16 Οκτ 2011

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ; ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ


Διάχυτη είναι πλέον η εντύπωση σε όλον τον κόσμο ο,τι κάτι δεν πάει καλά εδώ! Πώς η Ελλαδίτσα που αποτελεί το 2% της Ευρωπαϊκής οικονομίας να αποτελεί κίνδυνο για την παγκόσμια οικονομία! Διάχυτο είναι επίσης και το προαίσθημα ό,τι σύντομα κάτι θα συμβεί, δέν πάει άλλο. Βλέπουμε απανωτές υποβαθμίσης κρατών Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία....... και θα ακολουθήσουν κι άλλες.
Σ΄αυτό το ιστολόγιο θα αποκαλύψουμε
τους πραγματικούς επικυριάρχους, ποιοί είναι πραγματικά πίσω απ όλα τα δεινά που συνέβαιναν και συμβαίνουν στην ανθρωπότητα εδω και δεκαετίες, ποιοί είναι αυτοί που τραβούν τα νήματα και καθορίζουν τις τύχες των λαών...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! Η άκρη του νήματος ίσως να μήν φτάσει εκεί που ο κόσμος πίστευε οτι βρίσκετε......

ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝ;

Από αρχαιοτάτων χρόνων οι πραγματικοί επικυρίαρχοι έχουν ρυθμίσει την εισβολή των Εβραίων και την άνοδο των Εβραίων και των Σαξόνων ως πρωθυπουργών ως προέδρων και υπουργών όλων των κρατών της δύσεως ώστε τον συγκεκριμἐνο χρόνο τον οποίο είχε θέσει ως στόχο δηλαδή στην εποχή μας μέσω αυτών των πρακτόρων της Εβραίων και Σαξόνων να προκαλέσει την πτώχευση όλων των κρατών του πλανήτου για να πωληθούν τα δημόσια χρέη των κρατων στην Κεντρική τράπεζα της Κίνας και έτσι η κεντρική τράπεζα της Κίνας και η Κινεζική Κυβέρνηση να γίνουν οι δικαιούχοι ιδιωκτήτες και κάτοχοι όλων των δημοσίων περιουσιών και ιδιωτικών περιουσιών των πολιτών της δύσεως με αιτιολογία ότι η Κίνα είχε αγοράσει τα δημόσια χρέη αυτών των κρατών όπως ήδη συμβαίνει με το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ το οποίο η κεντρική τράπεζα δηλαδή η τράπεζα ροκφέλερ ΗΠΑ επώλησε προς την κεντρική τράπεζα της Κίνας ώστε δολίως με τον τρόπο αυτό να ιδρυθεί η πλανητική δικτατορία της Κίνας.

ΕΔΩ θα ξετυλίξουμε την άκρη του νήματος διότι ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

1 σχόλιο: