12 Ιαν 2013

***ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΡΟΣ 2ο*** ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ...ΣΟΥΡΓΕΛΑ

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλες, τηλεπερσόνες και αθλητές να ορίζουνε τις...τύχες μας

ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ; ΣΥ ΔΕΝ ΉΣΟΥΝ ΠΟΥ ΨΉΦΙΖΕΣ ΧΤΕΣ; ΔΕΣ ΝΕΟΈΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.... ) ΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΤΖΑΚΙΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΎΝ/ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΎΝ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ ΚΕΙΜΉΛΙΟ!

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΈΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΤΑΙ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΌΣΟ ΑΝΏΡΙΜΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΨΗΦΊΖΟΝΤΑΣ ΒΆΣΗ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΌΤΗΤΑ ΚΆΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟΥΣ ΠΡΟΈΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΝΩΤΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ!!!
ΔΕΙΤΕ:ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΥΚΟΛΙΑ "ΜΕΤΑΠΗΔΟΎΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΣ ΠΕΡΊΤΡΑΝΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΌΛΕΜΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΔΈΧΤΗΚΕ Η ΜΟΝΤΕΛΑ/ΗΘΟΠΟΙΟΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ MULTIΜΙΞΕΡΑΚΙ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ....

(ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ 1:10)
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ".
 ΣΕ ΠΟΙΟΝ; ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ;

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ (ROTHCHILD)  ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 7 ΑΙΩΝΕΣ ΕΩΣ ΩΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΆΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ....

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

-ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ  ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ......

ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

-Το εφαρμοστέο ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ μετά την ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ υποδεικνύεται από τον Μέγιστο Έλληνα Πολιτειολόγο Αριστοτέλη. Μεταφράζουμε από τα Πολιτικά του, Γ΄6:
“Τρία είναι τα είδη πολιτευμάτων, η Βασιλεία, η Αριστοκρατία και η Πολιτεία. Βασιλεία, όταν η Αρχή του Ενός αποβλέπει προς το κοινό συμφέρον. Αριστοκρατία, όταν η Αρχή των Αρίστων αποβλέπει στο κοινό συμφέρον ή ΔΙΑ ΤΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΝ
Ή ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΗ ΠΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΙΝ ΑΥΤΟΙΣ. Πολιτεία, όταν το πλήθος πολιτεύεται προς το κοινό συμφέρον ή ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Παρεκτροπές εκφυλισμένες των τριών ανωτέρω πολιτευμάτων είναι, της Βασιλείας η Τυραννία -Γλυξμπέργκερ-, της Αριστοκρατίας η Ολιγαρχία -Ν.Δ.-, και της Πολιτείας η Δημοκρατία -ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ κ.λπ.-.”
“Στην Τυραννία άρχει ο μονάρχης προς το ίδιον συμφέρον, στην Ολιγαρχία όχι οι Άριστοι αλλά οι ολίγοι ευπορούντες προς το ίδιο
πάλι συμφέρον, και στην Δημοκρατία η Αρχή ασκείται μόνον χάριν του
πλήθους.”
“Η Ολιγαρχία της Αρχής των ολίγων ευπόρων, και η Δημοκρατία της Αρχής των πολλών απόρων, είναι ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ
πολιτεύματος, διότι η διαφορά συνίσταται μόνον στον ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ τους υπόλοιπους πολίτες, και ο ΑΡΙΘΜΟΣ αυτός δεν μπορεί
να καθιερώσει ΑΡΧΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ.
Η μόνη άριστη πολιτεία-πολίτευμα είτε Βασιλεία, είτε Αριστοκρατία, είτε Πολιτεία, είναι η πολιτεία που εκπληρώνει τον σκοπό της,
δηλαδή το κοινό συμφέρον όλων των τάξεων.
Για τους γνώστες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ παραθέτουμε και την αρχέτυπη διατύπωση:
ΠΑΡΕΚΒΑΣΕΩΣ ΔΕ ΤΩΝ ΕΙΡΗΜΕΝΩΝ, ΤΥΡΑΝΙΣ ΜΕΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΔΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η ΜΕΝ ΓΑΡ ΤΥΡΑΝΙΣ ΕΣΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΡΧΟΥΝΤΟΣ, Η Δ΄ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΩΝ ΕΥΠΟΡΩΝ, Η ΔΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ. ΠΡΟΣ ΔΕ ΤΟ ΤΩ ΚΟΙΝΩ ΛΥΣΙΤΕΛΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΩΝ.” Αριστοτέλους Πολιτικά Γ΄6,4.
ΤΟ ΜΕΝ ΟΛΙΓΟΥΣ Ή ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΜΒΕΒΗΚΟΣ ΕΣΤΙ, ΤΟ ΜΕΝ ΤΑΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΙΣ, ΤΟ ΔΕ ΤΑΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΙΣ, ΔΙΑ ΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΟΛΙΓΟΥΣ, ΠΟΛΛΟ Δ΄ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ.” Αριστοτέλους Πολιτικά Γ΄8,7.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Από το 1821 έως σήμερα στον “ελληνικό” πολιτικό στίβο οι πολίτες είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε τρία ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, την Τυραννία των ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ Γλυξμπέργκερ, την Ολιγαρχία των ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ Καρά Αμάν Αλή και την Δημοκρατία των ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ Μενέϊκο Παπανδρέου, και των ιστορικών ομοίων τους.
Οι εβραίοι μπάσταρδοι που έπαιζαν σε όλο το φάσμα των πολιτικών χρωμάτων, προσπάθησαν να εξευτελίσουν μ΄ αυτό τον τρόπο τα ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ, της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, και της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, παρουσιάζοντας στους πολίτες τις τρείς εκφυλισμένες μορφές τους ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ώστε οι πολίτες να αηδιάσουν με κάθε μορφή πολιτεύματος που λειτούργησε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και ν΄ αρχίσουν να σκέπτονται την λύση της ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ που το Ατλάντιο κατεστημένο διαφημίζει μέσω των “Μαρτύρων του Ιεχωβά”, σαν “Βασιλεία Θεού” με επίγεια έδρα …Ιερουσαλήμ του “Κυρίου ημών Χριστούλη”.
Τέλεια μεθόδευση, αλλά όχι για ΑΛΕΞΙΝΟΕΣ. Έχοντας εμβαθύνει περισσότερο από κάθε άλλον στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΙΑ και με ειδικά παραδείγματα το Μινωϊκό Καθεστώς Κρήτης, το Μυκηναϊκό Καθεστώς Στερεάς, το Θεσσαλικό Καθεστώς Ιωλκού, το Αθηναϊκό Καθεστώς Κέκροπος και το Μακεδονικό Καθεστώς Αλεξάνδρου, διαπιστώνουμε ότι το ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ είναι ταυτόχρονη λειτουργία ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ υπό τον όρο ότι επανδρώνεται όχι με αλλόφυλους αλλά με ΕΛΛΗΝΕΣ.

Στο τριμερές αυτό πολίτευμα οι “ασκούντες Αρχή” την κατακτούν με Αγώνες μεταξύ των π.χ. αγώνες πνεύματος δύο υποψηφίων βασιλέων, ενώ τον Νικητή υποδεικνύει Γερουσία Κριτών που δεν ασκεί ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ εκτός εκείνης της “ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ”, όπως η Γερουσία Αμφικτιονίας Δελφών.
Οι “μοντέρνοι ηλίθιοι πιθηκίζοντες καινοτόμοι” θα ισχυρισθούν αυτές είναι παλαιές μέθοδοι κυβερνήσεως που δεν ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.
Τους θυμίζουμε ότι εδώ και εκατομμύρια χρόνια η Φύση αφήνει να επιβιώσουν μόνο τα Δυνατότερα Άτομα -Ζώα ή Φυτά-μεταξύ όλων των Ειδών.
Η Φύση δεν ανέχεται μερικά εκατομμύρια Χορταράκια που απαιτούν να έχουν δικαίωμα δημοκρατικής καταψηφίσεως ενός Κέδρου, ούτε ανέχεται τα μερικά εκατομμύρια Ποντικάκια που διεκδικούν δικαίωμα δημοκρατικής καταψηφίσεως ενός Λιονταριού, ούτε ανέχεται μερικά
εκατομμύρια πεταλούδες που διεκδικούν δικαίωμα καταψηφίσεως ενός Βασιλικού Αετού.
Τα ανωτέρω γράφονται για να θυμηθούμε το Αισώπειο Μυθικό ύφος που καταργήθηκε από την “παιδεία” των “σοσιαλιζόντων πιθήκων” επειδή οι περιεχόμενοι συμβολισμοί του “έκαιγαν”.
Τα Χορταράκια και οι Τρυφερές Συκιές τύπου Λαλιώτη, τα Ποντικάκια και τα Συμπαθή Τρωκτικά τύπου Έβερτ, τα Κολίμπρι και οι Πεταλούδες της Νύχτας τύπου Μερκούρη, έχουν δικαίωμα να αναδεικνύουν ΙΣΟΥΣ εκπροσώπους τους, που θα έχουν μόνον δικαίωμα να κάνουν προτάσεις αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, διότι ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ σημαίνει ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ανήκει στους ΚΕΔΡΟΥΣ, στους ΑΕΤΟΥΣ και στα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ. Είδη που ΠΟΤΕ δεν εμφανίσθηκαν από ιδρύσεως “ελληνικού” κράτους.
Είναι καιρός να εμφανισθούν ΤΩΡΑ γιατί αρκετά έζησαν στην αφάνεια.
Διότι δεν είναι ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ένας “τρυφερός” νέος τύπου Λαλιώτη να άρχει στο Υφυπουργείο Νεότητος και να διανέμει στα ελληνικά σχολεία εγχειρίδια με προτροπές για Οιδιπόδεια, Αιμομικτικά και Ομοφυλόφιλα και Ομαδικά Ερωτικά Σχήματα. Δεν ηθικολογούμε. Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην ιδιωτική του ζωή έξω από το φράγμα της παρανοϊκής χριστιανικής ηθικής, με μόνο ΜΕΤΡΟ την ευθύνη του απέναντι στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ όπως τους αντιλαμβάνεται.
Ένας Υπουργός όμως δεν ηγείται της Νεότητας για να της σεξουαλική αγωγή αλλά για να της δώσει πνευματική αγωγή έστω και “επαναστατική”.
Δεν συγχωρούνται Αχρείοι τύπου Λαλιώτη που χρησιμοποίησαν την θέση του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ σαν θέση ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΑΓΩΓΟΥ.
Διότι είναι ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ένα “εβραϊκής καταγωγής τρωκτικό” τύπου ΕΒΕΡ ή ΕΒΕΡΤ, να ψηφίζεται από την ισραηλινή κοινότητα της Αθήνας και να διορίζεται Υπουργός που καταγγέλλει στα δικαστήρια Έλληνες Πολίτες επειδή “τόλμησαν” να βγάλουν πετρέλαιο από τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ της Ζακύνθου και “απειλούν” με διακοπή της ενεργειακής εξάρτησης της Ελλάδος από τα κοινά εβραιοαραβικά συμφέροντα των πετρελαίων Μέσης Ανατολής.
Εάν το τρωκτικό Έβερτ άφηνε τον έλληνα βιομήχανο Σοφιανόπουλο, ιδιοκτήτη της ΧΡΩΠΕΙ, να συνεχίσει την εξόρυξη πετρελαίου Ζακύνθου, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν ΕΞΑΓΩΓΕΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ με πλήρη ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ των δικών της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ αναγκών. (ΒΛΈΠΕ ΑΝΆΡΤΗΣΗ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ!)

Θυμίζουμε ότι τα πετρελαϊκά κοιτάσματα Ζακύνθου τροφοδοτούσαν τις Γερμανικές Στρατιές και τον Γερμανικό Στόλο έως το 1945 που οι Άγγλοι “απελευθερωτές” σφράγισαν τις γεωτρήσεις με τσιμέντο οπλισμένο.
Διότι δεν είναι ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟ μια “πεταλούδα της νύχτας” και μια “πόρνη που έκανε διεθνείς παρτούζες σερβιρισμένη σε δίσκο και περιχυμένη με σοκολάτα προς καθολικό γλείψιμο παρόντων” του τύπου ΜΕΡΚΟΥΡΗ να διαχειρίζεται Υπουργείο Πολιτισμού και Επιστημών, δηλαδή να διαχειρίζεται την Σωκρατική διαλεκτική, την Αριστοτέλεια Επιστημολογία, την Δημοκρίτεια Φυσική και την Ηράκλεια Κοσμογονία του Λόγου.
Διότι ΑΥΤΑ είναι ΗΘΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ που δεν χωρούν στο μυαλό μιας πόρνης, ειδικά όταν αυτή η πόρνη είναι “εβραία πόρνη” με σύζυγο τον επιφανή ισραηλινό σκηνοθέτη Ζύλ Ντασέν, διάσημο διαφθορέα και εκμαυλιστή νεαρών ηθοποιών.
Δεν είναι ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟ “ανδρίδια” της προδοτικής κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ να εκχωρούν στους ισραηλινούς αποκλειστικά δικαιώματα κατασκευής και παραγωγής ελληνικών εφευρέσεων, που στην Ελλάδα χαρακτήρισαν “άχρηστες” και “ανεφάρμοστες”. Σήμερα το Ισραήλ εξοπλίζει τα οχήματα του Στρατού του με το “ατέρμων διαφορικό” που εφεύρε έλληνας, ενώ ο ελληνικός Στρατός “έφαγε” το παραμύθι του “άχρηστου διαφορικού” όπως το σερβίρισαν οι Παντογνώστριες Εβραιόδουλες Αρσενικές Υπουργικές Πόρνες του τύπου ΑΡΣΕΝΗ και λοιπών, υπό την καθοδηγία του Ισραηλινού Καθηγητού Μενέϊκο που σήμερα “φροντίζει τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων στρατού ξηράς” στα πλαίσια του προγράμματος: “Εξοπλισμός της Ελλάδος για Δημιουργία Εθνικοσοσιαλιστικών παραισθήσεων υπεροπλίας ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ευρώπης εναντίον ΕΣΣΔ και ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ το περίφημο διαφορικό θα κατασκευάζεται στο εξής μόνον στο Ισραήλ διότι η
εφεύρεση του έλληνα της ΕΑΒ κατοχυρώθηκε σε όλα τα κράτη εκτός του Ισραήλ!!!!!!!!!!__
Το ανωτέρω νομικό θαύμα το επέτυχαν “έλληνες” νομικοί σύμβουλοι των “ελληνικών” Υπουργείων της Αθήνας …του Ισραήλ. Εάν ζούσε ο χυδαιολόγος Αριστοφάνης θα μπορούσε να είχε ξεσπάσει έτσι: “Κουφάλες του Δήμου Γεφυραίων είναι ευνόητον ότι εξαφανίσατε το Διαφορικόν από την Αθήνα διότι αποτελούσε πειστήριον των συνουσιών σας μετά επιμήκων αντικειμένων εις τον οπίσθιο τροχό σας.”
Βέβαια αυτά θα τα έλεγε ο Αριστοφάνης εντελώς μεταφορικά. Αλλά οι θεατές της Κωμωδίας θα το καταλάβαιναν και κυριολεκτικά, διότι είναι γνωστό ότι οι “έλληνες” Υπουργοί εκβιάζονται από Τεκτονικά κυκλώματα με γνωστά βίτσια και ιδιαιτερότητες της ιδιωτικής τους ζωής.
Οι τοίχοι του Ξενοδοχείου “ΑΣΤΗΡ” Βουλιαγμένης, άντρον οργίων πολιτικών ανδρών, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση πολλούς πολιτικούς με τα ηλεκτρονικά τους αυτιά και μάτια που χειρίζεται η ΚΥΠ της Ελλάδος …του Ισραήλ, γαμηθητώσαν Γιαχβέ και Ισραήλ με ή χωρίς το κλαπέν …διαφορικόν.
Δώσαμε μόνον μια μικρή εικόνα των στάβλων του Αυγεία που πρέπει να ξεπλυθούν από το ποτάμι κάποιου Νέου Ηρακλή.
Καλούμε σ΄ αυτόν τον Ηράκλειο άθλο να πάρει την πρωτοβουλία ο Ελληνικός Στρατός και η Ένοπλη Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Υπάρχουν ακόμα Στρατηγοί ΑΝΔΡΕΣ, Αρχηγοί Αστυνομίας ΑΝΔΡΕΣ, και Εισαγγελείς ΑΝΔΡΕΣ. Απ΄ αυτούς ζητούμε: ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ την διεφθαρμένη Νομοθετική Εξουσία και ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ 1821 ΕΜΕΙΝΕ ΗΜΙΤΕΛΗΣ.
Σας δίνουμε την ευκαιρία να ηγηθείτε διότι δεν επιθυμούμε κατάλυση της Ιεραρχίας. Εάν δεν είσθε ΦΥΣΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ μας, ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΤΕ.
Αν δεν ηγηθείτε τότε αφήστε μας να προχωρήσουμε ανενόχλητοι και απερίσπαστοι στην ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ θα ηγηθούμε ΕΜΕΙΣ…………..

Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

http://kerberos-hellas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου