26 Δεκ 2011

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ...ΒΑΣΙΛΕΩΝ! ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ!




Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος βρέθηκε για λίγες μέρες στην χώρα μας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο τέως βασιλιάς έστειλε το δικό του...
 μήνυμα συμπαράστασης προς όλους τους Έλληνες. «Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες και υπομονή, όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στην εφημερίδα real. Ο Κωνσταντίνος είχε έρθει μόνος τους την Ελλάδα, αφού η σύζυγός του Άννα – Μαρία ήθελε να περάσει λίγες μέρες με τις αδελφές της στην Κοπεγχάγη. Τέλος, η βασιλική οικογένεια θα συγκεντρωθεί όλη στο Λονδίνο για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/12/blog-post_7660.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

(ΕΔΩ http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/1.html ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ)

.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΊΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΊΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΦΡΑ. ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ


.

.

Αθήνα, 20 Ιουλίου, 1950

.

Αγαπητέ στρατηγέ Μάρσαλ,

.

Κοιτώντας στο ειδησεογραφικό περιοδικό “Time” είδα τη φωτογραφία σου και διάβασα λίγα από τα λόγια σου. Αυτά είναι: “Κάτι πρέπει να γίνει, και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δυναμικό». Αυτό με ενθάρρυνε να σας ενημερώσω ξανά για κάποιες από τις σκέψεις μας. Το σημείο που θέλω να τονίσω σε αυτή την επιστολή είναι το ακόλουθο: Σε περίπτωση ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου η Ελλάδα θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τους συμμάχους μας ως το προγεφύρωμα και η αιχμή δόρατος για μια επίθεση εναντίον του μαλακού υπογάστριου της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Δεν γνωρίζω κάτι για τον Συμμαχικό στρατηγικό σχεδιασμό σε περίπτωση ενός ακόμα πολέμου και βασίζω τα συμπεράσματά μου υποθέτοντας ποια θα είναι η Συμμαχική λογική και κατ’επέκταση ο σχεδιασμός της.


Σε περίπτωση επίθεσης από τη Ρωσία ή την Κομμουνιστική Γερμανία εναντίον της Δυτικής Ευρώπης πάνω σε ποιες Ευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν οι Ηνωμένες Πολιτείες να βασιστούν;

Η Δυτική Γερμανία είναι ουσιαστικά αφοπλισμένη. Η Γαλλία είναι πνευματικά αφοπλισμένη. Αυτό είναι ένα σχήμα λόγου εννοώντας ότι τους λείπει το μαχητικό πνεύμα. Η Ιταλία από την στρατιωτική οπτική είναι πάντα καλύτερο να την έχεις σαν εχθρό αντί σαν φίλο. Όσον αφορά την Αγγλία, δεν γνωρίζω πόσους στρατιώτες έχει εγκατεστημένους στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να είναι πολλοί. Υποθέτω τώρα ότι η Ευρώπη, εκτός και εάν ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, μπορεί να θεωρηθεί ως περίπατος τόσο από τους επιτιθέμενους όσο και από τους αμυνόμενους. Γι’ αυτό η συμμαχική στρατηγική μπορεί να είναι μόνο αμυντική για την Ευρώπη και όχι επιθετική. Η Ευρώπη ίσως εγκαταλειφθεί. Υποθέτω ότι η Συμμαχική μακροπρόθεσμη αντίσταση θα χτιστεί στην Αφρικανική ήπειρο. Θα γίνει τελικά η βάση ανακατάληψης της Ευρώπης.


Τέτοια πιθανή πολιτική άμυνας στο ξεκίνημα θα ενθαρρύνει το ήδη ηττοπαθές προφίλ των περισσότερων Ευρωπαίων. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να προήλθε από την γνώση ότι η Ευρώπη δεν είναι ικανή να αντισταθεί για πολύ διάστημα και άρα μπορεί να είναι ο σωστός σχεδιασμός.


Εμείς στην Ελλάδα πιστεύουμε έντονα ότι αυτού του είδους η λογική μπορεί να είναι αληθινή για το υπόλοιπο της Ευρώπης αλλά δεν θα είναι αληθινή για την Ελλάδα. Ο μικρός στρατός μας είναι σε πρώτης τάξεως κατάσταση με καλό μαχητικό πνεύμα. Ο λαός μας, όταν ηγείται σωστά , είναι ικανός για υπεράνθρωπες προσπάθειες που συνήθως πετυχαίνουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με μια αληθινή πρόκληση. Το ηθικό τους δεν επηρεάζεται από αυτό του υπόλοιπου κόσμου. Απόδειξη τούτου: Ο δίχως εξωτερική βοήθεια και πολύ πετυχημένος αγώνας εναντίον της αδοκίμαστης Ιταλικής πολεμικής μηχανής σε ένα χρόνο όπου ολόκληρη η Ευρώπη είχε ήδη καταρρεύσει και οι υπόλοιπες χώρες των Βαλκανίων παραδόθηκαν στον άξονα αμαχητί. Συνεχίσαμε ακόμα να πολεμάμε τους Γερμανούς σε δεύτερο μέτωπο για 6 εβδομάδες τη στιγμή που ολόκληρη η δύναμη της Γαλλίας παραδόθηκε μετά από μόλις 4 εβδομάδες.


Η ελληνική ψυχολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες για μια επιθετική στρατηγική πολιτική, και όχι να σπαταληθεί σε δράση στα μετόπισθεν. Η ικανότητες του λαού μας δεν πρέπει ποτέ να κριθούν από την δίχως ελπίδα πολιτική του ηγεσία. Αυτό θα ήταν ένα μακάβριο λάθος. Η πολιτική μας και ο λαός είναι σαν δυο διαφορετικές ράτσες. Ξέρουμε και οι δυο πολύ καλά το τι είναι ανοησία και τι είναι σοβαρό στο τοπικό μας σκηνικό.


Αλλά για να επανέλθω στο επιχείρημά μου. Όταν έχεις να αμυνθείς σε ένα μέτωπο δεν θα ήταν καλή ιδέα και «δυναμική» να πας κατευθείαν σε επίθεση σε ένα άλλο μέτωπο; Η Ελλάδα θα μπορούσε να ήταν αυτό το μέτωπο και θα μπορούσε να προπαρασκευαστεί ως τέτοιο για χρήση στο εφεξής από τις δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλο το πολεμικό υλικό που θα χρειαστεί για οποιοδήποτε αριθμό στρατιωτών που θα κριθεί απαραίτητος στην εξαπόλυση της επίθεσης, θα πρέπει να προετοιμαστεί και να μοιραστεί σε διαφορετικά τμήματα της χώρας. Έτσι ώστε να χρειαστεί μόνο να αερομεταφερθούν οι στρατιώτες και να προσγειωθούν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο βαρύς τους εξοπλισμός έτσι θα βρεθεί κατευθείαν στο σημείο. Μπορεί να αντιταχθεί ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε ποτέ να γίνει δίχως οι Ρώσοι να το μάθουν. Η αίσθηση μας είναι ότι θα πρέπει να το μάθουν. Γιατί η πλευρά μας θα πρέπει να είναι τόσο διακριτική όλο τον καιρό; Δεν χρειάζεται ποια!


Αλλά εάν αυτό δεν θεωρείτε σοφό, ας έρθει το υλικό κάτω από την κάλυψη μιας βοήθειας προς τον ελληνικό στρατό. Μπορεί να θεωρηθεί ότι ο σύζυγος μου και εγώ προτείνουμε μια τέτοια ιδέα επειδή επιθυμούμε να σώσουμε τα τομάρια μας και αυτά του λαού μας. Αυτό είναι λάθος. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα τομάρια μας δεν πρόκειται εύκολα να σωθούν όπως και να χει. Θα πολεμήσουμε όπως και να χει μέχρι τελευταίου ανδρός, πλήρως συνειδητοποιημένοι ότι μπορεί να μην υπάρξει σωτηρία.


Το επιχείρημα μου είναι καθαρά αντικειμενικό, ελπίζοντας ότι εάν βρει ανταπόκριση μπορεί να βοηθήσει να συντομεύσει έναν πόλεμο αντί να τον καθυστερήσει από ατελείωτες δράσεις στα μετόπισθεν. Είδαμε πολλές τέτοιες δράσεις στον τελευταίο πόλεμο λόγο της έλλειψης προετοιμασίας και συνεπώς αμυντικού σχεδιασμού αντί για ένα δυναμικό επιθετικό σχέδιο. Επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά: Η Ελλάδα δεν θα πρέπει να είναι μια καθαρά δράση στα μετόπισθεν αλλά θα πρέπει να αναπτυχθεί ως μια αφετηρία προς την Ανατολική Ευρώπη όπου ο λαός δεν είναι Κομμουνιστές και ο εχθρός θα πολεμήσει σε εχθρικό έδαφος. Αντί πιθανόν να γίνει υποχώρηση στην Αφρική και από εκεί μετά από ένα η δύο έτη ανακατάληψη της Ευρώπης, γιατί να μην έχουμε ένα προγεφύρωμα στην Ευρώπη για πάντα. Το καλύτερο μέρος είναι η Ελλάδα.


Μπορεί να γελάσεις με το μη ορθόδοξο τρόπο σκέψης μου, αλλά ίσως εφόσον βρισκόμαστε σε καιρούς μη ορθόδοξους τέτοια σκέψη μπορεί να δικαιολογηθεί. Δεν νομίζεις ότι ήμουν αρκετά καλή ερμηνεύοντας τις λέξεις σου ότι «κάτι θα πρέπει να γίνει, και θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δυναμικό»;!!!

Πολιτικά αυτό τον καιρό βρισκόμαστε σε μεγάλη ακαταστασία. Η παρούσα κυβέρνηση κάτω από τον Στρατηγό Πλαστήρα είναι απερίγραπτα απαίσια. (Τονίζω ότι οι Βασίλισσες δεν έχουν γνώμη πάνω στο θέμα!). Μπορεί να θυμάσαι τα σχόλια μου στην συμπεριφορά του Πλαστήρα υπέρ των συνοδοιπόρων στο τελευταίο μου γράμμα προ των εκλογών του Μαρτίου. Ο Πλαστήρας ήρθε στην εξουσία λόγω μιας κάπως ατυχής προσωπικής παρέμβασης από τον κ.Γκραντυ. Διέλυσε την πρώτη προεκλογική κυβέρνηση κάτω από τον Βενιζέλο καθιστώντας αρκετά σαφές ότι εάν ο Βενιζέλος δεν ξεκαθάριζε τον δρόμο προς τον Πλαστήρα ως πρωθυπουργό τότε θα σταματούσε τη βοήθεια Μάρσαλ. Κανείς από εμάς δεν κατανοήσαμε αρκετά ποια ήταν η ιδέα του. Αλλά από τότε η Κομμουνιστική Πέμπτη φάλαγγα αναδιοργανώνεται, οι συνοδοιπόροι παίρνουν μεγάλες θέσεις και επικίνδυνοι κομμουνιστές απελευθερώνονται από τις φυλακές και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αυτή η εξέλιξη θα ήταν αρκετά δραματική εάν δεν είχαμε το στρατό μας σε τόσο καλή κατάσταση και κάτω από τόσο έμπιστη ηγεσία.


Οι πράξεις του Πλαστήρα, αν και εξωφρενικές, εξυπηρετούν ένα καλό σκοπό και αυτός είναι στο ότι βοηθούν να ενοποιήσουν και να ενδυναμώσουν το εξοργισμένο εθνικιστικό στοιχείο εναντίον του και εναντίον όλων των συνοδοιπόρων. Αυτή την κυβέρνηση πρέπει να την ξεφορτωθούμε το συντομότερο δυνατόν. Εάν δεν πέσει από μόνη της, και υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι αυτό θα γίνει, τότε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο θα πρέπει να οδηγηθεί στην πτώση. Είναι τόσο εξευτελιστικό το ότι αντί να παγιώσουμε τις νίκες μας από το στρατό μας, ενθαρρύνουμε όλα τα διασπαστικά στοιχεία στη χώρα μας ώστε να γίνουν πάλι τα πλέον δραστήρια κάτω από την προστασία της κυβέρνησης που επιβλήθηκε από τον Γκράντυ. Μολαταύτα, αυτά τα λάθη μπορούν ακόμα να επιδιορθωθούν. Είναι απλά ένα θέμα κατάλληλου χρονισμού και μεθόδου. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ότι ο νέος Πρεσβευτής θα είναι πιο συνεργάσιμος και δεν θα δράσει ανεξάρτητα δίχως να συμβουλευτεί τον άνδρα μου, ή ακόμα και να δράσει εναντίον του άνδρα μου. Ακόμα και αν πρέπει να κάνει παρέμβαση τότε θα πρέπει να την κάνει με την υποστήριξη της γραμμής του άνδρα μου και όχι εναντίον του.


Είμαστε περίλυποι που βλέπουμε να αποχωρεί ο Βαν Φλιτ. Ήταν ένας πρώτης τάξεως φίλος. Υπήρξε μια τέλεια συνεργασία με τον άνδρα μου, τον στρατηγό Βαν Φλιτ και τον στρατηγό Παπάγο. Μοιράστηκε τις ελπίδες μας και τους φόβους μας και κατανόησε την ελληνική κατάσταση τέλεια. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η φιλία μεταξύ αυτού, του Παπάγου και εμάς, βοήθησε ώστε να σταθεροποιήσει την θέση και να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην στρατιωτική μας επιτυχία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο Βαν Φλιτ ήταν η δική σου ιδιοφυής επιλογή. Ήταν λυπηρό που τον είδαμε να φεύγει. Ίσως θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον;


Ελπίζω αυτή η επιστολή να βρίσκει εσένα και τη γυναίκα σου σε καλή υγεία. Ελπίζω το πρόβλημα με τους οφθαλμούς της να έχει παρέλθει και να είναι καλά και ευτυχισμένη ξανά. Τα παιδιά μου ακόμα θεωρούν πολύτιμα τα μικρά μολύβια που τους έδωσε.


Δεν περιμένω κάποια σχόλια από σένα πάνω στις προτάσεις μου καθώς συνειδητοποιώ ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει σε κάποιόν τόσο απόμακρο από τα στρατιωτικά θέματα όπως εγώ. Θα ήμουν όμως υπόχρεη εάν μου εξέθετες τις σκέψεις σου πάνω στο θέμα.


Με στοργικούς χαιρετισμούς από εμένα και τον σύζυγο μου,


Δική σου,


/s/ Φρειδερίκη R.




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.:

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΧ:
Μισελληνική μογγολική κόμπρα. Ενεπλάκη σε όλες τις προδοσίες του συζύγου της Παύλου και του υιού της Κωνσταντίνου Β’ εναντίον της Ελλάδας …έως το θάνατο της (Ισπανία). Μετά το τέλος του εμφυλίου το 1949, εζήτησε από εβραιοαμερικάνο στρατηγό Marschall ν’αρχίσουν οι ΗΠΑ τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο από την Ελλάδα (!!!). (Στοιχεία => Εφημερίδα Ποντίκι). Χυδαία, έκφυλη, πρόστυχη και θρασύδειλη σαν μογγόλα λύκαινα, απακαλούσε «σκατάρχη» τον ήρωα δυο πολέμων (40 Ιταλία, 41 Γερμανία) Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο. Ας είναι βόθρος το χώμα που την σκεπάζει!!!
Οίκος «Hannover – Braun Schweig Welfen [Λύκοι γκρίζας σιωπής ή σιωπηλοί (ύπουλοι) γκρίζοι λύκοι ] Lunenburg Wolfen Buttel (Κλητήρες – Ηγέτες Λύκων) Bevern (Bayern – Βαυαροί). ΕΥΘΥΣ κλάδος μογγόλων Χαν (Han) Βαυαρίας. Εδρεύων στο βασίλειο του Αννόβερου δια λόγους ασφαλείας. Έδωσε βασιλείς εις αννόβερο έως 1866 – Αγγλία (1714 – 1901 : έξη βασιλείς Αγγλίας, βαυαρικής [μογγολικής – τουρκικής] καταγωγής) – Ελλάδα (βαυαρομογγολική έχιδνα φρειδερίκη). *Lunen-Burg: Πύργος Σελήνης.HANNOVER<=ΗΑΝ-ΟΒΕR<=OBER-HAN<=ΥΠΕΡ-ΧΑΝ MOΓΓΟΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. Εξού και "Γκρίζοι Λύκοι" Φονιάδες μισέλληνες μογγόλοι Τουρκίας.Ο.Ε.Α. «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!» Λύκος: το έμβλημα των αιμοβορων γενοκτόνων μογγόλων ΧΑΝ. .
.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΛΙΞΜΠΟΥΡΓΚ
Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!
http://andromedios.blogspot.com/2008/09/3.html

Σχέδιο επαναφοράς μοναρχών στα Βαλκάνια : Εισαγόμενοι Σωτήρες!
http://andromedios.blogspot.com/2008/09/blog-post.html


Η Μισελληνικη μύηση της Φρίκης (Φρειδερίκης) Περνάει μέσω των υιών της και στον Κωνσταντίνο και εγγονό της Παυλο Γλύξμπουργκ εκπαιδευμένο σε στρατιωτική ακαδημία ΗΠΑ και μυημένο στο O.T.O. για να παίξει το ρόλο του αρχιστράτηγου στον Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο με ορμητήριο την Ελλάδα. (Η Ελλάς ώς τυποις ηγέτιδα της ΗΠ.Ε.Ι. εναντίον της Ρ.Ι.Κ. ή Συμφώνου Σαγκάης)




Αγαπητε Στρατηγε Μαρσαλ,
Το επισυναπτομενο γραμμα προς εσας το λάβαμε διαμέσου των καναλιών μας με το αίτημα να διαβαβιστεί προς εσάς.Δικός σας,R. W. Fuller IIIΒοηθός του Διευθυντή (της CIA)
(Τα στοιχεια απο το ΙΔΡΥΜΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ "ΜΑΡΣΑΛ")








από ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου