21 Δεκ 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!

ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΟΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ........

Θα έχουμε νεκρούς στα νοσοκομεία του Λοβέρδου.
Το Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», που καλύπτει υγειονομικά όλους τους κατοίκους του νομού Δωδεκάνησου αλλά και εκατομμύρια τουρίστες, φαίνεται ότι θα...

είναι το πρώτο θεραπευτήριο του ΕΣΥ που θα βάλει λουκέτο εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού!

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, από τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και το τέλος του 2011 θα έχουν αποχωρήσει συνολικά 113 εργαζόμενοι. Ομως από την πλευρά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας δεν φαίνεται να υπάρχει η διάθεση να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργούνται, παρόλο που είναι ενήμερη για τις τραγικές ελλείψεις και τις δυσλειτουργίες που αυτές προκαλούν στο θεραπευτήριο.

Για λόγους ασφαλείας των ασθενών, λοιπόν, από 1ης Ιανουαρίου 2012 «απαγορεύονται τα τακτικά χειρουργεία και οι τακτικές εισαγωγές μέχρι την έλευση του απαιτούμενου προσωπικού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διοικητής Μιχαήλ Κόκκινος στην ανακοίνωσή του με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2011, προφανώς μην έχοντας άλλη επιλογή. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «με ευθύνη των συντονιστών διευθυντών θα λειτουργούν 12 κλίνες το πολύ σε κάθε πτέρυγα».

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ:
ΛΙΒΥΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! (ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΜΕΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ)



152 στη Euromedica της Ρόδου


"Χρυσές" δουλειές κάνουν ιδιωτικές κλινικές στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Ρόδο και τα Χανιά με τους χιλιάδες Λίβυους τραυματίες... που έχουν εισαχθεί σε αυτές τους τελευταίους μήνες.

Συνολικά πάνω από 2.300 Λίβυοι, τραυματίες και συνοδοί τους, έχουν σε ελληνικές κλινικές στις παραπάνω πόλεις με τα έξοδα τους να καλύπτονται από την κυβέρνηση του Κατάρ.


Για την ακρίβεια σε κλινικές της Αθήνας έχουν εισαχθεί 1.194 τραυματίες, στη Θεσσαλονίκη 950, στη Ρόδο 152 και στα Χανιά 11. Το Δεκέμβριο περίπου 600 Λίβυοι τραυματίες και ασθενείς αφίχθησαν στην Ελλάδα, ενώ για κάθε ασθενή το κοστολόγιο κινείται μέχρι και τα 650 ευρώ την ημέρα.

http://parapona-rodou.blogspot.com/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΛΙΒΥΟΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ: ΛΙΒΥΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 4 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου