7 Μαρ 2012

“Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα…”

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.

384344_118256691624000_100003190095571_102602_237842171_n

Πριν λίγες μέρες, έγινε κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ στη Βουλή.  40 βουλευτές κατέθεσαν τροπολογία γιά πλήρη έλεγχο των βουλευτών γιά το ποιοί έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό.

Προχτες βράδυ που θα συζητείτο το θέμα, ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ να την υποστηρίξει με αποτέλεσμα να αποριφθεί.

“Αν δεν ουρλιάξει ο Καμμένος, οι απόστρατοι κλπ, δεν γίνεται τίποτα”!!! Προχτές γιατί δεν ούρλιαξαν όμως??? Μάλλον τους νοιάζει όλους η εξουσία γιά τη συνέχιση της 38ης  μάσας,  ή θα έχουν βγάλει και οι ίδιοι χρήματα έξω παράνομα … κάτι τέτοιο “μυρίζει” !

Επίσης ο ζούγκλας σχεδόν καθημερινά βγάζει δικογραφίες και ανακρίσεις δικαστών γιά το τι γινόταν τα τελευταία 15 χρόνια με ατελείωτες κλοπές από ανώτερους εφοριακούς, οικονομικούς ελεγκτές, επιθεωρητές του δημοσίου χρήματος, με εικονικά τιμολόγια, επιστροφές ΦΠΑ κλπ. Μιλάμε  για πολλά δις.

Δυστυχώς ούτε ο Καμμένος, ούτε οι αξιωματικοί, ούτε η χρυσή αυγή και τα υπόλοιπα κόμματα μίλησαν ποτέ γιά την κλοπή χρήματος από δημόσιους, γιά τις παράνομες χωματερές, γιά τα παράνομα 500 εκατομ. του Χατζηγάκη στους αγρότες το -’09, γιά επιστροφή των κλεμένων επιδοτήσεων της Ευρώπης από τους αγρότες, που τα ζητάνε ήδη πίσω οι ξένοι.

Ολοι αυτοί μάλλον ζούσαν σε άλλη χώρα πλην Καμμένου που στα 5 χρόνια της μεγάλης κλοπής από τη κυβέρνηση Κωστάκη του δημοσίου χρήματος, δεν κατήγγειλε ποτέ τίποτα. Τα 5 χρόνια που κλατάρησε το κράτος.

Αυτά μεταξύ μας, φίλες και φίλοι για να μη ξεχνάμε την ωμή αλήθεια.

 Η ιστορία από το 1830 δείχνει ότι αυτή η χώρα έχει μόνο μιά ελπίδα σωτηρίας. Να ψηφισθούν στο κοινοβούλιο 200 Φινλανδοί και ούτε ένας Ελληννας. Θυμάστε κάποιοι που γνωρίζετε το γεγονός καλά,  πόση φτώχεια είχαν οι Φινλανδοί(-έζες) το 1980; Και τώρα γαμούν και δέρνουν!!! Είναι εκατό χρόνια μπροστά απο μάς !!!

Μόνον έτσι θα πάει αυτή η “ψωροκώστενα” που τη λένε Ελλάδα, μπροστά!!! ΜΟΝΟΝ  ΕΤΣΙ ….

απο την ομάδα διαχείρισης του Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου