20 Δεκ 2011

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ! ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΟΥΠΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....


Το απίστευτο αυτό γεγονός συνέβη στην Πατησίων, έξω από την ΑΣΟΕΕ στις 7 Δεκεμβρίου 2011. Αστυνομικοί πήγαν στον χώρο για να μαζέψουν τους παραέμπορους αφρικανούς και τα παράνομα εμπορεύματα τους και ιδού τι ακολούθησε όπως θα δείτε και στο βίντεο.



Οι μαύροι λάθρο παραέμπορες παρέα με τους αναρχοναζήδες αργόσχολους της Εκάλης εραστές τους, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας κοτρόνες, σίδερα, μαδέρια και ότι μπορείτε να φανταστείτε αδιαφορώντας για τους διερχόμενους πολίτες!!! Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε νεκρούς εκείνη την ημέρα! Και ενώ το Άσυλο υποτίθεται καταργήθηκε με νόμο, η αστυνομία δεν τόλμησε να εισβάλει με τις προσήκουσες δυνάμεις στην ΑΣΟΕΕ ώστε να συλλάβει τους παρανόμους και εγκληματίες αλλά υποχώρησε με διαταγή προφανώς της πολιτικής τους ηγεσίας.... Ήθελα να ήξερα που θα πάει αυτό το πράγμα επιτέλους και πότε θα βρεθούν οι άνδρες με τα παντελόνια που θα καθαρίσουν μία και καλή αυτή την μοναδική παγκοσμίως αθλιότητα και γελοιότητα.

Ατύχησες φίλε, εσύ που τράβηξες το βίντεο.. Φαντάσου πόσα θα σου έδιναν τα χαζοκάναλα για το βιντεάκι αν τραβούσες τα κακά ΜΑΤ να δέρνουν καημένους (λαθρο)μετανάστες και εκείνο το ρατσιστή με το κόκκινο αυτοκίνητο που έφαγε το καδρόνι στο καπό επειδή έτυχε απλά να περνάει από εκεί και ευτυχώς δεν το έφαγε στο δόξα πατρί. Αυτό τώρα δεν πουλάει ;)

πηγη

ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ!!!



ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου