεκάρες. Κάτι άλλο που μας απέκρυψαν, είναι ότι από το 1979 έως το 1980, έγιναν γεωτρήσεις στην Θεσσαλία, δηλαδή σ’ ολόκληρο τον Νομό Καρδίτσης, σ’ ολόκληρο τον Νομό Τρικάλων και στον νομό Γρεβενών, οι οποίες φεραν στο Φως την ύπαρξη Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου. Εγώ τότε ήμουν στέρατηγός και έπεσα πάνω στα γεωτρύπανα και τις ανακαλύψεις. Τα ήλεγξα με μεγάλη χαρά και τα δημοσίευσα αμέσως. Δεν τόλμησαν να με διαψεύσουν, επειδή ήξεραν ότι ήταν αλήθεια, αλλά ούτε δέχθηκαν την αλήθεια. Απλά την απέκρυψαν κατά την συνήθειά τους.

Γιατί μας το απέκρυψαν πάλι;

Γιατί εκεί είναι στεριά και δεν είναι πολύ βαθιά. Συνεπώς μπορούμε να το εξορύξουμε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια και να σωθούμε από την Οικονομική ψευτο-Κρίση. Αλλά οι μισέλληνες «κυβερνήτες» μας, που είναι διορισμένοι από αλλού, κινούνται σαν μαρριονέτες. Το αποκρύπτουν για να μην ξεσηκωθεί ο αδικημένος και πεινασμένος ο λαός και τους λυντσάρει.

-Επιτέλους που θα πάει αυτή η Ιστορία;

Κάποτε, ο λαός μας πρέπει να ξυπνήσει και να μην κυττάζει μόνον την πολυθρόνα και τον καφέ του. Καλά είναι αυτά, αλλά εδώ πεινάμε και γρήγορα, ούτε καφές, ούτε πολυθρόνα θα υπάρχουν. Όλοι εμείς που γράφουμε και ξαναγράφουμε για τον πλούτο της Ελλάδος, κάναμε το καθήκον μας. Ας αποφασίσει ο λαός ανάμεσα στον απέραντο πλούτο και την απέραντη φτώχεια. Οφείλουν οι Έλληνες να ξυπνήσουν και να διεκδικήσουν τον πλούτο τους. Προς το παρόν η ανικανότητα βασιλεύει. Επί 15 ολόκληρα χρόνια αυτά λέω. Σας λέω ότι στις έρευνες που έγιναν νότια της Κρήτης, έλαβαν μέρος και Νορβηγοί. Έκτοτε, η Νορβηγία, που είναι ένα ελληνικό κράτος, αγοράζει άφθονα ελληνικά ομόλογα μέσα στην Κρίση, γιατί ξέρει ότι έχουν αντίκρυσμα.

-Έχετε κάτι να συστήσετε στους Έλληνες;

Να ξυπνήσουν! Και να απαιτήσουν! Από το πετρέλαιο της Θεσσαλίας, μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά μας μέσα σε έναν χρόνο. Αξίζει τον κόπο να ακουσθεί στο Σύνταγμα το σύνθημα: «Δώστε μας τα πλούτη μας!». Επίσης, είναι απαραίτητο ν’ αλλάξει το Σύνταγμα. Να καταργηθεί το άρθρο 86 και όλες οι αυθαιρεσίες που είναι κατοχυρωμένες συνταγματικά.

Λοιπόν Έλληνες;

Θα δεχθούμε ότι είμαστε το πλουσιότερο έθνος του κόσμου και ότι ήδη είμαστε Τρισσεκατομμυριούχοι; Θ’ αρπάξουμε από τον γιακά αυτόν τον ψεύτη και μισέλληνα πρωθυπουργό; Αυτόν τον αναίσθητο και σαδιστή πρωθυπουργό, τον καλοπερασάκια, που ντερλικώνει τον αγλέορα, που συγκαλύπτει μίζες και σκάνδαλα και κατακλέβει εμάς; Τον «πρωθυπουργό», που ενώ δολοφονούσαν τους πολίτες στο Σύνταγμα, πήρε τους «διεθνιστές» φίλους του και με συνοδεία χιλιάδων Αστυνομικών, τους πήγε να ντερλικώσουν εις βάρος μας σε παραλιακό κέντρο, τρισευτυχισμένος από την αιματοχυσία που ο ίδιος προκάλεσε; Γιατί συνηθίσαμε την δουλεία και δεν τολμάμε να διεκδικήσουμε τους θησαυρούς που ανήκουν στα παιδιά μας; Τότε πώς τολμάμε να λέμε ότι τ’ αγαπάμε; Με αγάπη του αέρα; Εδώ Κυνο-κυβέρνηση και Κυνο-βουλευτές πρέπει να οδηγηθούν σιδηροδέσμιοι στον Κορυδαλλό και να δημευθεί ότι έχουν και δεν έχουν μέχρι 4ης γενεάς! Μόνον έτσι θα λυτρωθούμε από τις πολιτικές συμμορίες και θ’ αναθέσουμε σε καταξιωμένους, σοβαρούς και έντιμους επιστήμονες την χάραξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), την εξόρυξη του Φυσικού μας αερίου Νότια της Κρήτης και την εξόρυξη Οσμίου, Κόκκινου Υδράργυρου, πετρελαίου και άλλων ορυκτών μας από την Θεσσαλία και την λοιπή Ελλάδα.

Αρκεί να αποφασίσουμε ότι ο τεράστιος ορυκτός πλούτος της χώρας μας, είναι δικός μας και μας ανήκει εδώ και πολλές γενιές.

Αρκεί να αποφασίσουμε ότι ένας 90% ξένος πρωθυπουργός, μισέλληνας και σαδιστής, το μόνο που έχει να μας προσφέρει, είναι το μίσος του, η απίστευτη κακία του και η μοχθηρία του, όπως ήδη βλέπουμε. Αυτός ο όλεθρος της Ελλάδος, αυτός ο έμπορος των ψυχών μας, γιατί να βρίσκεται στην εξουσία; Η θέση του είναι στον Κορυδαλλό μέχρι να πεθάνει! Και το όνομά του είναι Πινοσέτ. Τέλος.

Αγγελική Ρέτουλα

Σημείωση: Κάποιοι, ισχυρίζονται ότι η Σύμβαση Κούπερ είναι ονειροφαντασία του Δ. Μπάτση. Και το ΦΕΚ της Κυβερνήσεως, ονειροφαντασία είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου