31 Δεκ 2011

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ CIRCO MEDRANO ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΞΕΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ...

...Μόλις οι εισαγγελείς άρχιζαν να πλησιάζουν τα CDS , τους έστειλαν…
αλλά μετά από παρέμβαση των πολιτικών "προϊσταμένων" τους (είναι αστείο να μιλάμε για ελληνική ανεξάρτητη δικαιοσύνη) επανήλθαν!


Ως "παρορμητικοί" περιγράφονται οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπονής και Μουζακίτης, στο σχετικό πόρισμα που συνέταξε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Μακρής που διενήργησε
 και την σχετική έρευνα express.

Το ερώτημα είναι πλέον, πως δύο παρορμητικοί εισαγγελείς μπορούν να εξακολουθήσουν να κάνουν αυτά που έκαναν. Ή μήπως δεν είναι παρορμητικοί και απλά βρέθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός που οπωσδήποτε δεν τους κολακεύει για να κλείσει όπως-όπως η υπόθεση και να μην θιγεί άλλο ο ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ;

Ο αντεισαγγελές αναφέρει πως δεν υπήρξε καμία προσπάθεια παρέμβασης στο έργο των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη, ενώ χαρακτηρίζει την ενέργεια της αίτησης αντικατάστασής τους ως παρορμητική.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στο πόρισμά του ο κ.Μακρής:

«Η αίτηση υπήρξε παρορμητική και εκπορεύτηκε από την υπερβολική ευαισθησία του και την αδιαπραγμάτευτη προσήλωση τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους. Δεν προέκυψε ότι επιχειρήθηκε παρέμβαση στο έργο τους από οποιονδήποτε και παρέλκει οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα ή ιδιαίτερη επεξήγηση του κειμένου της αιτήσεώς τους για την αντικατάστασή τους»

defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου