27 Δεκ 2012

Απο το Μάλιστα και το διατάξτε στο άντε ...να Γα@ηθεί@ε !

Τάραξε τα νερά ο Αξιωματικός και ελπίζουμε κάποιοι να πήραν ο μήνυμα !
Απο μάλιστα και το διατάξτε περάσαμε στο άντε γαμ@θεί@ε ...Πώς να κρίνεις έναν Αξιωματικό που πέρασε σε μια άλλη γλώσσα από αυτή που ήξερε χρόνια και αν κάποιοι τρόμαξαν , μόλις αρχίσαμε !


Οι Απόστρατοι Αξιωματικοί εκλιπαρούσαν μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ,τον Πρωθυπουργό αλλά κανείς δεν τους απάντησε ,κανείς δεν τους έδωσε σημασία !
Κάποιοι τους είχαν δεδομένους ,ίσως γιατί κάποιοι απόστρατοι βολεύτηκαν σε κομματικές θέσεις και κανείς δεν μίλαγε !
Ρημάξανε τα ταμεία μας ,κάποιοι πολιτικάντες που βρίσκονται και στην κυβέρνηση κάνανε κοινωνική πολιτική στα κομματόσκυλα τους !

Φώναζαν κάποιοι γιατί η στοχοποίηση που ξεκίνησε απο τον Βενιζέλο και τον Ρατσιστικό νόμο 4020 αλλά πέρα από τίποτα κάποιες σκόρπιες δηλώσεις για τα κανάλια πέραν από αυτό τίποτα από τους πολιτικάντεςπου ακούνε Αξιωματικό και βγάζουν σπυράκια !
¨εφτασε ο Συνταγματάρχης να παίρνει λιγότερο απο σκουπιδιάρη του δήμου που βόλεψε ο κάθε βλαχοδήμαρχος !
Ουρλιάζουν τα κομματόσκυλα της Βουλής που χάνουν τον 18ο μισθό τους και τρέχει ο Σύριζα και το κόμμα του Καμμένου να μιλήσουν για το αυτοδιοίκητο της Βουλής και τρίχες κατσαρές !
Ο Μειμαράκης κάνει λόγο για τα χρήματα των υπαλλήλων της Βουλής !

Δεν μου λές βαρύμαγκα της Βουλής από το Εθνικής Αμύνης πέρασες ,εσύ δεν έκανες την θητεία στους 9 μήνες για να βολεύονται τα φλώρια της Νεολαίας της Ν.Δ και όχι μόνο ;

Βέβαια σε βόλευε να βάλει το κόμμα σου και το Πασόκ τους ΕΠΟΠ χωρίς ΑΣΕΠ και μόνο από τα βουλευτικά γραφεία ...Για ρίξε μια ματιά στα στοιχεία και θα δείτε με τι μπουμπούκια φορτώσατε το δημόσιο και το στράτευμα ...

Αφού καταστρέψατε τα πάντα. τώρα για να σώσετε τα τομάρια σας πήρατε μέτρα για όλους μας εκτός απο εσάς ,μόλις σας έκραξαν οι βολευτάκηδες και οι χαζογκόμενες της Βουλής που εσείς διορίσατε, την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια ....Δικαιολογία δεν ψάχνατε; !

Μήπως κάποιος μπορεί να μας απαντήσει τι γίνανε οι εισφορές μας στο Μ.Τ.Σ και που είναι τα ΒΕΑ; των παιδιών μας που περιμένουμε χρόνια και το ταμείο δηλώνει αδυναμία πληρωμής;

Εμείς δεν πληρώσαμε τις εισφορές μας και μάλιστα υποχρεωτικά ρε βαρύμαγκα της Βουλής ; Γιατί στο ...Αιγαίο δεν έλεγες και πολλά πράγματα !

Περάσαμε απο το μάλιστα και το διατάξτε στο άντε και να γαμ@θεί@ε

...Κρατηθείτε και να παρακαλάτε να είναι μόνο αυτό ...Γιατί ο διάβολος και ο πόλεμος έχουν πολλά ποδάρια...Και δεν μπορείς να ελέγξεις κάποιον που δεν θέλει να ελεγχθεί, γιατί δεν έχει τίποτε άλλο που να μπορεί να χάσει !!!
Βετεράνος

Κάποιοι γράφουν για ψυχραιμία ...για τους μισθούε των ενεργεία , να δείτε τι θα συμβεί μόλις πάρουν την σύνταξη η Αποστρατεία !

Αναζητείται ψυχραιμία. Και δεν υπάρχουν πλέον και πολλά αποθέματα. Οι στρατιωτικοί που ενημερώθηκαν για τη καταβολή της μισθοδοσίας τους από τα ATM είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχάσουν τα φετεινά Χριστούγεννα.

Οι περικοπές που έχουν υποστεί είναι σημαντικές και ξεκινούν κατά μέσο όρο από τα 150 ευρώ, ανεβαίνοντας κλιμακωτά!

•25 χρόνια κλεισμένα και βαθμό Αντιπλοιάρχου, με*ίον 260 ευρώ από την προηγούμενη μισθοδοσία.
• Πλοίαρχος με 30 χρόνια, μείον 400 ευρώ!


Το κλίμα είναι βαρύ και έκρυθμο και στην ένταση των στιγμών συμμετέχουν πιο ενεργά οι απόστρατοι, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά “βομβαρδίσει” το πρωθυπουργικό και υπουργικό e mail ,με μηνύματα εξαιρετικά σκληρά.

http://www.veteranos.gr/2012/12/blog-post_27.html

ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΎΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ Η ΑΝΆΛΟΓΗ ΤΙΜΩΡΙΑ... Η ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΙΣ ¨ΤΣΕΠΕΣ¨ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου