25 Νοε 2011

CODEX ALIMENTARIUS - MONSANTO - ΚΙΝΑ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ;;;;

Το ερώτημα απευθύνεται στην πλειονότητα των ελληνικών ιστοσελίδων και ιστολογίων τα οποία τάχα μου έχουν κυρήξει τον "ανένδοτο" αγώνα έναντι σε όλους τους άλλους εκτός από τον αληθινό εχθρό.

Το ερώτημα απευθύνεται επίσης και σε όλους τους "υποψιασμένους" αναγνώστες που είτε αφελώς, είτε επειδή δεν θέλουν να πιστέψουν(παρά την έρευνα), είτε αρνούνται, είτε υποκρύπτουν τον εχθρό. Οι μεν αφελείς, ας μελετήσουν, οι δε συνειδητοί αρνητές ας πάψουν να ομιλούν και να γράφουν. Διότι...
 εφ'όσον συνεχίζουν να αποκρύπτουν την αλήθεια, εκτελούν το "θέλημα κυρίου(σιν σιων)".

Έχουν γραφτεί χιλιάδες χιλιάδων άρθρα σε όλα τα μέσα και κυρίως στο διαδίκτυο από τους εκπροσώπους της "εναλλακτικής έρευνας" περί chemtrails - χημικών αεροψεκασμών, περί της MONSANTO, περί των διατροφικών σκανδάλων, περί των μεταλλαγμένων GMO τροφών και κτηνοτροφίας, περί της αλλοίωσης της οικολογίας του πλανήτη και όμως μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό ελληνικών και διεθνών άρθρων, μόνον ελάχιστα "ακουμπάνε" στην αλήθεια και μόνον ελάχιστα ιστολόγια τολμούν να γράψουν την αλήθεια.

Και ποιά είναι η αλήθεια; Η αλήθεια, υποκριτές, είναι αυτή για την οποία προειδοποιούμε χρόνια τώρα. Στην κορυφή της ιεραρχίας στέκεται η Κίνα.

Γιατί λοιπόν δεν γράφετε την αλήθεια κυρίες και κύριοι; Τί έχετε να κρύψετε;

Γιατί δεν ενημερώνετε το κοινό σας ποιοί κρύβονται πίσω από τα ανωτέρω;

Γιατί δεν ενημερώνετε το κοινό σας ότι η MONSANTO των GMO σπόρων, των παρασιτοκτόνων, των αερίων των ναζί και του Βιετνάμ έχει αγοραστεί από την ...κινεζική SINOCHEM;;;!!! από το 2008 παρακαλώ! Γιατί, σας ξαναρωτάμε.

Γιατί δεν ενημερώνετε το κοινό σας ότι ο CODEX ALIMENTARIUS, επινοήσεως Fritz ter Meer, υπαλλήλου της BAYER, της IG FARBEN και εγκληματίας πολέμου(http://en.wikipedia.org/wiki/Fritz_ter_Meer), αποφυλακισθείς δολίως ως μέρος του προγράμματος PAPERCLIP, πλέον καθοδηγείται από την Κίνα; Ότι θα εφαρμοστεί διεθνώς διότι η Κίνα θα πιέσει λυσσωδώς για την καθολική εφαρμογή του. Και θα πιέσει λυσσωδώς διότι οι μελλοντικοί επιζήσαντες σκλάβοι(εσείς) κάπως θα πρέπει να τρέφονται για να αποδώσουν στα στρατόπεδα εργασίας ανά τον πλανήτη και δεν θα τρέφονται με ...γεμιστά ή σουφλέ ή χαβιάρια, αλλά με κρεατόμαζες, έντομα, μεταλλαγμένα κ.α. τα οποία θα διατίθενται από τα κέντρα επεξεργασίας του μέλλοντος προς τους σκλάβους εργάτες ώστε μέσω γενετικού και εκβιαστικού ελέγχου, αυτοί να μην "στασιάσουν" ποτέ εις το μέλλον δια αποφυγή εξεγέρσεων που θα μπορούσαν να προκληθούν από υγιώς σκεπτόμενους βασανισμένους σκλάβους. Διότι μία μάνα δεν θα αφήσει το παιδί της χωρίς φαϊ και τότε αυτοί θα ελέγχουν την τροφή για τα παιδιά σας. Αλλά τότε θα είναι αργά για να αντιδράσετε.

Αλλά εδώ δεν αντιδράτε τώρα, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος δια να ματαιωθεί το μέλλον, θα αντιδράσετε τότε; Ποιός θα αντιδράσει από όλους εσάς όταν εξαίρετε την Κίνα, θαυμάζετε την Κίνα, κάνετε τατουάζ με κινεζικά ιδεογράμματα, όντας σεληνιασμένοι LUNA-tic, προωθείτε την Κίνα, προωθείτε την άλωση της Ελλάδος από την Κίνα και κατηγορείτε όποιον και όποια σταθεί απέναντι. Γιατί ποτέ δεν μιλήσατε σοβαρά για την άλωση του εμπορίου από τους κινέζους, δήθεν μικροεμπόρους(παράνομους μικροεμπόρους) οι οποίοι τελικώς αποδείχθηκαν μεγαλέμποροι και οι οποίοι άλωσαν την αγορά με τα προϊόντα της καταστροφής made in PRC, διοτί ποτέ δεν εγκαλέσατε τους Έλληνες εμπόρους για την προδοτική στάση τους έναντι λίγων ευρώ, να γεμίσουν τις προθήκες τους με προϊόντα Κίνας, διοτί παρακαλάγατε και καθυβρίζατε τους απεργούς στον ΟΛΠ ότι δεν αφήνουν τη συμφωνία με την COSCO να προχωρήσει, διοτί συμπορευτήκατε με τους προδότες εισαγωγείς κινεζικών προϊόντων, διοτί είστε και εσείς καταναλωτές των κινέζων, διοτί ντύνετε και φροντίζετε τα βρέφη σας με προϊόντα Κίνας αλλα κυρίως...

Διότι είστε μισθοφόροι της Κίνας! Και δεν μπορείτε να δαγκώσετε το χέρι που σας ταϊζει, σκυλάκια της Κίνας(τα οποία και τρώνε μετά μανίας οι φίλοι σας και οι εργοδότες σας κινέζοι). Διότι εάν αλλάξετε τροχιά και συμπορευτείτε με τους φάρους της Αλήθειας, εάν ακούσετε την Ο.Ε.Α. και τα ελάχιστα ιστολόγια της Αλήθειας, εάν ακούσετε το Λεβέντη και διότι εάν όντως καταφέρουμε και ματαιώσουμε τα σχέδια της γενοκτονικής Κίνας, όλοι εσείς οι δήθεν ανεξάρτητοι, δήθεν ερευνητές, δήθεν αντιστασιακοί, δήθεν υποψιασμένοι θα χάσετε τις χορηγίες και τα ευρώ. Εκεί είναι η "ταμπακέρα" έτσι δεν είναι; Αυτό είναι το "ζουμί", εάν ξεχαρβαλωθεί η "φίλα προσκείμενη" Κίνα τότε θα κοπούνε δια παντώς τα χιλιαρικάκια προμηθείας, "μπόνους", τα δανεικά της Κίνας, τα τεράστια δάνεια της Κίνας με τις εξ'ίσου τεράστιες προμήθειες θα κοπούνε! Ναι κύριοι, και τότε θα μπαίνετε και εσείς στη σειρά για τραχανά και φακές και δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε να διασκεδάζετε εις τους κοσμικούς κύκλους, ανά τις μπουζουκλερί και ανά τα εστιατόρια και όπου αλλού πηγαίνετε με τα λεφτά των κινεζικών χορηγιών. Θα κοπούν όλα αυτά τα προνόμια με το μαχαίρι έτσι και γίνει το απευκταίο για εσάς. Για αυτό λυσσαλέα αποκρύπτετε την αλήθεια και υποτιμάτε και ειρωνεύεστε όσους σας αποκαλύπτουν, για τα ευρώ ρε λιγούρια... Για λίγα ευρώ, συνταχθήκατε με τους κινέζους, για λίγα ευρώ ξεπουλήσατε την Αλήθεια, αργυραμοιβοί. Και παίρνετε στον προδοτικό λαιμό σας και αφελείς αναγνώστες σας.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε ότι η κινεζική SINOMECH έχει εξαγοράσει την MONSANTO, θα αλλάξετε στάση απέναντι στους κινέζους ή θα αρχίσετε πάλι τα μισόλογα και τις ειρωνίες και τα ξεφτιλίκια; Θα μιλήσετε επιτέλους για την Κίνα; Θα ενημερώσετε τους ανανγώστες σας περί αυτών; Θα πείτε στους φίλους και γνωστούς σας ότι ο εχθρός είναι εντός και είναι κινεζικής καταγωγής; Ή θα το βουλώσετε για άλλη μια φορά; Ξεφτιλισμένοι με τα κινεζικά ιδεογράμματα τυπωμένα πάνω σας ανεξίτηλα, με τα κινεζικά ιδεογράμματα στις προσόψείς των ιστοσελίδων σας, με τις κινεζικές μαλθακοφιλοσοφίες ζεν θιβέτ ανά χείρας, με τις κινεζικές σχολές πολεμικών τεχνών, με τα κινεζικά ρούχα και παπούτσια, με τα κινεζικά τρόφιμα, με τα κινεζικά παιχνίδια, αλωμένοι από την κορυφή ως τα νύχια. Τριφτείτε και άλλο στους κινέζους και θα φάτε καλά.

Μεταφέρουμε από το ιστολόγιο ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ
Η "καλή" Κίνα γενοκτονεί τη Δύση
http://andrasteia.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html
Υπάρχει ένα video του υπουργού οικονομικών Waldemar Pawlak να στέκεται δίπλα στον Jia Qinglin, πρόεδρο της CCPPC. Σε αυτήν την συνάντηση, η Πολωνική εταιρεία Ciech υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την Κινεζική κρατική εταιρεία Sinochem Plastic. Η Sinochem Plastic είναι θυγατρική μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ισχυρές Κινεζικές κρατικές εταιρείες, της Sinochem Group. Το 2008 η Sinochem αγόρασε της επιχειρήσεις της Monsanto (σ.σ. Ιστολογίου, Codex Allimentarius κανείς;) τις Butachlor και Alachlor καθώς και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Η Olgacom Global δεν αναφέρεται, αλλά είναι η πιο σημαντική εταιρεία σε αυτό το δίκτυο. Δεν θέλουν να τους ξέρετε, σχεδόν κανένας δεν ξέρει ότι υπάρχουν. Προσφέρει την υλικοτεχνική υποστήριξη για τα χημικά που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα και την Γεω-μηχανική.

Ξέρουμε ότι η Κίνα ήδη χρησιμοποίησε έλεγχο καιρού και Γεω-μηχανική στους Ολυμπιακούς του 2008. Εμπλέκονται σε προγράμματα κοινωνικής μηχανικής στο Βιετνάμ και την Πολωνία, χρησιμοποιώντας ψεκαστικά αεροπλάνα σε όλο τον πληθυσμό, ψεκάζοντας τους με χημικά.

Γνωρίζουμε ότι μυστικά αεροπλάνα πετάνε όλη την ημέρα και αρρωσταίνουν τους ανθρώπους. Τώρα κάνουν δοκιμές στην περιοχή του Gdansk και σε μια μικρή πόλη την Chi Linh, στα βόρεια του Vietnam, κοντά στα σύνορα με την Κίνα. Εκεί υπήρξαν αναφορές για την αρρώστεια των Morgellons, σε επιστημονικές μελέτες από το 2010. Τα Morgellons θεωρούνται από τους γιατρούς ως «παραισθησιακή παρασίτωση», αν μπορούμε να ονομάσουμε γιατρούς αυτά τα «μυημένα» όντα, τρομάρα τους.

Έτσι θέλουν να δουν πως μπορούν να ελέγξουν τον πληθυσμό, ελέγχοντας το περιβάλλον του αέρα.

Αλλά το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Η Ολλανδία και η ελεγχόμενη από την Bilderberg εταιρεία DSM είναι μέσα στο κόλπο. Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011, ο πρίγκιπας Willem-Alexander των Κάτω Χωρών και ο υπουργός οικονομικών Henk Bleeker επισκέφτηκαν το Vietnam με μια ομάδα επιχειρηματιών, επίσης πήγανε στην Ολλανδική χημική βιομηχανία DSM στην Shanghai. Ο Bleeker συναντήθηκε εκεί με τον πρόεδρο Deshu Liu της Sinochem. Βοηθά την Βασιλική DSM να παίρνει διεθνή συμβόλαια. Τον Ιανουάριο του 2011 ο όμιλος εταιρειών Sinochem Group αγόρασε το 50% το παράρτημα της DSM Anti-Infectives για 210 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη λειτουργεί στην περιοχή Thuan !

Τα ΜΜΕ λένε ότι ο πρίγκιπας πήγε στο Vietnam για την Κλιματική Αλλαγή και την Διαχείριση του Νερού ! Αυτό φυσικά είναι η κάλυψη. Η DSM και το γκρουπ της Sinochem συν-χρηματοδοτούν την Olgacom για την επιχείρηση αεροψεκασμού στην Πολωνία και την Chi Linh. Ο Willem-Alexander ανήκει φυσικά στην Bilderberg και ήταν παρών στην συνάντηση του 2009. Επίσης είναι φίλος του Obama και τον επισκέφτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2009, ενώ έχει παραδεχθεί το πρόγραμμα της Αμερικής για τον έλεγχο του καιρού. Ο Willem Alexander είναι επίσης πιλότος. Η μητέρα του Queen Beatrix και ο πατέρας του Prince Bernard είναι σημαντικά μέλη της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Επίσης φοβούνται τον υπερπληθυσμό, το χάος και χρησιμοποιούν τις τεχνητές αρρώστιες για το δικό τους όφελος. Αυτές οι εταιρείες επίσης χρησιμοποιούν το μονοπώλιο τους στα φάρμακα για τις αρρώστιες που προκαλούν οι ίδιοι κερδίζοντας πολλά χρήματα…]

ΣΧΕΤΙΚΑ:


Sinochem International-Monsanto Transaction Closed
http://www.sinochem.com/english/tabid/696/InfoID/7697/frtid/686/Default.aspx


Sinochem to acquire Monsanto Asia brands
http://news.agropages.com/News/NewsDetail---312.htm


ΠΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ OLYMPIA,DEFENCE NET,GREEK NATIONAL PRIDE,AΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/olympiadefence-netgreek-national-pridea.html

Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΚΙΝΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_6026.html

Κεραυνοβόλοι έρωτες ψευδο-Ολύμπιων προς την γενοκτονική πουτάνα Δρακονιανή Κίνα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_26.html

ΑΡΘΡΟ-ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ- ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 2012"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/2012.html

MEAT FROM SHIT...
ΤΑ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ: "ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ"!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/meat-from-shit.html

Sinochem To Acquire Butachlor and Alachlor Businesses In Certain Asian Countries And India From Monsanto
http://monsanto.mediaroom.com/index.php?s=43&item=568

Monsanto Stirs Trouble in China: Milk Scandal ... Female infants in China who have been fed formula have been growing breasts.
http://stopmonsanto.wordpress.com/2010/08/11/monsanto-stirs-trouble-in-china-milk-scandal/


Codex Alimentarius - der Lebensmittelkodex
http://codex-alimentarius-de.blogspot.com/

Membership CODEX ALIMENTARIUS
http://www.codexalimentarius.net/web/members.jsp?lang=EN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου